Sayfa 617/618 İlkİlk ... 117517567607615616617618 SonSon
Arama sonucu : 4940 madde; 4,929 - 4,936 arası.

Konu: ARENA - Arena Bilgisayar

1.  Alıntı Originally Posted by sorpressa Yazıyı Oku
    Yarın yüksek fiyat görecekse ve gapsız açılış istiyorsa bugün çekebildiği kadar aşağı çekmeye çalışıyor.
    Yarın güzel bilanço gelecek gibi bir eğilim seziyorum.Yanıladabilirim.
    Pardon bugün bilanço demek istedim.

2. Yani niyeti çokta iyi olmayan birileri yön veriyor.Sabır.Sal be artık düş yakamızdan.

3. Maalesef parazit pardon sülük bir ortağımız var.Beddua okutma bana,tutuyor çünkü.

4.  Alıntı Originally Posted by sorpressa Yazıyı Oku
    Oysaki bunlara hiç gerek yok.Gap olsa ne olur olmasa ne olur.
    Dökmek için uydurulmuş bir şey.
    Burada yaptığım ve/veya yapacağım tüm paylaşımlar şahsi görüşlerimdir, asla yatırım tavsiyesi olarak değerlendirilemez.

5. İlginç bir gün oldu gerçekten. Seans başlamadan tavan olur mu gelen satış haberi ve bilanço arefesinde derken devre kestiği bir gün oldu

Bilanço tahmin ettiğimiz gibi 2.800 ile 3 milyar arası gelirse önünde kimse duramaz hissenin diye düşünüyorum naçizane

6.  Alıntı Originally Posted by MAHARAJ Yazıyı Oku
    İlginç bir gün oldu gerçekten. Seans başlamadan tavan olur mu gelen satış haberi ve bilanço arefesinde derken devre kestiği bir gün oldu

Bilanço tahmin ettiğimiz gibi 2.800 ile 3 milyar arası gelirse önünde kimse duramaz hissenin diye düşünüyorum naçizane
    Bende öyle düşünüyorum 20 bin yatırımcı ortalama 500 er lot alıp kenara koymaya karar verse 10 milyon lot yapar.1 ay içerisinde bu yatırımcı sayısıda çok değil.Ky nin gücü :)

7. .................................................. ......................
    Son düzenleme : unsali; Bugün saat: 20:39.

8. Ne gündü hakkaten, hiç hesapta olmayan sürpriz satış haberi, tavan beklerken en çok düşenlerde başı çektik.
    Neyseki şerbetliyiz payneti sattıktan sonra 25 leri gördük. Bu neki, sabır çekmeye devam...

Sayfa 617/618 İlkİlk ... 117517567607615616617618 SonSon

Yer İmleri

Yer İmleri

Gönderi Kuralları

• Yeni konu açamazsınız
  • Konulara cevap yazamazsınız
  • Yazılara ek gönderemezsiniz
  • Yazılarınızı değiştiremezsiniz
  •