Sayfa 173/174 İlkİlk ... 73123163171172173174 SonSon
Arama sonucu : 1386 madde; 1,377 - 1,384 arası.

Konu: PETKM - Petkim Petrokimya Holding A.Ş.

1. SPK tarafından verilen idari para cezaları

Konuya ilişkin aşağıdaki açıklama Sermaye Piyasası Kurulu (SPK) bülteninde yer aldı.

Petkim Petrokimya Holding AŞ (PETKM) pay piyasasında 26.03.2024 tarihinde gerçekleştirilen işlemlerin 6362 sayılı
    Sermaye Piyasası Kanunu (SPKn) kapsamında incelenmesi sonucunda aşağıdaki tabloda yer alan idari para cezasının
    uygulanmasına karar verilmiştir.

rıfat elhadef , 778.282.58 tl

2.  Alıntı Originally Posted by Petrol Yazıyı Oku
    SPK tarafından verilen idari para cezaları

Konuya ilişkin aşağıdaki açıklama Sermaye Piyasası Kurulu (SPK) bülteninde yer aldı.

Petkim Petrokimya Holding AŞ (PETKM) pay piyasasında 26.03.2024 tarihinde gerçekleştirilen işlemlerin 6362 sayılı
    Sermaye Piyasası Kanunu (SPKn) kapsamında incelenmesi sonucunda aşağıdaki tabloda yer alan idari para cezasının
    uygulanmasına karar verilmiştir.

rıfat elhadef , 778.282.58 tl
    Daha önceden ceza yememiş miydi bu herif?

3. Cezaların caydırıcı olması için ceza ücretleri artırılmalı, hile hurda yapmak isteyen cezayı görünce vazgeçmeli
    Hamdım Piştim Yandım

4. El Hadef kendine bir hedef koymuş yolunda gidiyor. Şirket yönetimi bir hedef, bir umut ortaya koymazsa, birileri gelir kendine bir hedef koyar. Bu konuda çok güzel bir atasözümüz var ama hadi şimdi boşverin.

Genel kurula gidecek arkadaşlardan; SN. Anar Mammadov 'a görev yaptığınız uzun görev süreniz boyunca bugüne kadar neyi yapmadınız da işler bu hale geldi ve akabinde bundan sonra yapmadığınız neyi yapacaksanız da Petkim 'de işler güzel olacak sorusunu sormanızı rica ediyorum.

y.t.d.

Alıntı Originally Posted by AmigoOrhan Yazıyı Oku
    Daha önceden ceza yememiş miydi bu herif?
     Alıntı Originally Posted by *Bozkurt Yazıyı Oku
    Cezaların caydırıcı olması için ceza ücretleri artırılmalı, hile hurda yapmak isteyen cezayı görünce vazgeçmeli
    Daltonların yanında 20 yıl taş kırma cezası vereceksin kerataya ....

6.  Alıntı Originally Posted by 0101 Yazıyı Oku
    Daltonların yanında 20 yıl taş kırma cezası vereceksin kerataya ....
    Şabkalı büyük  ve şabkalı küçük â arasındaki fark nedir 0101 abi

https://youtube.com/shorts/boXfAMpBu...P29sYSZ-AwDfFw
    Hamdım Piştim Yandım

7.  Alıntı Originally Posted by tarik1234 Yazıyı Oku
    habertürk petkim yazana helal olsun

oldukça objektif ve gerçek durumu yazıyor

onlarda petkim yönetiminin yatırımcılarıyla t..şak geçtiğini anlamış ve resmen yazmış ky genel kurulda biraz kıpırdaması gerekir
    hatta bende 1 lot alıp katılacağım

https://www.haberturk.com/ozel-iceri...atirim-yapacak
    https://www.haberturk.com/ozel-iceri...-izah-edilecek
    Eğer toplantıya katılma durumunuz varsa toplantıdan sonra konuşulan konuları ve sorunuzun yanıtını bizimle paylaşabilir misiniz?

8. Azeriler dünyada en çok parayı seven ilk milettir, henüz ikincisi gelmedi. Normalde bu şirketin şuan azeri gözünde 400 lira hisse başı fiyatı olması gerekirdi. Azerilerle 15 yıl çalışan biri olarak bu olayı şaşkınlıkla izliyorum. 3-4 yıldır grafik çizemiyorum. Hayrına yıllık dolar bazlı bir grafik mümkün mü. Veya yıllık endeks bazlı bir grafikte olur. Hayır duası mutlaka edilecektir.

Sayfa 173/174 İlkİlk ... 73123163171172173174 SonSon

Yer İmleri

Yer İmleri

Gönderi Kuralları

• Yeni konu açamazsınız
  • Konulara cevap yazamazsınız
  • Yazılara ek gönderemezsiniz
  • Yazılarınızı değiştiremezsiniz
  •