fener 0 - bjk 1 fener yarından itibaren tavan serisine bağlar. yatırım tavsiyesi değildir.
fener 0 - bjk 1 fener yarından itibaren tavan serisine bağlar. yatırım tavsiyesi değildir.
Bir Mardinli Arkadaşın Dediği Gibi:
" VEREK ,ŞANSE KAHPEYE..."
Sen bu işi bilmiyorsun arkadaş. Bedelli olacağını sağır sultan bile biliyor. borsada beklentiler alınır gerçekler satılır. şuan gerçek ne şampiyonluk gitti, bedelli kesin. bunlar satıldı. beklenti ne ? yönetimin istifa etmesi. yönetim istifa kararın gelsin gör bak bakalım bedelli hisseyi aşağımı çekiyor yukarı mı roketliyor. Yatırım tavsiyesi değildir.
Ali Koç istifa etmeyeceğim dedi geçen hafta
Morinho desen tazminat yüksek
Maliyey yukarda kalınca aç tavuk kendini darı ambarında sanat hesabı tavan tavan yazarsın 😄😄
izle ve gör ayrılma bir yere. ali koç bugün istifa etmeyeceğim der iki gün sonra karar değiştirir. morinyo tazminatı ödenir. sen gerçeklerin satıldığını bilmiyorsun borsada. beni boşver sen bugün kongre kararı çıksın yarın tavan tavan gider. ama kongre kararı alınmaz. morinyo takımın başında aynen devam eder, saçma sapan transfer yaparlar. kadro kurulamaz o zaman geçen seneden daha beter olur. ama taraftarın baskısı gittikçe artacağından bunu kimse göze alamaz. ben buna güvenerek tavan tavan yazıyorum. senin söylediğin ali koç istifa etmeyecek, morinyonun tazminatı, bedelli bunları bilmeyen var mı ? sen yeni öğrendin galiba bunları. yatırım tavsiyesi değildir.
Yer İmleri