Sayfa 906/907 İlkİlk ... 406806856896904905906907 SonSon
Arama sonucu : 7253 madde; 7,241 - 7,248 arası.

Konu: EGGUB - Ege Gübre

Duhul
    Feb 2017
    İkamet
    Dünyadan uzak
    Gönderi
    23,665
     Alıntı Originally Posted by albenko Yazıyı Oku
    18 milyon deÄŸil, 18000bin lot yazıyor yazarken ve okurken anlayarak okumak ve yazmak gerekiyor

SM-A566B cihazımdan Tapatalk kullanılarak gönderildi
    Insallah öyledir kap burada!
    Kartalın ufukta gördüğünü tavuklara anlatamazsın.
    Burada yer alan bilgi, yorum ve tavsiyeler kendime aldığım notlardır.Bu bilgilere dayanılarak yatırım kararı verilmesi beklentilerinize uygun sonuçlar doğurmayabilir

Alıntı Originally Posted by Filozof Yazıyı Oku
    Öyledir.
    O kadar lot recep te yok.

23106RN0DA cihazımdan Tapatalk kullanılarak gönderildi

3.  Alıntı Originally Posted by Filozof Yazıyı Oku
    Virgulden sonrasi kusurattir onun bir anlami yok, 34milyon dolarlik işlem yapacak babayit yok bu kağıtta patron haric hisselerin %80 ailenin elinde ,% 10-15 de bunların yalakalarında hiç işlem yapmayan uzun yillar, burda patrondan habersiz işlem yapılması imkansiz yıllardır al sat yaparak iyi kazanç elde ediyorlar kendi adlarına ,hiç bir yatırım fonu girmez bu kagıda işlem yapmak için patrondan habersiz, kendi kagıdının speki patrondur aynı olay bagfasta var cok uzun yıllarınızı alabilir bu kagıt.

Alıntı Originally Posted by Filozof Yazıyı Oku
    Sn. Filozof, siz tecrübeli bir borsacı olmanız lazım paylaştığınız kap haberinin altında, rakamlar arasındaki .(nokta) ve ,(virgül) işaretlerinin ne anlama geldiği belirtilmiş, demek ki dikkat etmemişsiniz. Virgülden sonraki rakamlar küsüratı temsil ederler.

Alıntı Originally Posted by albenko Yazıyı Oku
    Virgulden sonrasi kusurattir onun bir anlami yok, 34milyon dolarlik iÅŸlem yapacak babayit yok bu kaÄŸıtta patron haric hisselerin %80 ailenin elinde ,% 10-15 de bunların yalakalarında hiç iÅŸlem yapmayan uzun yillar, burda patrondan habersiz iÅŸlem yapılması imkansiz yıllardır al sat yaparak iyi kazanç elde ediyorlar kendi adlarına ,hiç bir yatırım fonu girmez bu kagıda iÅŸlem yapmak için patrondan habersiz, kendi kagıdının speki patrondur aynı olay bagfasta var cok uzun yıllarınızı alabilir bu kagıt.

Patron hariç hisselerin ailenin elinde olduğuna dair KAP ta(sermaye ve ortaklık yapısı bilgileri) bir emare yok. Bu şirket kuruluştan halka açık bir şirket, diğer hissedarlar kısmında %46.11 oranı görünüyor.

6. aylık pasta...

Bana göre, bilinen bilgilere göre yönetimin en az yüzde 64 ü kontrolünde görünüyor.
    Bir arkadaşla şöyle bir yazışmamız olmuştu.

Alıntı Originally Posted by playmaker Yazıyı Oku
    Şirket çok iyi bir şirket ve daha iyi yönetilebilir.
    Neden bile bile zarar etsin ki, ben de bunu sorguluyorum
    Sadece son iki yılda sadece gübre faaliyetlerinden 570 milyon faaliyet zararı ettirilmiş şirket

Yani hiç gübre ticareti yapması 570 milyon ilave kar açıklayacaktı şirket.
    Buradaki durum açıklamaya muhtaç bir durum

Yönetim nihayet doğru yolu bulmuş görünüyor.
    Sanırım Genel Kurulda en yakınlarından eleştiri ve itirazlar gelince böyle oldu.
    Ben böyle olacağını tahmin ediyordum zaten.
    Portföyümde ağırlığı oldukça arttı.
    Önümüzdeki dönem 2 yıl boyunca güzel şeyler olabilir. Bu nedenle daha da almayı düşünüyorum.
    Elimde epey Smartiks hissesi var bunları da vermeyi düşünüyorum. Bilanço gelsin bi bakalım. Duruma göre hepsini verip EGGUB e dönüştürmek istiyorum.

Sayfa 906/907 İlkİlk ... 406806856896904905906907 SonSon

Yer İmleri

Yer İmleri

Gönderi Kuralları

• Yeni konu açamazsınız
  • Konulara cevap yazamazsınız
  • Yazılara ek gönderemezsiniz
  • Yazılarınızı değiştiremezsiniz
  •