Sayfa 196/196 İlkİlk ... 96146186194195196
Arama sonucu : 1564 madde; 1,561 - 1,564 arası.

Konu: PKART - Plastik Kart

1. Acilista muhtemelen kirmizilar bizi bekler ama bilanco ayagina yukari surup mal vermediler bu guzel demekki dagitmak tan vazgecmisler. Simdi ne zaman toplama bitecek onu bekleyecegiz.

Bilanco ve hasilat cort ama ilk ceyrek kotu geldiginde ciro 2. Ceyreklerde iyi gelirdi genelde. Yonetim mesajina gore kamu ile baglantili onemli bir kimlik karti anlasmasi yapmislar 2025 son ceyrekte Bilancoya iyi bir katki bekliyorlarmis. 2023 son ceyrekte yaptiklari anlasmada kimlik karti onemli degildi demekki oraya onemli yazmamislardi. Ciro giderek dustu hem de euro artisina ragmen. Neyse biraz mal toplasinlar su gecen seneden gelen vergi incelemesi cezasi da gelsin 3-5 yoluna bakar. 2022-2023 te yapilan 3 yillik anlasmalarda 2025-2026 da yenilenirse mal dagitacak ortamda olusturur. Sene sonuna dogru beklentilerle hareket gelir yoksa bir cacik olmaz gibi duruyor.

2.  Alıntı Originally Posted by lutfu001 Yazıyı Oku
    Birde samimiyet yok, onu da en güzel bu sahne anlatıyor, kimse kimsenin derdine derman olmak yada derdinden haberdar olmak istemiyor, nasılsın sorusu bile artık bir samimiyetsizlik kokuyor...

https://youtube.com/shorts/7gn_sG7XnrI?feature=shared
    Hepimizin gönlünce olsun Lütfü, Birçok şeyi kısaca anlatan bir skeç...
    Temizsin , temiz kal.Kendine dikkat et.
    Saygılar
    hakuna matara....memento mori.

3.  Alıntı Originally Posted by XTrader+ Yazıyı Oku
    kalav ortak pkart durdo ve gedza için genel bir yorum yaparsan seviniriz....3 'ü de uzun zamandır para kazandırmıyor...
    Dostum, kısaca şunu paylaşayım.
    Siyasi politikadaki gelişmeler, para politikasındaki tutarsızlıklar finans piyasasını rahatsız etmeye devam ediyor .. Sanıyorum orta vadede bazı risk seneryoları oluşacak.
    Henüz finans piyasaları bunun ne olacağını kestiremiyor, ama ben geçmiş tecrübelerime göre şunu ifade edebilirim.
    Kitap tekrar yazılacak.
    Saygılar Bol kazaçlar
    hakuna matara....memento mori.

4. Neye niyet neye kısmet bu işte evdeki bulgurdan olmak da var durum vaziyetten de belli ne yapalım taklacı Bir de seni mi düşünelim yaşananlardan ders çıkarmak gibi bir niyetin yok yeni bir yol haritası çizmekten başka çaren de öfke hırs sinir gibi duygular hele de yoğun yaşanıyorsa akli melekeleri örter doğru karar yetisi kaybolur şimdiki vaziyetin kendi düşen ağlamazmış durumu kabullen ki çözüm üretesin hadi sana kolay olsun

Sayfa 196/196 İlkİlk ... 96146186194195196

Yer İmleri

Yer İmleri

Gönderi Kuralları

• Yeni konu açamazsınız
  • Konulara cevap yazamazsınız
  • Yazılara ek gönderemezsiniz
  • Yazılarınızı değiştiremezsiniz
  •