Sayfa 727/741 İlkİlk ... 227627677717725726727728729737 ... SonSon
Arama sonucu : 5927 madde; 5,809 - 5,816 arası.

Konu: Viop LXIV

1.  Alıntı Originally Posted by AmigoOrhan Yazıyı Oku
    Valla ağırlıklı olarak Tüptaş tutan birisi olarak bu muhabbet beni de kıllandırdı. Bu işte bir ibinelik var.
    Piyasada binelik kol geziyor, dötü kollamak lazım.
    Bende tüm ağırlığımı kchol eşekine yükledim, birazda o taşısın sırtında beni
    Hamdım Piştim Yandım

2.  Alıntı Originally Posted by AmigoOrhan Yazıyı Oku
    Bence Yapı kredi satış muhabbetine benzer bir şey olacak. Uçacak kaçacak mesajları vs sonrası hiç.
    şimdi oldu çünkü bu haberler hikayesi olmayan borsada bilinçli çıkarılıyor , 39 liradan millete yapı kredi satılacak diye banka verdiler ben ogun dün bozkurttun karpuz kesicez muhabbetinin döndüğü gündü ne var ne yok sattım yapı kredi taşıdığımı bilenler biliyor mal çoşkuda verilir çok çoşku vardı , birde bazı yorumcular denk geldi tv de Üzeyir doğan ve Baki atalay fiyalar havada uçuşuyor gülüşmeler goy goy tamam bulut adaya veda et dedim bu yüzden tuprs da temkinli olun dedim sabah millet sosyal medyada hikaye üzerine hikaye yazıyor.
    FORMASYON AVCISI 53
    BORSADA KESİNLİK YOKTUR OLASILIKLAR VARDIR.

3. cem boyner ;bu ülkede akşam üzeri sabah ne olacak kestiremiyorsunuz demiş .bizde bura da kazananacaz diye cebelleşek.zarlar hep hileli.dün ykbnk, bugün tüp yarınlar sahol,akbak,falan filan bigün ben ,sen ,o diye satış haberleri böyle gider.

4.  Alıntı Originally Posted by viopva Yazıyı Oku
    cem boyner ;bu ülkede akşam üzeri sabah ne olacak kestiremiyorsunuz demiş .bizde bura da kazananacaz diye cebelleşek.zarlar hep hileli.dün ykbnk, bugün tüp yarınlar sahol,akbak,falan filan bigün ben ,sen ,o diye satış haberleri böyle gider.
    sepet yapmayan son 1,5-2 senede kayıp , sadece borsa üzerine yatırım yapan trade etmediyse maliyetine göre kardan zarar yada zarardadır.Borsadan kar edilecekse siyasi değişim olması , liyakatlı kadrolarla güven gelmesi gerek kurumlara ozaman çok büyük ralli olur bana göre zaten graflar kendini belli ediyor sadece pazılda oturtulması gereken bazı aparatlar var iktidar kendi içinde değişemiyor çünkü güç zehirlenmesi yaşadılar , muhalefet kazanırsa liyakatlı kadrolar oluşturmalı kurumların başına koyacağı kişiler illa partili olmayacak işin ehli olan adamı bulacan bunları yaparlarsa en fazla 2 sene içinde ülkede değişimi görürüz iktidarın yaptığı gibi kendi zümreni yaratmaya kalkarsan 2 -3 sene sonra geldiğin koltuğa geri dönersin mesala ofiste denk geldikçe izlerim Sencer solakoğlu , Ali ekberle 2 sini tarım hayvancılığın başına alırım ekip kursam sahada olan adamla çalışıcan , eğitimde bunu böyle yapıcan bak bakalım ülke ne oluyor
    FORMASYON AVCISI 53

5.  Alıntı Originally Posted by sindoma53 Yazıyı Oku
    sepet yapmayan son 1,5-2 senede kayıp , sadece borsa üzerine yatırım yapan trade etmediyse maliyetine göre kardan zarar yada zarardadır.Borsadan kar edilecekse siyasi değişim olması , liyakatlı kadrolarla güven gelmesi gerek kurumlara ozaman çok büyük ralli olur bana göre zaten graflar kendini belli ediyor sadece pazılda oturtulması gereken bazı aparatlar var iktidar kendi içinde değişemiyor çünkü güç zehirlenmesi yaşadılar , muhalefet kazanırsa liyakatlı kadrolar oluşturmalı kurumların başına koyacağı kişiler illa partili olmayacak işin ehli olan adamı bulacan bunları yaparlarsa en fazla 2 sene içinde ülkede değişimi görürüz iktidarın yaptığı gibi kendi zümreni yaratmaya kalkarsan 2 -3 sene sonra geldiğin koltuğa geri dönersin mesala ofiste denk geldikçe izlerim Sencer solakoğlu , Ali ekberle 2 sini tarım hayvancılığın başına alırım ekip kursam sahada olan adamla çalışıcan , eğitimde bunu böyle yapıcan bak bakalım ülke ne oluyor
    haklısın,fakat adamların ülke kalkınması ile değil kendi cümresi üzerinde tüm hareketler.hamdolsun,supanellah,elhamdullillah vs sövüşe devam.

6. Ne oldu somaliden gelecek petrolun borusumu patlamış...
    Yatırım tavsiyesi değildir.

7.  Alıntı Originally Posted by sindoma53 Yazıyı Oku
    şimdi oldu çünkü bu haberler hikayesi olmayan borsada bilinçli çıkarılıyor , 39 liradan millete yapı kredi satılacak diye banka verdiler ben ogun dün bozkurttun karpuz kesicez muhabbetinin döndüğü gündü ne var ne yok sattım yapı kredi taşıdığımı bilenler biliyor mal çoşkuda verilir çok çoşku vardı , birde bazı yorumcular denk geldi tv de Üzeyir doğan ve Baki atalay fiyalar havada uçuşuyor gülüşmeler goy goy tamam bulut adaya veda et dedim bu yüzden tuprs da temkinli olun dedim sabah millet sosyal medyada hikaye üzerine hikaye yazıyor.
    Hakkaten noldu bu banka satışı,
    Heralde pazarlıkta anlaşamadılar.
    Neyise
    Şimdide tüpü satışa çıkardık, alıcı ile anlaşabilirsek belki satılır.pazarlık sürüyor
    En son kaça olur
    Banka gibi tüpde satılmazsa sıradaki ford olabilü

Son düzenleme : *Bozkurt; Bugün saat: 11:42.
    Hamdım Piştim Yandım

8. Tunç Şatıroğlu
    @TuncSatiroglu
    ·
    2s
    Bakan Bayraktar: Suriye'ye 3 ay içinde doğalgaz vereceğiz
    FORMASYON AVCISI 53

Sayfa 727/741 İlkİlk ... 227627677717725726727728729737 ... SonSon

Yer İmleri

Yer İmleri

Gönderi Kuralları

• Yeni konu açamazsınız
  • Konulara cevap yazamazsınız
  • Yazılara ek gönderemezsiniz
  • Yazılarınızı değiştiremezsiniz
  •