Sayfa 712/724 İlkİlk ... 212612662702710711712713714722 ... SonSon
Arama sonucu : 5791 madde; 5,689 - 5,696 arası.

Konu: Viop LXIV

1. Trump: Jerome Powell hiçbir fikri olmayan bir akılsız

iki dakika dur be sarı kafa...
    Yatırım tavsiyesi değildir.

2.  Alıntı Originally Posted by CAKIR24 Yazıyı Oku
    Yan hisse rallisi bizi bu bataklıktan kurtatır, yoksa 1-2 aya konkardato isteyeceğiz.
    Bugün ilan ediyorum, yan hisse rallisi resmi oalrak başlamıştır. Kaynak, herkesde olandan.

3. Bankaları almazsa olay bu kadar

4.  Alıntı Originally Posted by tidebringer Yazıyı Oku
    Bankaları almazsa olay bu kadar
    Koçu alıyorsa ve devam almaya ederse banka almaz.

5 mayıstaki barın onayını almaya gidiyor.
    audentes Fortuna iuvat

6. İris Cibre ��
    @iriscibre
    ·
    3s
    İş dünyası aşırı streste
    İSO, Tim, TOBB, İş Bank ardı ardına açıklama yapıyor
    Ekonomi yönetimi zemin kaybediyor

İş çevrelerinde algı önemli derecede bozuldu. Tutuklamalar ve devamı gelecek dedikoduları, sadece finansmanla değil, güven erozyonuyla da yatırımları bıçak gibi kesebilir

bizde inşaat işindeyiz dediği doğru yaprak kımıldamıyor süreci doğru yönetemeyen batar.
    FORMASYON AVCISI 53
    BORSADA KESİNLİK YOKTUR OLASILIKLAR VARDIR.

7. Katar spor alımlarına bakıyorum endeks ağırlığı olan tahtalar badem bofası onun oyunu bozmuyor aynı ekip aselsn pakistan hikayesinden dolayı gidiyormuş uzman öyle diyor tv detuprs bugun ortada bir dedikodu var onunla sürülüyor , açılım hikayesi oda var bugunkü harekette , teknik olarak 9 bin dolar bazlı 2.33 altı kapanışlarda bir tur daha panik satışları olacağından dedikodulu ınsıder hikayesi ile oyun alanı yaratılıyor bana göre.
    Bizim yaşadığımız hikaye ekonomik sıkıntı ve iç siyasetteki belirsizlik bunlarda gelişme varmı yok bu yüzden ınsıder üzerinden grafik çiziliyor
    FORMASYON AVCISI 53
    BORSADA KESİNLİK YOKTUR OLASILIKLAR VARDIR.

8. Endekse bakarak bankalara longcu topluyor olabilirler. Bankalara güven olmaz. Varlık fonunun yeni gözdesi önce yanlar, sonra sanayi.

Sayfa 712/724 İlkİlk ... 212612662702710711712713714722 ... SonSon

Yer İmleri

Yer İmleri

Gönderi Kuralları

• Yeni konu açamazsınız
  • Konulara cevap yazamazsınız
  • Yazılara ek gönderemezsiniz
  • Yazılarınızı değiştiremezsiniz
  •