Sayfa 27/27 ÝlkÝlk ... 17252627
Arama sonucu : 215 madde; 209 - 215 arasý.

Konu: CVKMD - CVK Maden Ýþletmeleri Sanayi ve Ticaret AÞ

Þimdi burada konu patron filan deðil kim takar patronu ast olan 1,çeyrek karý ne açýklayacak ?zayýf açýklarsa piyasa gereken cezayý keser gönderir neyse ben umutluyum cvk madenden kýsmet diyelim ytd...Bu arada endeks 30 hisseleri ereðli,tüpraþ,ford hepsi dökülüyor 1 yýl yada 2 yýl borsa kendine gelemez hikaye yok o da ayrý konu ytd..

Dün ve bugün ciddi savaþ vardý þuan için boðalar galip geldi zorda olsa diyelim o yüzden pazartesi seans kapanýþýný tahmin etmek imkansýz her þey olabilir kýrmýzý yada yeþil karar aþamasý diyelim ytd..

3.  Alýntý Originally Posted by anadolulu alp Yazýyý Oku
    Şimdi burada konu patron filan değil kim takar patronu ast olan 1,çeyrek karı ne açıklayacak ?zayıf açıklarsa piyasa gereken cezayı keser gönderir neyse ben umutluyum cvk madenden kısmet diyelim ytd...Bu arada endeks 30 hisseleri ereğli,tüpraş,ford hepsi dökülüyor 1 yıl yada 2 yıl borsa kendine gelemez hikaye yok o da ayrı konu ytd..
    Patronla ilgili olumsuz bir veri yok elmuzde. Bilgi sahibi olan paylaşırsa biz de öğreniriz.
    Kaplara bakarsak patron 2 kez hisse satıp şirkete faizsiz olarak borç verdi.

TECNO CH7n cihazımdan Tapatalk kullanılarak gönderildi

Alýntý Originally Posted by bunuel Yazýyý Oku
    Patronla ilgili olumsuz bir veri yok elmuzde. Bilgi sahibi olan paylaÅŸırsa biz de öÄŸreniriz.
    Kaplara bakarsak patron 2 kez hisse satıp ÅŸirkete faizsiz olarak borç verdi.

TECNO CH7n cihazımdan Tapatalk kullanılarak gönderildi
    Cvk maden den umutluyum pazartesi yükseliþ devam edebilir eðer ters bir durum olmazsa ytd..
    Önemli olan seans kapanýþýdýr seans içinde kýrmýzý olmasýnýn önemi yok..

Cvk maden 2025 1,çeyrek bilançosu enflasyonist ortamda kötü bilanço deðil.
    Net karý güçlü durumda Esas faaliyet karýnda düþüþ var Favök de düþüþ var.
    Öyle iyi çeyrek karý denmez piyasa genelde net kar yerine Esas faaliyet karýna bakýyor ytd...
    Gene de vahlar çekilecek bilanço deðil ytd...

Cvk maden 2 yýl civarý önce halka arz olmuþ þirket lakin ciddi düþüþ yaþamýþ hisse 3 ay önceki zaman yakýn geçmiþ para kazandýrmýþ olabilir gerçek olan hissede bekleyenlere para kazandýrmayý geçtim enflasyonist ortamda para pul olmuþ durumda hissede bekleyen yada al sat yapan balinalarda zararda temel zayýf lakin bu açýkladýðý 1,çeyrek zayýf denmez net karý çok kuvvetli þirket iyi kullanýyor parayý paradan para kazanmasý baþarýdýr endeks 30 hisselerine bakýyorum temelleri rezalet durumda o yüzden cvk maden bu dönemde baþarýlý esas faaliyet karý yetersiz olsa da diyelim ytd...Bence asýl büyük hareket esas faaliyet karý diðer çeyreklerde düzelirse iþte o zaman rallinin kralýný yaþar cvk maden de hikayenin beklentinin adýný koyalým esas faaliyet karý yani yaptýðý iþten kar etmesi diyelim ytd...

Bugünde cvk madende savaþ devam etti boðalar az da olsa üstünlüðünü korumaya devam ediyor o yüzden umutluyum ytd.
    Yabancý oraný sadece %0,35 Cvk madende son derece olumlu ateþi olsa cürümü kadar yer yakamaz anca donuyla oynar durur ytd..
    Maliyetim 13 TL bakalým neler olacak beklemeye devam ytd..
    Son düzenleme : anadolulu alp; Bugün saat: 00:18.

Sayfa 27/27 ÝlkÝlk ... 17252627

Yer Ýmleri

Yer Ýmleri

Gönderi Kurallarý

• Yeni konu açamazsýnýz
  • Konulara cevap yazamazsýnýz
  • Yazýlara ek gönderemezsiniz
  • Yazýlarýnýzý deðiþtiremezsiniz
  •