Sayfa 753/776 İlkİlk ... 253653703743751752753754755763 ... SonSon
Arama sonucu : 6201 madde; 6,017 - 6,024 arası.

Konu: Viop LXIV

mert abi gelürse

çıtak ''bist 2 bıçık milyona gitmezmiş.. lönkleri buradan palanın kucağına boca etsin '' deyor... deyin

ne güzel cümle kurdum beaa

2.  Alıntı Originally Posted by sindoma53 Yazıyı Oku
    Hafta sonları dostlarım müsahitse oturur rakıya vururuz muhabbet ederiz , konu açılım saçılımdı bu hafta buradan ne gibi katalizör çıkar ben masada paylaştığım düşüncemi buradada paylaşayım , burada açılım saçılımın bana göre hiç bir değeri yok bunu kim kimin için neden bu işlere girdiğini biliyor , ayrıca bu süreçte çok sorulacak sorular var suriye ve ıraktaki terör grupları bu pkk nın uzantıları bunlar ne olacak diye ama bakıyorum bu sorulmuyor Türkiye içindeki hikaye üzerinden yol yürünüyor dem partili Pervin Buldanın sosyal medyadaki son konuşmalarını iyi izlesin bu ülkeyi sevenler orada ne yapmak istediklerini açıkça anlatıyorlar.Bu seneryomuzda ana konu ama piyasa için bana göre alt konular hareket getire bilir nedir bu kayyumların kaldırılması dem ve chp li belediyelerde , İBB nin terör soruşturması rafa kalka bilir yoksa kendileriyle çelişirler 1-2 daha haberle burada hareket yapmak isteyeceklerini düşünüyorum bu yüzden pazartesi açılışı ile yukarı hareket gelebilir seneryom çalışırsa.
     Alıntı Originally Posted by sindoma53 Yazıyı Oku
    Pıst 100 haftalık graflarda kanal içinde formasyon kırılımı takip ediyordum pazartesi günü 2.45-2.46 üzeri kapanışlarda tl bazlı 9515-9530 bu bölgelere denk geliyor şuanki kurla.Bu bölge üzeri kapanış ve üzerinde kalırsa formasyon yukarı kırılımını takip edicez hedefimiz orada 2.62-2.63 bölgesi olacak formasyonda tl bazlı 10000-10200 bölgesine denk geliyor.Kısa vade düşüncem bu yönde.
     Alıntı Originally Posted by sindoma53 Yazıyı Oku
    Unutmayın piyasada biz bizeyiz kademeler boş ve karşılıklı işlemlerle bu hareketler oluyor.Temkinli olunmalı VF aldığı 30-35 milyar bir mal var bu dağıtılmak istene bilir bir bölümü burada alıcı ne kadar onu ölçüceklerini düşünüyorum yoksa bizim ana hikayemiz ekonomik sorun,hukuk, adalet , eğitim buralarda değişen birşey yok ortada bir havuçu badem spor ne kadar kullanacak onun peşindeyim herkes kendi pozisyonundan sorumludur iyi olan kazansın stoplos rakamlarımı kendime göre belirledimkolay gelsin
    Ayın 8 de yapılan hareket içerden birilerinin aldığı haberlerle yapılan hareketti ukrayna barış vs bunlar sadece tahta bazlı hareketler için.Çin -Abd kıç öpme olayı zaten oda beklentilerin içinde fiyatlarda dipten ABD borsaları Trumpın çark etmelerinden sonra bunu fiyatlara sokmaya başlamıştı bizde ince hikaye hafta sonu ele aldığım konular tabi burada nasıl şekillenecek ona bakıcaz volilete ınsıder üzerinden ortada havuç bekliyorum hafta sonu kendimce öngörülerimi paylaştım.temel hikaye ve teknik analizle aynı şeyler özelden sorulmasın kolay gelsin.
    BORSADA KESİNLİK YOKTUR OLASILIKLAR VARDIR.[
    NE MUTLU TÜRKÜM DİYENE

3.  Alıntı Originally Posted by akcay Yazıyı Oku
    mal satmak isteyene ne güzel bir hava...
    biranda çok fazla pozitif haber piyasaya boca edildi. bence büyüklerde buna tam hazırlıklı değildi...
    Yazdıklarım kesinlikle yatırım tavsiyesi degildir..Sadece kendi kişisel görüşlerimdir...

gap bıraktı diye şort açmayın tehlikeli..
    Ne içindeyim zamanın ne de büsbütün dışında; yekpare geniş bir anın,parçalanmaz akışında bir garip rüya rengiyle uyuşmuş gibi her şekil,rüzgarda uçan tüy bile benim kadar hafif değil..

5.  Alıntı Originally Posted by pit Yazıyı Oku
    biranda çok fazla pozitif haber piyasaya boca edildi. bence büyüklerde buna tam hazırlıklı değildi...
    gelen haberlerin %60-70 fiyatlarda Trump döt atmaya başladığından beri piyasalar bunu fiyatladı bir kısmını.
    Bence burada sorulması gereken Warren Buffett aşağılardan neden topa girmedi neden kenarda bekliyor onun beklediği daha farklı birşey var
    BORSADA KESİNLİK YOKTUR OLASILIKLAR VARDIR.[
    NE MUTLU TÜRKÜM DİYENE

bu aralıkta 1,5 aya yakın durmak bir mana ifade eder (benim kendi dinamiğim yok... sağdan soldan gelecek haberlere bakacaam demektir. ) birkaç iyi haber geldi, gereken yapıldı

mavi üstünde, sarı teknik hedefti... yavaşmı hızlımı geleceği problemdi... famerika onuda halletti

sarı ve üst bolinger (97 bing ) üstü YÜNKSELEN TREND demektir.

bu haber ve veriye bakmaz...

bistin kendi dinamiğine makrosuna bakar... orayı geçersen öyle % 2-3 yükseliş kurtarmaz

hem en az 2-3 ay sürecek hemide % 15-20 üzerine koyacak tinamik ister, tinamik...

batırım tavsiyesi değildir

7.  Alıntı Originally Posted by akcay Yazıyı Oku
    mal satmak isteyene ne güzel bir hava...
    emlak sızmış. en son ayağına çimento dökmüştü.
    uyandır da pişkinlerden göndersin. asdasd.
    Yatırım tavsiyesi değildir.

8.  Alıntı Originally Posted by sindoma53 Yazıyı Oku
    gelen haberlerin %60-70 fiyatlarda Trump döt atmaya başladığından beri piyasalar bunu fiyatladı bir kısmını.
    Bence burada sorulması gereken Warren Buffett aşağılardan neden topa girmedi neden kenarda bekliyor onun beklediği daha farklı birşey var
    Buffet temel analizle yatırım yapan yatırımcıdır. Temel anlamda o da bilançoların daha iyi olmayacağını veya en iyinin görüldüğünü düşünüyordur. Hareket daha çok teknik bir hareket.
    kendi adıma şimdilik coşkuyla yeni pozisyon açmam ama açık pozisyonumu da kapatmam.
    short için ise çok daha büyük risk görüyorum.
    Yazdıklarım kesinlikle yatırım tavsiyesi degildir..Sadece kendi kişisel görüşlerimdir...

Sayfa 753/776 İlkİlk ... 253653703743751752753754755763 ... SonSon

Yer İmleri

Yer İmleri

Gönderi Kuralları

• Yeni konu açamazsınız
  • Konulara cevap yazamazsınız
  • Yazılara ek gönderemezsiniz
  • Yazılarınızı değiştiremezsiniz
  •