Sayfa 417/418 İlkİlk ... 317367407415416417418 SonSon
Arama sonucu : 3341 madde; 3,329 - 3,336 arası.

Konu: KAREL - Karel Elektronik

1. Daha önce Vodafone'dan 45 milyon dolarlık iş aldı, Tcell'den 20 milyar liralık iş, rakamlar müthiş, asıl amiral Telekom ne zaman ve ne kadar iş verecek. Valla bütün bunlara rağmen hisse gidemiyorsa başka bir sıkıntı var demektir, geleceği satın almalı artık.
    Yatırım Tavsiyesi Değildir.!!!

2. Pamuk eller cebe patronlar. Geri alım açıklayın.
    20 milyar sözleşme bile tahtayı kaldıramıyor.
    Satış kademesinde 3-5 milyon lot ile aylardır aynı tiyatro.
    200 günlük ortalama bile 10 liraya gelmiş. Haydi aslanlar. Haydi Babayiğitler, haftaya genel kurul var.

3.  Alıntı Originally Posted by mico Yazıyı Oku
    Pamuk eller cebe patronlar. Geri alım açıklayın.
    20 milyar sözleşme bile tahtayı kaldıramıyor.
    Satış kademesinde 3-5 milyon lot ile aylardır aynı tiyatro.
    200 günlük ortalama bile 10 liraya gelmiş. Haydi aslanlar. Haydi Babayiğitler, haftaya genel kurul var.
    Ya da kurumları ilerki dönemler icin kar ve temettü konularında ikna edecek bir sunum yaparlar,.
    Başka hisseye gelseydi tavan giderdi ama Karel bazen 1 hafta sonra fiyatlar diye biliyorum.

4.  Alıntı Originally Posted by bawer Yazıyı Oku
    Ya da kurumları ilerki dönemler icin kar ve temettü konularında ikna edecek bir sunum yaparlar,.
    Başka hisseye gelseydi tavan giderdi ama Karel bazen 1 hafta sonra fiyatlar diye biliyorum.
    bilançolarda ileri dönemlerde kar için kurumlar yemez artık bawer hocam ceo onu yaptı ancak fonlara komisyon karşılığı elinde tutturlar ancak

5. Haklısın hocam.
    Dohol CEO sunun 1 yıl önce TV ekranlarinda yaptığı iyimser açıklamalara istinaden ky 15 TL den maliyet yaptı. Anaparadan % 40 kayıp var.
    %40 alternatif getiri (faiz) eklersen kayıp daha da büyüyor.
    Foncu abide de durum aynı. Maliyeti çok yukarıda kaldı.
    Yatırımcılara 1 yıl boyunca çok güzel mal taşıttılar. Bedelli işine girmiyorum bile.
    Laf değil icraat zamanı geldi. Şirketin 50-100 milyon bütçe ayırıp destek zamanı geldi.

6.  Alıntı Originally Posted by erhankod Yazıyı Oku
    bilançolarda ileri dönemlerde kar için kurumlar yemez artık bawer hocam ceo onu yaptı ancak fonlara komisyon karşılığı elinde tutturlar ancak
    Son 1-2 senedir şirketin kimyası bozuldu, hiç bir şekilde taş üstüne taş koyamadılar, hiç bir dedikleri doğru çıkmadı, hisse satışları da ayrıca irdelenmesi gereken bir durum, şimdi büyük ölçekli işler alarak gelecek adına umut vermeye başlayabilir, mecbur bekliyoruz Erhan hocam, bir ışık yanmaya başladı bakalım.

7.  Alıntı Originally Posted by bawer Yazıyı Oku
    Son 1-2 senedir şirketin kimyası bozuldu, hiç bir şekilde taş üstüne taş koyamadılar, hiç bir dedikleri doğru çıkmadı, hisse satışları da ayrıca irdelenmesi gereken bir durum, şimdi büyük ölçekli işler alarak gelecek adına umut vermeye başlayabilir, mecbur bekliyoruz Erhan hocam, bir ışık yanmaya başladı bakalım.
    Türkcell’e yapmış olduğu bu anlaşmanın bir benzerini Vodafonlada yapma potansiyel bence var Türk Telekom’u netaş bırakmaz

8.  Alıntı Originally Posted by CAKIR24 Yazıyı Oku
    Bundan sonra yazdığım senetlerden 3-5 lot bende alayım, :9 yazıyorum ama sadece izliyorum, böyle olmaz. 25 kat iş hayırlı olsun REX.
    hocam benim aldığım hisseler arap atı gibidir çok sabır gerektirir ama çok kazandırır eğer sabrın yoksa girme....elimde dmsas (9 yıl) karel (2,5yıl) durdo (4yıl) gedza(5yıl) kmpur (2,5yıl) kstur (1,5yıl) pkart(5yıl) ersu( 1 hafta) orma (1 yıl) acsel(1 yıl) elimde...Az miktar Link vardı 100 tl den aldım 500 tl den sattım yeni.....Son bir yıl para kazanamadık...

Sayfa 417/418 İlkİlk ... 317367407415416417418 SonSon

Yer İmleri

Yer İmleri

Gönderi Kuralları

• Yeni konu açamazsınız
  • Konulara cevap yazamazsınız
  • Yazılara ek gönderemezsiniz
  • Yazılarınızı değiştiremezsiniz
  •