-
Trump, yaptırımların kaldırılması diye bir şey söyledi mi, bana mı öyle geldi. Dün tv de duydum ama çok hızlı geçti haber, bahsi geçen yaptırım bizim için mi anlamadım.
-
Yazdıktan sonra gördüm, SURİYE için demiş. O zaman yaklaştı, sıra bize geliyor olmalı.
-
Trump geliyor
Putin geliyor
Zelenski geliyor
Papa geliyor ...
Halkbank davası da aradan çıkar inşallah bu süreçte..Bu kadar olumlu haber içerisinde yakın zamanda güzel haberler alırız inşallah..
-
ÖNE ALALIM.. // 2022 YILI ANAYASA MAHKEMESİ TAKVİM SÜRECİNE GÖRE:
13 MAYIS 2022: Halkbank temyiz başvurusunu 13 Mayıs 2022 yaptı.
17 MAYIS 2022: Abd Anayasa Mahkemesi, 35 sayfalık başvuru dilekçesini 17 Mayıs 2022 tarihinde dava dosyası kayıtlarında yayımladı.
***2022 YILINDA 2 İŞ GÜNÜNDE (16-17 MAYIS 2022) TARİHİNDE ANAYASA MAHKEMESİNİN SİTESİNDE (17 MAYIS 2022: Abd Anayasa Mahkemesi, 35 sayfalık başvuru dilekçesini 17 Mayıs 2022 tarihinde dava dosyası kayıtlarında yayımladı.) BİLGİSİ PAYLAŞILMIŞ.
*****5 MAYIS 2025 TARİHİNDE TEMYİZ BAŞVURUSUNU YAPTIK VE 5 İŞ GÜNÜ GEÇTİ ANAYASA MAHKEMESİNİN SİTESİNDE HENÜZ BİR BİLGİ YOKTUR.
YATIRIM TAVSİYESİ DEĞİLDİR.YTD
-
Son dakİka — abd baŞkani trump
velİaht prens selman ve cumhurbaŞkani erdoĞan İle gÖrÜŞtÜkten sonra surİye yaptirimlarinin tamaminin kaldirilmasi emrİnİ verİyorum.
Yatirim tavsİyesİ deĞİldİr.
Gönderi Kuralları
- Yeni konu açamazsınız
- Konulara cevap yazamazsınız
- Yazılara ek gönderemezsiniz
- Yazılarınızı değiştiremezsiniz
-
Forum Rules
Yer İmleri