Sayfa 195/197 İlkİlk ... 95145185193194195196197 SonSon
Arama sonucu : 1572 madde; 1,553 - 1,560 arası.

Konu: kuzu ve BABO......HEDEF FEYZA-2

1. Bir tane siyasiyi tutuklatıp kol bükme dediğin olay yanlış. Olay kol bükme bile değil bir kere. İçeri giren para kendilerinin neyin kolu kimin kolu. Sen esas aklımızla zina ediyorsun. Pozların beni ilgilendirmiyor. Eğer resmi yanlış okursan sonuç doğru bile çıksa bu şans!! dır.

2. SIRKET SAHIPLERI VE YUZDE 52.....

SIRKET SAHIBISIN.....

FAIZLER YUZDE 70.....

GORUYORSUN KI....tepetaklak gidiyorsun.....hissen ve sirketin sifira dogru yonelmis....hissen suan 10 tl....1 yil once 30 tl idi....

hisseni satarmisin 10 tl den....

lem....hisse zaten sifir tl ye yonlenmis....TABIIKI SATACAK....1 TL YE KADAR SATAR PARA BULUR....

durumu duzelince.....1 tl den toplar.....40 tl ye basar.

3.  Alıntı Originally Posted by Mathias Yazıyı Oku
    Bir tane siyasiyi tutuklatıp kol bükme dediğin olay yanlış. Olay kol bükme bile değil bir kere. İçeri giren para kendilerinin neyin kolu kimin kolu. Sen esas aklımızla zina ediyorsun. Pozların beni ilgilendirmiyor. Eğer resmi yanlış okursan sonuç doğru bile çıksa bu şans!! dır.
    sevgili mathias....

ben....UC BAKIS ACISINDAN BIRIDE O DIYORUM.....

ve diyorum ki....BORSACIYSAN....tek bakis acin olamaz....tumunu gozonune alacaksin....

4.  Alıntı Originally Posted by CAKIR24 Yazıyı Oku
    Yani bu yazı doğru, borsacı duygusal baktı, enflasyon dedi, ucuz dedi, ama yemedi. Halkın bu kadar aptal olacağını halk olarak kendisi düşünemedi. Şimdi %10 dem parti oyunuda yanına aldı. Bir sürü muhafazakar Sırrı Süreyya arkasındna göz yaşı döktü. Yaparsa akp yapar.
    BAK.....CAKIR.....

candamarina damardan girdi....BAKIS ACILARINA....

artik EKONOMI degil konu....nedir o yeni konu....MILLI BIRLIGIMIZ....ac dahi kal....onemli degil...MILLI BIRLIK onemli.

bitti.....yuzde 62 oldu oy orani.

5. Bu hükümet borsada viop senet sepet kendisi de para yapıyor. Viop bilen bundan nemalanır, viop bilmeyen senet bilen 2 senedir izliyor, parayı sıfırladı, onlarında sırası gelecek. Fakat sıra ne zaman gelecek ve nasıl gelecek, bütün mesela bunu çözmekte.

6.  Alıntı Originally Posted by kuzu Yazıyı Oku
    SIRKET SAHIPLERI VE YUZDE 52.....

SIRKET SAHIBISIN.....

FAIZLER YUZDE 70.....

GORUYORSUN KI....tepetaklak gidiyorsun.....hissen ve sirketin sifira dogru yonelmis....hissen suan 10 tl....1 yil once 30 tl idi....

hisseni satarmisin 10 tl den....

lem....hisse zaten sifir tl ye yonlenmis....TABIIKI SATACAK....1 TL YE KADAR SATAR PARA BULUR....

durumu duzelince.....1 tl den toplar.....40 tl ye basar.

Fiyatı 10 kat artıp da satış rakamı 4 kat artan başka bir ülke gösterir misiniz bana ? Bunu yorumlayan var mı. Yüzde 52 ye gelince. Herkes rolünü oynuyor. O kadar diyim.

Yukarıda Yine müthiş yanlış bir yorum benim penceremden. Ama uzatmak istemiyorum. Aklınıza zina ettirmeyin denen bir başlıkda saçlarımı diken diken edecek yorumlar okumak isterdim. Oysa ekonomist youtube kanallarındaki yorumlardan farkı yok.

7. Para piyasalarında doğru bilgi paylaşılmaz. Doğru bilgi fısıldanır. Bunu bilerek bu oyuna dahil olur. Paylaşılan her bilgiye kuşku ile bakın. Kimse birşey fısıldamıyorsa size. O zaman da eğlencesine takılmak dışında buralarda durmayın.

8. sevgili mathias....

SORU SU....imamoglu neden haftanin tam ortasinda...CARSAMBA sabahi tutuklandi...adam videosunu cekti...kendinin...borsa acilmadan yayinladi.....NEDEN CUMARTESI SABAH DEGILDE....carsamba sabah....

bunun....."KOL BUKME" ile ilgisi var mi sence.

Sayfa 195/197 İlkİlk ... 95145185193194195196197 SonSon

Yer İmleri

Yer İmleri

Gönderi Kuralları

• Yeni konu açamazsınız
  • Konulara cevap yazamazsınız
  • Yazılara ek gönderemezsiniz
  • Yazılarınızı değiştiremezsiniz
  •