şimdi oldu çünkü bu haberler hikayesi olmayan borsada bilinçli çıkarılıyor , 39 liradan millete yapı kredi satılacak diye banka verdiler ben ogun dün bozkurttun karpuz kesicez muhabbetinin döndüğü gündü ne var ne yok sattım yapı kredi taşıdığımı bilenler biliyor mal çoşkuda verilir çok çoşku vardı , birde bazı yorumcular denk geldi tv de Üzeyir doğan ve Baki atalay fiyalar havada uçuşuyor gülüşmeler goy goy tamam bulut adaya veda et dedimbu yüzden tuprs da temkinli olun dedim sabah millet sosyal medyada hikaye üzerine hikaye yazıyor.
FORMASYON AVCISI 53
BORSADA KESİNLİK YOKTUR OLASILIKLAR VARDIR.
cem boyner ;bu ülkede akşam üzeri sabah ne olacak kestiremiyorsunuz demiş .bizde bura da kazananacaz diye cebelleşek.zarlar hep hileli.dün ykbnk, bugün tüp yarınlar sahol,akbak,falan filan bigün ben ,sen ,o diye satış haberleri böyle gider.
sepet yapmayan son 1,5-2 senede kayıp , sadece borsa üzerine yatırım yapan trade etmediyse maliyetine göre kardan zarar yada zarardadır.Borsadan kar edilecekse siyasi değişim olması , liyakatlı kadrolarla güven gelmesi gerek kurumlara ozaman çok büyük ralli olur bana göre zaten graflar kendini belli ediyor sadece pazılda oturtulması gereken bazı aparatlar var iktidar kendi içinde değişemiyor çünkü güç zehirlenmesi yaşadılar , muhalefet kazanırsa liyakatlı kadrolar oluşturmalı kurumların başına koyacağı kişiler illa partili olmayacak işin ehli olan adamı bulacan bunları yaparlarsa en fazla 2 sene içinde ülkede değişimi görürüz iktidarın yaptığı gibi kendi zümreni yaratmaya kalkarsan 2 -3 sene sonra geldiğin koltuğa geri dönersin mesala ofiste denk geldikçe izlerim Sencer solakoğlu , Ali ekberle 2 sini tarım hayvancılığın başına alırım ekip kursam sahada olan adamla çalışıcan , eğitimde bunu böyle yapıcan bak bakalım ülke ne oluyor
FORMASYON AVCISI 53
Ne oldu somaliden gelecek petrolun borusumu patlamış...![]()
Yatırım tavsiyesi değildir.
Son düzenleme : *Bozkurt; Bugün saat: 11:42.
Hamdım Piştim Yandım
Tunç Şatıroğlu
@TuncSatiroglu
·
2s
Bakan Bayraktar: Suriye'ye 3 ay içinde doğalgaz vereceğiz
FORMASYON AVCISI 53
Yer İmleri