Sayfa 263/263 İlkİlk ... 163213253261262263
Arama sonucu : 2102 madde; 2,097 - 2,102 arası.

Konu: BRISA - Brisa Bridgestone

1. BRISA 2025/3 finansal tabloları açıklandı.

2.  Alıntı Originally Posted by emin Yazıyı Oku

En önemlisi SATIŞLAR, kar olmayabilir ama pazar kaybediyor..

Yani yeterince çalışmıyor Pazarlama Bölümü.

Çare, Satışın azaldığı zamanlarda, giderleri kısmaktan başka çare yoktur.

Yada.. pamuk eller cebe..

Sermayeyi zamanında güncellememenin, işte bu zamanlardaki dezavantajı budur.

1 veya 2 hatta 5 bedelli, enfiye gelir.. hiç bir yaraya merhem olmaz.

Krizin, senelere sarması durumunda, "can" ları yanacaktır.

3. Kocaeli Brisa 200 kişiyi işe alacak!

02-05-2025 09:33

Kocaelinin en büyük lastik fabrikalarından birisi olan Brisa İŞKUR üzerinden personel alımı yapacak. 200 kişinin istihdam edileceği fabrikada başvuru detayları da belli oldu.

İzmit’in Alikahya Fatih Caddesi’nde faaliyetini sürdüren Brisa personel alımı yapacak. Türkiye’nin ve Kocaeli’nin en büyük lastik fabrikalarından birisi olan Brisa’da görevlendirilmek üzere 100’ü beden işçisi 100’ü de üretim sahasında çalışacak 200 kişi istihdam edilecek. İŞKUR üzerinden gerçekleşecek olan başvurularda aranan şartlar da açıklandı.

100 TAŞIMA PERSONELİ ALINACAK
    BRİSA Bridgestone Sabancı Lastik Sanayi Şirketi’nin yapacağı istihdamda taşıma, yükleme ve boşaltma gibi alanlarda çalışmak üzere 100 kişi alınacak. 22-35 yaş arasındaki ilköğretim ya da ön lisans mezunu personellerin istihdam edileceği Brisa’da üretim sahasına da istihdam sağlanacak.

ÜRETİM SAHASINDA 100 KİŞİ GÖREVLENDİRİLECEK
    İzmit’teki fabrikada üretim sahasına yapılacak olan istihdam kapsamında 100 kişi görevlendirilecek. 22-35 yaş arasında en az ortaöğretim (lise ve dengi) ya da ön lisans mezunu kişilerin alınacağı Brisa’ya başvurularla farklı adresler üzerinden gerçekleşecek.

BAŞVURU ADRESİ BELLİ OLDU
    Brisa’nın yapacağı personel alımına başvuruda bulunmak isteyen adaylar söz konusu işlemleri fabrikanın internet sitesinden yapabilecek. Brisa’nın yapacağı istihdamın detaylarına ve başvuru şartlarına İŞKUR üzerinden de ulaşılabilecek. Başvuru şartları kabul edilen adaylar, İzmit Alikahya Fatih Mahallesi Sanayi Caddesi No:98 adresindeki tesislerinde işe başlayacak.

https://www.bagimsizkocaeli.com.tr/g...k-h279612.html

4. Baba Lastik Yok! Lastik nerede?

Brisa Bridgestone Sabanci
    @BrisaTurkiye

Türkiye’nin ilk elektrikli ve hibrit araçlarla uyumlu üretilen yerli lastiği.
    NextGen teknolojisiyle güvenli ve konforlu sürüş deneyimi sunan Lassa Revola, 2025 boyunca “Yılın Seçilmiş Ürünü” logosunu gururla taşıyacak.

5.  Alıntı Originally Posted by izmirli_hoca Yazıyı Oku
    Temettü için son gün ve mal dağıtıyor.

Ama haklı..

Tcell 2 kere 1.82 tl veriyor bu ise 1,81 net ..

TCell bunu yanın da bedava..

Bizde ona katıldık. Tcell in yarı fiyatında görüşürüz.
    Az kaldı ha gayret..

Hele şu temettüyü de alalım, selocan dan. 42 tl de görüşürüz..

6. Grafiği paylaşan şu yorumu yapmış:
    "Satış baskısı altında düşüşün nerede biteceği beklenip, tekrar bir değerlendirme yapılmalı"

Yani nerde durur Allah bilir! bi de tahtacısı..
    Canına yandığımını hissesi..

Sayfa 263/263 İlkİlk ... 163213253261262263

Yer İmleri

Yer İmleri

Gönderi Kuralları

• Yeni konu açamazsınız
  • Konulara cevap yazamazsınız
  • Yazılara ek gönderemezsiniz
  • Yazılarınızı değiştiremezsiniz
  •