Kartalın ufukta gördüğünü tavuklara anlatamazsın.
Burada yer alan bilgi, yorum ve tavsiyeler kendime aldığım notlardır.Bu bilgilere dayanılarak yatırım kararı verilmesi beklentilerinize uygun sonuçlar doğurmayabilir
Patron banane, ben işime bakarım diyordur.Patronun unuttuğu nokta şu. Borsaya açık bir şirketsin.bu işlerin bir vebali vardır. En azından düzgün bilgilendirme yaparsın. Ne yaptığın belli değil. Satışların dolar bazlı erimiş. Neden böyle olduğunu bile açıklamıyorsun. Daha kötü olacak mı, süreç böyle devam edecek mi, yatırımcına bir fikir verirsin. Ama Allah büyük patron. İnanıyorsan tabi. Sen düzgün bilgilendirme yapsan insanlar büyük sermayenin kuklası da olmaz. O vebali elbet ödersin.
Burada yer alan bilgi, yorum ve tavsiyeler kendime aldığım notlardır.Bu bilgilere dayanılarak yatırım kararı verilmesi beklentilerinize uygun sonuçlar doğurmayabilir
18000den alanlar ne yaptı ya da ne yapıyor?
Binden ve bin200 TL den aldırıp 18 binde sattırdım %25 keşke tamamını sataydım diyen oldu.ve 10 altında alınabilir demiştim bazıları bekliyemeyip patronun sattığı yerlerde 14 binlerde almışlar ve ufak ufak sat al lar yapıyorlar lakin kan ağlıyorlar yahu.
Bense daha hala yerimiz ve zamanımız var deyip 8 bin ve 9 bin TL arasında bir kısım aldım.
Benim bir sistem alda lakin hala 20/50 yukarı kıramadı.
Mayıs sonu tekrar bakacam Tanrım ömür verirse.YTD.
NE MUTLU TÜRKÜM DİYENEYERLİ MALI YURDUN MALI HERKES ONU KULLANMALI
Yer İmleri