Sayfa 706/707 İlkİlk ... 206606656696704705706707 SonSon
Arama sonucu : 5651 madde; 5,641 - 5,648 arası.

Konu: FENER - Fenerbahçe Futbol A.Ş.

1. fener 0 - bjk 1 fener yarından itibaren tavan serisine bağlar. yatırım tavsiyesi değildir.

2.  Alıntı Originally Posted by YATIRIM_UZMANI Yazıyı Oku
    fener 0 - bjk 1 fener yarından itibaren tavan serisine bağlar. yatırım tavsiyesi değildir.
    Bedelli açıklasın görürsün tavan serisini

Elinde yukardan maliyet zararda çok mu mal var

3. Bir Mardinli Arkadaşın Dediği Gibi:
    " VEREK ,ŞANSE KAHPEYE..."

4.  Alıntı Originally Posted by SADIKTAN Yazıyı Oku
    Bedelli açıklasın görürsün tavan serisini

Elinde yukardan maliyet zararda çok mu mal var
    Sen bu işi bilmiyorsun arkadaş. Bedelli olacağını sağır sultan bile biliyor. borsada beklentiler alınır gerçekler satılır. şuan gerçek ne şampiyonluk gitti, bedelli kesin. bunlar satıldı. beklenti ne ? yönetimin istifa etmesi. yönetim istifa kararın gelsin gör bak bakalım bedelli hisseyi aşağımı çekiyor yukarı mı roketliyor. Yatırım tavsiyesi değildir.

5.  Alıntı Originally Posted by YATIRIM_UZMANI Yazıyı Oku
    fener 0 - bjk 1 fener yarından itibaren tavan serisine bağlar. yatırım tavsiyesi değildir.
     Alıntı Originally Posted by YATIRIM_UZMANI Yazıyı Oku
    Sen bu işi bilmiyorsun arkadaş. Bedelli olacağını sağır sultan bile biliyor. borsada beklentiler alınır gerçekler satılır. şuan gerçek ne şampiyonluk gitti, bedelli kesin. bunlar satıldı. beklenti ne ? yönetimin istifa etmesi. yönetim istifa kararın gelsin gör bak bakalım bedelli hisseyi aşağımı çekiyor yukarı mı roketliyor. Yatırım tavsiyesi değildir.
    Sen bu işin pirisin belli son bedelli açıklandığında %15-20 satış yedi...
    Sen bu işi o kadar iyi biliyorsunki tepeden mali almışsın eline tavan serisi başlıyor diyon 😄😄😄

6. Ali Koç istifa etmeyeceğim dedi geçen hafta
    Morinho desen tazminat yüksek

Maliyey yukarda kalınca aç tavuk kendini darı ambarında sanat hesabı tavan tavan yazarsın 😄😄

7.  Alıntı Originally Posted by SADIKTAN Yazıyı Oku
    Ali Koç istifa etmeyeceğim dedi geçen hafta
    Morinho desen tazminat yüksek

Maliyey yukarda kalınca aç tavuk kendini darı ambarında sanat hesabı tavan tavan yazarsın ����
    izle ve gör ayrılma bir yere. ali koç bugün istifa etmeyeceğim der iki gün sonra karar değiştirir. morinyo tazminatı ödenir. sen gerçeklerin satıldığını bilmiyorsun borsada. beni boşver sen bugün kongre kararı çıksın yarın tavan tavan gider. ama kongre kararı alınmaz. morinyo takımın başında aynen devam eder, saçma sapan transfer yaparlar. kadro kurulamaz o zaman geçen seneden daha beter olur. ama taraftarın baskısı gittikçe artacağından bunu kimse göze alamaz. ben buna güvenerek tavan tavan yazıyorum. senin söylediğin ali koç istifa etmeyecek, morinyonun tazminatı, bedelli bunları bilmeyen var mı ? sen yeni öğrendin galiba bunları. yatırım tavsiyesi değildir.

8.  Alıntı Originally Posted by YATIRIM_UZMANI Yazıyı Oku
    izle ve gör ayrılma bir yere. ali koç bugün istifa etmeyeceğim der iki gün sonra karar değiştirir. morinyo tazminatı ödenir. sen gerçeklerin satıldığını bilmiyorsun borsada. beni boşver sen bugün kongre kararı çıksın yarın tavan tavan gider. ama kongre kararı alınmaz. morinyo takımın başında aynen devam eder, saçma sapan transfer yaparlar. kadro kurulamaz o zaman geçen seneden daha beter olur. ama taraftarın baskısı gittikçe artacağından bunu kimse göze alamaz. ben buna güvenerek tavan tavan yazıyorum. senin söylediğin ali koç istifa etmeyecek, morinyonun tazminatı, bedelli bunları bilmeyen var mı ? sen yeni öğrendin galiba bunları. yatırım tavsiyesi değildir.
    Sen bu işin pirisin bir yere ayrılma diyorsun yeni başladin diyorsun sürekli bir üstünlük çabası

Madem bu işin uzmasinisin ss atta maliyetini görelim diyecem ama senin gibi çok ses çıkaranlar eminim 40 takla atar ama as atamaz 😃😃

Sayfa 706/707 İlkİlk ... 206606656696704705706707 SonSon

Yer İmleri

Yer İmleri

Gönderi Kuralları

• Yeni konu açamazsınız
  • Konulara cevap yazamazsınız
  • Yazılara ek gönderemezsiniz
  • Yazılarınızı değiştiremezsiniz
  •