kaç lira maliyetin var, uzman mısın, vs. sen kim oluyorsunda bana yazıyorsun. önündekini ye. sayın mederatör bu arkadaşı buradan alın yoksa kötü şeyler yazacağım. başka işin yokmu senin lavuk.
Boş teneke çok ses çıkarır ss at diyince hakeret eder mali almış tepeden tavan tavan diye gazliyor...
İyi geceler
niye düşmüyor bu fener hissesi acaba ? Allah Allah. Halbuki haftasonu bjk ye yenildi değil mi ? yakında bedelli açıklayacak değil mi ? Allah Allah düşmesi lazım şimdi taban taban gitmesi lazım... vay vay. akıl sır ermiyor yahu. bunu beyni az gelişmişler anlayamaz tabi. böyle kafalarında düşünür dururlar kukuman kuşu gibi. halbuki bilmezlerki spor hisseleri hiçte akıl ve mantığa uygun hareket etmezler. hep ters köşe yaparlar. hiç bir beklentisi olmayan beşiktaş daha bir kaç sene önce % 300 prim yaptı çık kısa bir süre içerisinde. neyse öğrenecekler bizden bir şeyler inşallah. bu gs niye gitmiyor. şahu şampiyon oldu adamlar. daha ne olsun ki ? güldürmeyin insanı. beklenti bitti de ondan gitmiyor diye bazı zeki arkadaşların söylediğini duyar gibiyim. ama bazı davarlar varki onlar ne davardır. anlayamazlar ve sağa sola bok atarlar. onlar kendini çok iyi bilir. hadi hayırlı traşlar. yatırım tavsiyesi değildir.
Bu yenilgiden sonra yönetimin kimseye bakacak yüzü kalmadı,,söylediklerine de kimse itibar etmeyecektir.
Ali Koç u istifa süreci başladı.,,bakalım nereye kadar dayanacak,,istifa ederse hissede beklenti müthiş olur.
Sn Yatırım Uzmanı na katılıyorum.
YORUMLAR TAVSİYE NİTELİĞİ TAŞIMAYIP YATIRIM DANIŞMANLIĞI KAPSAMINDA DEĞİLDİR. YATIRIMCI PROFİLİNİZE UYMAYABİLİR.
gördüğünüz gibi hisse düşmüyor ben haklı çıktım cümle alem gördü. gs de düştü. hadi hayırlı traşlar. o pezo buralarda dolaşırsa haber verin. uzun bir zaman çıkamaz artık ti oğlu ti. o. vldı. vedi s.. ğim...
Yer İmleri