Sayfa 494/494 İlkİlk ... 394444484492493494
Arama sonucu : 3950 madde; 3,945 - 3,950 arası.

Konu: USAK - Uşak Seramik

1. Bu tablolarda da bofa nın 22 nisandan 7 mayısa kadar yaptığı işlemlerle yine 22 nisandan mayısın 9 una kadar işlemlerde hangi maliyetle elden çıkardığı gözüküyor yani son iki gün sattığı lot larla satış maliyetini -2 lira lardan 5,11 lere çekmiş sonuç amaç trade edip kar etmek felan değil amaç kendisine Bi mal verilmiş bunu şu ortalamayla elden çıkar denilmiş veya patron malı elden çıkaracaktı biri talip olmuş malı patrondan kiralamış o aldığı fiyattan biraz kar etmeyi amaçlamış kısaca bu pazartesi ola bakalım ne olacak satılacak mal bitmiş gibi gözüküyor bunude demesem olmaz kısaca piyasa nereye ister ne tarafa döner dümendeki ne tarafa kırar bunu yarın öbürgün görecez
    Son düzenleme : kilavuz; Dün saat: 17:53.
    Yazdıklarım beni bağladığı gibi al sat tut tavsiyesi de değildir

2. En sıkıntılı bekleyişler önceki zirvenin az altından yapılan düzeltmelerdir eğer düzeltmeyi yapar ve eski zirveyi hacimle geçerse kıymetli bir yükseliş sizi bekliyor demektir yok buradan dönerse düzeltme değilde mal kakalamaksa çıktığı yere ke***le geri sokarlar

3. Ke*** kelimesi neden banlamış anlamadım buna tokaç ta denir eskiden dere kenarlarında hanımların çamaşır yıkarken kullandıkları ahşap yıkama aleti çamaşırla baş etmek için kullanılan bir alet

4. + açmasındansa - açıp +ya dönmesi daha iyidir diye düşünüyorum
    Bu günlük bu kadar yeter kafanızı şişirmeywyim daha fazla kalın sağlıcakla

5. Dua edin endex %3 yukarıda yoksa ikinci devreyide çoktan keserdi bofa al sat yapıp elinde olmayan hisseyle anlık işlemlerle hisseye yön veriyor diğer kurumlarda bakıyor konu mankeni gibi

6. İnfo topladığı lotun yarısını sattı tekrar 5,90 lara geldi bofa da aldığının yarısını satınca 6,09 dan 6,00 lara gelmişti

Sayfa 494/494 İlkİlk ... 394444484492493494

Yer İmleri

Yer İmleri

Gönderi Kuralları

• Yeni konu açamazsınız
  • Konulara cevap yazamazsınız
  • Yazılara ek gönderemezsiniz
  • Yazılarınızı değiştiremezsiniz
  •