-
2.03 heybeyi doldurmaya devam,önceki maliyet 1.92,oradan uafaktan vurduk 2.20,ama bu son 122 olayında yoktum çünkü elimde fazla yoktu şimdiki yüklenmem ile maliyet 2.07 ...FB yine yolu doğruladı 49,enson 42 görmüştü,buda cins hisse,ama arkası kuvvetli,sporlan alakası yok kurumsal olduğu için devamlı destekli,45 olunca gönderdik zaten,bunda beklendim 2.31 öncelikli,sonrası 2.69
...ytd.
-
osimen transferi olmadan bu sene bir beklentisi kalmadı. tek beklenti bu. iki kupayı alacak ama hisseye bir etkisi olacağını sanmıyorum. önceki yıllarda bunu çok gördük. geçen sene icardi hikayesi ile yükseldi. bu senede osimen hikayesi var. ama gelmezse 2 liranın altına çekerler. yatırım tavsiyesi değildir.
-
FB 50 oldu,buda gözünü yine aşağıya dikti,2.07 olmuştu,peşi 2.02
,neler oluyor bilmiyorum,mutlaka bunda FB casusu var,intikamını hisseye baskı uygulatarak alıyor.
-
üstat sana söylüyorum sürekli yahu hisse şampiyonluğu fiyatlamayacak, ancak gelecek sene ve avrupa maçları için osimen ve benzeri transferleri fiyatlar hepsi bu. mesela bugün osimen transferi tamam seneye gs de diye kapa bildirim yapılsın en az iki tavan çeker. yani batı cephesinde değişen bir şey yok. yatırım tavsiyesi değildir.
Gönderi Kuralları
- Yeni konu açamazsınız
- Konulara cevap yazamazsınız
- Yazılara ek gönderemezsiniz
- Yazılarınızı değiştiremezsiniz
-
Forum Rules
Yer İmleri