Pengd ailesi dağılmamıştır inşallah!
Pengd ailesi dağılmamıştır inşallah!
35 milyon euro iş aldı, piyasa değerinden fazla, elimde başka senet var alamıyorum ama çok güzel bir haberi etkisi ileri tarihde mutlaka olacaktır.
Parasız zamana denk geldi, senet alacak kuruş yok, fakat 3 miyon euro çok güzel rakam. Diğer senetlerim zararda hemde çok, satamam.
Bu işi her sene alıyor, tekrarlayan bir iş. Zaten cirosunun çoğu buradan geliyor. Her sene de bu haberle KY avlıyorlar.
Bilançoya göre bizim çiftçiden malı alıyor aldığı fiyatın az üstüne LIDL zincirine satıyor. Üzerine pazarlama giderlerini, genel yönetim giderlerini, finansman giderlerini falan cepten ödüyor. Böylece yaklaşık 300 milyoncuk yıllık zarar ediyor. Para tükenince de bedelli falan yapıyor. Yani anlayacağınız bizim yatırımcıdan bedelli ile topladıkları parayı LIDL'den alışveriş yapan tüketiceye hizmet için kullanıyorlar, insanlığa faydalı bir hizmette bulunuyorlar. Benim bilançodan anladığım bu.
Bir de Bursa'da havuç olarak kullandıkları 145 dönüm fabrika arazisi var, KY de günün birinde burayla ilgili bir gelişme olacak umuduyla içeride bekliyor.
Benim 2 yıllık takibim sonucu bu şirket ile ilgili gördüğüm bunlar. Zaten fiyatı da ortalama yaklaşık 2 yıl önceki seviyelerde. Gıda işinden çıkarsa veya o taraftan kar yazmaya başlarsa şirket için olumlu olur. Her bilançoya merakla bakıyorum bu sefer kar edebilmiş mi diye, yok...
Son düzenleme : tacir1; 08-05-2025 saat: 14:48. Sebep: imla hatası
Bu şirketle ilgili en güzel haber LIDL ile anlaşma haberi değil de, artık gıda işinden çıkıyoruz, GYO'ya dönüşüyoruz gibi bir haber olurdu bence...
Sayın Hayek! Katıldınız mi kurula? Bilgi verirmisiniz.?
Anladığım kadarıyla, Turan genel kurulu erteler düşüncesiyle herkes ters köşe oldu gitmedi kurula ytd
Yer İmleri