Sayfa 788/801 İlkİlk ... 288688738778786787788789790798 ... SonSon
Arama sonucu : 6406 madde; 6,297 - 6,304 arası.

Konu: Viop LXIV

1. Başlığa ait bilgiler
    Bu başlığı şu anda 73 kişi okumaktadır. (10 üye ve 63 ziyaretçi)

mert45, el turco+, guneyka, MiniYatirimci+, pit+, realities, seykota, sindoma53, snob77, suheyl

çıtak ve bedirri zaten devamsızlıktan kaldılar da bozkurt nooldu yau
    Hayat hoş gerisi boş

2.  Alıntı Originally Posted by mert45 Yazıyı Oku
    https://www.hisse.net/topluluk/showt...72#post7030472

11265 Şort- 11205 flat

Şimdi 11201
    tebrikler
    Yazdıklarım kesinlikle yatırım tavsiyesi degildir..Sadece kendi kişisel görüşlerimdir...

3. Ahmet
    @AhmetBeyefendi
    ·
    4d
    ��İşsizlik maaşı için müracaatta bulunanların sayısı 2025 yılının ilk üç ayında %129.5 oranında artarak 953.255 kişiye çıktı. Bu çeyrek başvuru artışı daha da hızlanabilir.
    Burada yer alan yatırım bilgi,yorum ve tavsiyeleri yatırım danıŞmanlığı kapsamında değildir yorum ve tavsiyeler, yorum ve tavsiyede bulunanların kiŞisel görüŞlerine dayanmaktadır.

4. Bu aşamaya gelmiş olmamız,bundan sonraki aşamalar konusunda anlaşılmış olduğunun göstergesidir.Muhtemelen sonbaharda tüm partilerin(milliyetçi partiler hariç) katılımı ile TBMM 'de büyük bir katılım ile yeni bir anayasa kabul edilecektir.

Parlementer sistem şeklinde (ya da benzer) bir yönetim sistemi kabul edileceği için,toplumsal tepkiler ve anketlerin ne dediğine bakılmayacaktır kanımca.Çünkü % 51 dediğimiz sistem değişecektir.Halkın istemediği bir şeyi yaparak hadi buyrun %51 istiyorum sizden demek akla mantığa uygun rasyonel bir davranış değil zaten.

İktidar cephesinin ısrarla bu cumhurbaşkanlığı hükümet sisteminden vazgeçmeyeceğiz çıkışları,anamuhalafet partisine alan açmak için yapılmış çıkışlardır benim okumamda.İktidar hadi buyrun anayasa yapalım diyecek.Muhalefet ise bir şartla diyecek,parlementer sisteme geçiş yapacaksak diyecek.Muhalefetin alacağı cevap ise evet olacaktır.

Aylar önceden yazdım burada ,yeni anayasa,genel af sonra seçim ana başlıklar arada ise bir çok garnitür mevcut olacaktır.

Bu aşamadan sonra bu süreçten dönüş yok,hiç kimse yolun sonunu bilmeden dönüşü olmaya bir yola girmez.Çünkü siyasetin doğası bunu gerektirir.

5.  Alıntı Originally Posted by *Bozkurt Yazıyı Oku
    Akşama mertabim gelir alemin şortörlerini tebrik eder, şort olup para kazanamayan tek daytradeci vobcu olaraktan bende tarihe geçerim
    ...
    Waww mertabim akşam olmadan gelmiş, benimde halimi hatırımı sormuş, hanki dağda kurt öldü acep

Değişiklik yok mertabi ben çuvaldayım, korkmana gerek yok yani
    Hamdım Piştim Yandım

6. Yaw gelince birde bikaç sayfa geriyi de oku
    Ücgen biçiminde birbirimize takalım
    Hamdım Piştim Yandım

7.  Alıntı Originally Posted by snob77 Yazıyı Oku
    Bu aşamaya gelmiş olmamız,bundan sonraki aşamalar konusunda anlaşılmış olduğunun göstergesidir.Muhtemelen sonbaharda tüm partilerin(milliyetçi partiler hariç) katılımı ile TBMM 'de büyük bir katılım ile yeni bir anayasa kabul edilecektir.

Parlementer sistem şeklinde (ya da benzer) bir yönetim sistemi kabul edileceği için,toplumsal tepkiler ve anketlerin ne dediğine bakılmayacaktır kanımca.Çünkü % 51 dediğimiz sistem değişecektir.Halkın istemediği bir şeyi yaparak hadi buyrun %51 istiyorum sizden demek akla mantığa uygun rasyonel bir davranış değil zaten.

İktidar cephesinin ısrarla bu cumhurbaşkanlığı hükümet sisteminden vazgeçmeyeceğiz çıkışları,anamuhalafet partisine alan açmak için yapılmış çıkışlardır benim okumamda.İktidar hadi buyrun anayasa yapalım diyecek.Muhalefet ise bir şartla diyecek,parlementer sisteme geçiş yapacaksak diyecek.Muhalefetin alacağı cevap ise evet olacaktır.

Aylar önceden yazdım burada ,yeni anayasa,genel af sonra seçim ana başlıklar arada ise bir çok garnitür mevcut olacaktır.

Bu aşamadan sonra bu süreçten dönüş yok,hiç kimse yolun sonunu bilmeden dönüşü olmaya bir yola girmez.Çünkü siyasetin doğası bunu gerektirir.
    saray ahalisi ve atanmışlar neden parlementeri istesinler ki?
    Yazdıklarım kesinlikle yatırım tavsiyesi degildir..Sadece kendi kişisel görüşlerimdir...

8.  Alıntı Originally Posted by sindoma53 Yazıyı Oku
    saatlikte tehlikeli açma germe formasyon hareketleri deniyor .
    formasyon aşağı keserse 2.47-2.48 bölgesine doğru basacak tuzak değilse.
    şuanda kanalın içinde karar aşamasında.
    BORSADA KESİNLİK YOKTUR OLASILIKLAR VARDIR.[
    NE MUTLU TÜRKÜM DİYENE

Sayfa 788/801 İlkİlk ... 288688738778786787788789790798 ... SonSon

Yer İmleri

Yer İmleri

Gönderi Kuralları

• Yeni konu açamazsınız
  • Konulara cevap yazamazsınız
  • Yazılara ek gönderemezsiniz
  • Yazılarınızı değiştiremezsiniz
  •