Sayfa 918/918 İlkİlk ... 418818868908916917918
Arama sonucu : 7338 madde; 7,337 - 7,338 arası.

Konu: CEMAS - Cemas Döküm

1.  Alıntı Originally Posted by scolak Yazıyı Oku
    Açılışta tabanız. Bu durumu nasıl yorumlamalıyız?
    Sabah %-9.92 taban olan CEMAS öğlen %-5.20. Sanırım durumu anlamışsınızdır. Tek fiyat sisteminin ilk günü yarım günde tabandan tavana doğru %5 kalktıysa hisse varın gerisini siz hesaplayın.
    Takeover mı yaparlar nedir bilmiyorum, yatırım tavsiyesi de değildir; çok iyi fiyatlara geleceğini tahmin ediyorum. Tabandan +5 yukarı kalkması hisseyi deli gibi alıyorlar demektir, limit fiyatın da yukarıda olduğunu gösterir. Hisseyi almak isteyen üst fiyatlara emir yazacak artık..
    Son düzenleme : borsaci.broker; Dün saat: 15:27.
    ...ORGE CEMAS ASUZU SASA PNSUT NETAS CONSE ODAS...

2.  Alıntı Originally Posted by borsaci.broker Yazıyı Oku
    Sabah %-9.92 taban olan CEMAS öğlen %-5.20. Sanırım durumu anlamışsınızdır. Tek fiyat sisteminin ilk günü yarım günde tabandan tavana doğru %5 kalktıysa hisse varın gerisini siz hesaplayın.
    Takeover mı yaparlar nedir bilmiyorum, yatırım tavsiyesi de değildir; çok iyi fiyatlara geleceğini tahmin ediyorum. Tabandan +5 yukarı kalkması hisseyi deli gibi alıyorlar demektir, limit fiyatın da yukarıda olduğunu gösterir. Hisseyi almak isteyen üst fiyatlara emir yazacak artık..
    borsaci.broker yorumunuz için teşekkürler. İnşallah daha üst fiyatlara doğru yolculuğumuzun başındayızdır..

Sayfa 918/918 İlkİlk ... 418818868908916917918

Yer İmleri

Yer İmleri

Gönderi Kuralları

• Yeni konu açamazsınız
  • Konulara cevap yazamazsınız
  • Yazılara ek gönderemezsiniz
  • Yazılarınızı değiştiremezsiniz
  •