Sayfa 611/683 İlkİlk ... 111511561601609610611612613621661 ... SonSon
Arama sonucu : 5457 madde; 4,881 - 4,888 arası.

Konu: FROTO - Ford Otosan

1.  Alıntı Originally Posted by uzunvade87 Yazıyı Oku
    Allah utandırmasın.
    Herkesin biri bin olsun

2. ha, esas faaliyet karını 10 ile çarpar ödenmiş sermaye ye de böler içsel değer bulursun,
    net dönem karını yıllıklandırıp özsermaye ye böler hisse başı karı bulur sektör f/k sı ile çarpar da içsel değer bulursun..
    özkaynakları ödenmiş sermaye ye böler şirketin en net en gerçekçi en çıplak ederinide bulursun da bu senin canını sıkar biraz...isteyen yapsın babacım hissenin en reel değerini..tabii son bilançoya göre..
    bu 4-6 değerleme modelinin medyan ortalamasını alır ki son bilanço ya göre bir eder bulursun..
    adama sor ;
    senin hedefin ne bu kağıtta? senin kağıdın şimdi ederi ne? ne beklentin var? nasıl fiyatlar? tahta durumu nasıl? teknik e uygun mu? takas takip ediyormusun?
    yok...
    aklımızı alacak,
    payımı tutar temettü mü alırım,
    pazara akılları dizmişler herkes kendi aklını almış falan...

3. teknik -temel ne biliyorsak paylaşıyoruz...
    hangi dediğimizde yanıldık?
    ne yanlış çıktı....derdimiz kağıdı kötülemek milleti bezdirmek değil...bende kağıttayım...100-200 lot la da değil...
    kardeşim,
    bu ülkede endeks kağıdı dediğimiz yada büyük baş dediğimiz kağıtların iyi olması için ederinde olması için kimseyi üzmememsi için bu ülkede herseyini çok iyi olması lazım...ekonomik ve siyasi....
    bu ortamlarda hele yeni yeni maaşından 3-5 kuruş arttırarak bu kağıtlara girmek akıllıca değil..
    bak dediğimiz ülke risk katsayısı çarpar adamı...tam yükseldi dersin bir haber .....bu sene %70 eridin sen zaten...
    yine diyorum,
    temettü ye kanıp da bu devirde büyük başlara sakın ola....uçacak kaçacak diyenlere de bakmayın,temettümü alırım diyenlere de bakmayın..

4. Geçen yılı rekor satışlarla kapatan Toyota Türkiye, 2025’in ilk çeyreğinde en çok satan ikinci marka oldu. Hafif ticari segmentinde yeni bir atağa kalkan Japon üretici, sahaya önemli oyuncular sürerek bu sınıfta Avrupa’da ilk üç arasına girmeyi hedefliyor.

5.  Alıntı Originally Posted by gürselbb Yazıyı Oku
    ha, esas faaliyet karını 10 ile çarpar ödenmiş sermaye ye de böler içsel değer bulursun,
    net dönem karını yıllıklandırıp özsermaye ye böler hisse başı karı bulur sektör f/k sı ile çarpar da içsel değer bulursun..
    özkaynakları ödenmiş sermaye ye böler şirketin en net en gerçekçi en çıplak ederinide bulursun da bu senin canını sıkar biraz...isteyen yapsın babacım hissenin en reel değerini..tabii son bilançoya göre..
    bu 4-6 değerleme modelinin medyan ortalamasını alır ki son bilanço ya göre bir eder bulursun..
    adama sor ;
    senin hedefin ne bu kağıtta? senin kağıdın şimdi ederi ne? ne beklentin var? nasıl fiyatlar? tahta durumu nasıl? teknik e uygun mu? takas takip ediyormusun?
    yok...
    aklımızı alacak,
    payımı tutar temettü mü alırım,
    pazara akılları dizmişler herkes kendi aklını almış falan...
    Niye sallıyorsun Gürsel abi bana ya.
    Benim bist e ilk koyduğum parayı biliyor musun?
    Portföy büyüklüğünü biliyor musun?
    Paraya ihtiyacım olup olmamasını biliyor musun?
    Herkesin yapısı şekli parası farklı.
    Ben payımı tutarım temettümü alırım.
    2 tane daha şirketi ekledim temettüyle.
    Alış kapanış umrumda değil.
    Benim yapım da bu.
    Benim söylediğim doğru gürsel abi ye bakmayın diyor muyum?demiyorum.
    Sen sabaha kadar anlat.ben sabaha kadar anlatayım herkes kendi aklının yettiğini uygular.
    Bazı hisseleri alırsın büyütürsün bazılarını tutar temettüsüyle büyütürsün bazen az az alırsın bazen yüksek alıyorsundur cebine parana göre değişir.
    Kimi kazanır ev alır çıkar kimi küçük kağıtları alır satar burayı kumbara yapar kimi sepet yapar altın döviz koyar kimi hisseyle beraber tutar.
    Tek yol var uzunvade diyebilir misin?Diyemezsin.
    Ben çok kazandım nasip oldu.herkes benden daha çok kazansın.
    Seviyoruz seni ama aşağılamadan iğnelemeden ve itibarsızlaştırmadan yazarsan daha sağlıklı olur.
    Nasıl yazarsan yaz ben arada gelir okurum.
    İyi akşamlar.
    Ytd

6.  Alıntı Originally Posted by Fabric Yazıyı Oku
    Herkesin biri bin olsun
    Amin……..
    🙏

7. Hayırlı uğurlu olsun. Umarım yeni bir soluk gelir, bıktık şu 850-1050 bandından...

8. Onay da geldi
    Hayırlı olsun ortaklara

https://www.kap.org.tr/en/Bildirim/1432485

22101316G cihazımdan Tapatalk kullanılarak gönderildi
    "Benim en büyük vasfım Türk oluşumdur".
    Mustafa Kemal ATATÜRK

Sayfa 611/683 İlkİlk ... 111511561601609610611612613621661 ... SonSon

Yer İmleri

Yer İmleri

Gönderi Kuralları

• Yeni konu açamazsınız
  • Konulara cevap yazamazsınız