Sayfa 707/708 İlkİlk ... 207607657697705706707708 SonSon
Arama sonucu : 5663 madde; 5,649 - 5,656 arası.

Konu: FENER - Fenerbahçe Futbol A.Ş.

1.  Alıntı Originally Posted by SADIKTAN Yazıyı Oku
    Sen bu işin pirisin bir yere ayrılma diyorsun yeni başladin diyorsun sürekli bir üstünlük çabası

Madem bu işin uzmasinisin ss atta maliyetini görelim diyecem ama senin gibi çok ses çıkaranlar eminim 40 takla atar ama as atamaz ����
    sen cikletten falan mı çıktın akşam akşam. sayın mederatör şunu alın şuradan ya. önünden yesin biraz. hadi hayırlı traşlar.

2. kaç lira maliyetin var, uzman mısın, vs. sen kim oluyorsunda bana yazıyorsun. önündekini ye. sayın mederatör bu arkadaşı buradan alın yoksa kötü şeyler yazacağım. başka işin yokmu senin lavuk.

3. Boş teneke çok ses çıkarır ss at diyince hakeret eder mali almış tepeden tavan tavan diye gazliyor...
    İyi geceler

4.  Alıntı Originally Posted by SADIKTAN Yazıyı Oku
    Boş teneke çok ses çıkarır ss at diyince hakeret eder mali almış tepeden tavan tavan diye gazliyor...
    İyi geceler
    bre aymaz, bre kafasız burada yazılan yorumlara göre hisse hareket eder mi ? spor hisselerinin nasıl ters hareket ettiğini o küçük beynin anlayamaz senin. bir daha bana yorum yazma andaval. işine bak.

5. niye düşmüyor bu fener hissesi acaba ? Allah Allah. Halbuki haftasonu bjk ye yenildi değil mi ? yakında bedelli açıklayacak değil mi ? Allah Allah düşmesi lazım şimdi taban taban gitmesi lazım... vay vay. akıl sır ermiyor yahu. bunu beyni az gelişmişler anlayamaz tabi. böyle kafalarında düşünür dururlar kukuman kuşu gibi. halbuki bilmezlerki spor hisseleri hiçte akıl ve mantığa uygun hareket etmezler. hep ters köşe yaparlar. hiç bir beklentisi olmayan beşiktaş daha bir kaç sene önce % 300 prim yaptı çık kısa bir süre içerisinde. neyse öğrenecekler bizden bir şeyler inşallah. bu gs niye gitmiyor. şahu şampiyon oldu adamlar. daha ne olsun ki ? güldürmeyin insanı. beklenti bitti de ondan gitmiyor diye bazı zeki arkadaşların söylediğini duyar gibiyim. ama bazı davarlar varki onlar ne davardır. anlayamazlar ve sağa sola bok atarlar. onlar kendini çok iyi bilir. hadi hayırlı traşlar. yatırım tavsiyesi değildir.

Bu yenilgiden sonra yönetimin kimseye bakacak yüzü kalmadı,,söylediklerine de kimse itibar etmeyecektir.
    Ali Koç u istifa süreci başladı.,,bakalım nereye kadar dayanacak,,istifa ederse hissede beklenti müthiş olur.
    Sn Yatırım Uzmanı na katılıyorum.
    YORUMLAR TAVSİYE NİTELİĞİ TAŞIMAYIP YATIRIM DANIŞMANLIĞI KAPSAMINDA DEĞİLDİR. YATIRIMCI PROFİLİNİZE UYMAYABİLİR.

7.  Alıntı Originally Posted by SADIKTAN Yazıyı Oku
    Eline vermişler 55den akşama kadar algı yapar durur
    Çok konusan adam boş tenekedir

Ss at diyince dut yemiş bülbüle çevirim adami
    ali koç istifa ederse sen o zaman göreceksin a... nın. örekesini o. pç. kabyolma bir yere. ti oglu ti. a. k.mun. vldi.

8. gördüğünüz gibi hisse düşmüyor ben haklı çıktım cümle alem gördü. gs de düştü. hadi hayırlı traşlar. o pezo buralarda dolaşırsa haber verin. uzun bir zaman çıkamaz artık ti oğlu ti. o. vldı. vedi s.. ğim...

Sayfa 707/708 İlkİlk ... 207607657697705706707708 SonSon

Yer İmleri

Yer İmleri

Gönderi Kuralları

• Yeni konu açamazsınız
  • Konulara cevap yazamazsınız
  • Yazılara ek gönderemezsiniz
  • Yazılarınızı değiştiremezsiniz
  •