Sayfa 51/51 İlkİlk ... 41495051
Arama sonucu : 405 madde; 401 - 405 arası.

Konu: PNSUT - Pınar Süt

1. Can sıkıcı ve/veya bilinmez bir durum dikkatimi çekti...

Maddi Duran Varlıkların 650 milyon tl değer kaybettiğini yada daha doğru bir ifade ile azaldığını görüyoruz (bilanço sayfa 1;maddi duran varlıklar )
    Bunun 595 milyon tl si maddi duran varlık çıkışından(satışından) olmuş....(bknz dip not 7)
    Sağlamasını Nakit Akış Tablosunda görebiliyoruz (bknz bilanço sayfa 8 ,nakit akış tablosu ;maddi duran varlık satışında kaynaklanan nakit girişleri:595 milyon tl)

Arkadaşlar şirket 1. çeyrek 595 milyon tl lik arazi,bina ve yer üstü düzeneklerinden bir kısmını satmış....
    Benim haberim yok,sizin var mı?

Saygılar/Başarılar
    "Canı kaymak isteyen cebinde manda taşır "

2. Hİsse taşıyan arkadaşların bu 595 milyon tl lik satışın neyin nesi olduğunu yatırımcı ilişkilerine sormalarını şeddeli tavsiye ederim....

Bugünlük bu kadar çünkü çok yorgunum,yarın detaylı inceler yorumlarım,2ç.net kar-zarar tahminimizi de yaparız....

Saygılar/Başarılar...
    "Canı kaymak isteyen cebinde manda taşır "

3. yatırımcı işleri varmı acaba.....15 gün önce sorduğum maile hala cevap gelmedi......pınarsütün yaşarbanktaki hisse oranını sormuştum....baktım cevap yok telefonla aradım......kendileri yokmuş muhterem zata ulaşmak nasip olmadı.......bunlardan pek bilgi alınacağını zannetmiyorum.....bu arada maile yasal süre nedir cevap verme açısından........yasal süreyi geçerse cimer ve spkya başvurucam......

Alıntı Originally Posted by Tengri Han Yazıyı Oku
    Hİsse taşıyan arkadaşların bu 595 milyon tl lik satışın neyin nesi olduğunu yatırımcı ilişkilerine sormalarını şeddeli tavsiye ederim....

Bugünlük bu kadar çünkü çok yorgunum,yarın detaylı inceler yorumlarım,2ç.net kar-zarar tahminimizi de yaparız....

Saygılar/Başarılar...

4. geçen senenin rakamları....

Brüt satışlar; 2024 yılının ilk üç aylık döneminde 3 milyar 541 milyon TL olarak gerçekleşmiştir.
    Satış tonajı 2024 yılının ilk üç aylık döneminde 62.761 ton olarak gerçekleşmiştir.
    2024 yılınının ilk üç aylık döneminde 7.743.618 USD’lik ihracat gerçekleşmiştir.

bu dönem 1 milyar ciro artışı var gayet güzel.........4000 ton fazla satış yapılmış......... tek olumsuz yanı ihracatın aynı kalması......

5. Çok beklediğim varlık satışları başlamış 595 milyon TL nakit girişi olmuş ve buradan 31 aralığa göre net 290 milyon tl bilançoya etki yapmış..
    Umarım İstanbuldaki ybp nin kullandığı kent içinde kalan 2 adet dağıtım merkez satışları da mütehaitlere devam eder her birinden 100 er milyon dolar toplamda 200 milyon dolar nakit girişi hiç fena olmaz.
    her ne kadar büyüklüğünü heybetini tam göstermese de..böylesine felaket bir dönemde, çok kötü bilançoların geldiği kaos ortamında kar açıklaması yine de güzel olmuş,

Umarız istanbuldaki arsalar da yakında satılır!

Bol kazançlar...
    Néy Nâmé...!
    Solve catenas, esto liber, puer. Quot filum et armillae aureae sunt? Amphora avida non impletur.

Sayfa 51/51 İlkİlk ... 41495051

Yer İmleri

Yer İmleri

Gönderi Kuralları

• Yeni konu açamazsınız
  • Konulara cevap yazamazsınız
  • Yazılara ek gönderemezsiniz
  • Yazılarınızı değiştiremezsiniz
  •