Sayfa 426/427 ÝlkÝlk ... 326376416424425426427 SonSon
Arama sonucu : 3415 madde; 3,401 - 3,408 arasý.

Konu: ALKIM - Alkim Alkali Kimya A.Þ.

1. Sonra þöyle geliþme-sonuç hayal ediyorum: "f..ing alkim" den "thanks alkim" sloganlarýna geçiþ
    ama umut verici þekilde çok umutsuz ve moral bozucusunuz ortaklar

Biçare gönüller! Ne giden son gemidir bu!
    Hicranlý hayatýn ne de son matemidir bu.

2.  Alýntý Originally Posted by sonli Yazýyý Oku
    Sonra şöyle gelişme-sonuç hayal ediyorum: "f..ing alkim" den "thanks alkim" sloganlarına geçiş
    ama umut verici şekilde çok umutsuz ve moral bozucusunuz ortaklar

Anca ruyanda olur.

3. Kalp kalbe karþýymýþ hocam: Rüyamda 2-3$ a gidiyordu ve hemen buraya kendimce rakam belirtmeden(ilk paylaþým 2resim=2$, ikincisi 3resim=3$) not düþeyim dedim; ama yaþlandým artýk, bekleyemem o kadar herhalde
    Üstad Kamar style cevap veriyorum: "Yaþayacaksýn ve inanacaksýn.." Bir de; sen inanmazsan ben inanmazsam nasýl gider hisseler 3x-5x-10x.. lere.. hahaha

Þimdi geyik sonrasý mýsýr ambarýndan gerçek dünyaya çýkarsak, öncelikle 16-18 bölgesinin üzerinde kalýcý iþleyiþ baþlamadan bir cacýk olmaz..

4. dolar bazlý fena rezil durumda sözde tüm ürünlerini döviz bazlý satýyor.

Duhul
    Feb 2017
    Ýkamet
    Somewhere in the moon
    Gönderi
    7,046
    Yönetim kuruulundaki bir baskan eski Rallyci sever böyle arabalari ))
    Yazdýklarým Yatýrým Tavsiyesi Deðildir.
    Dürüstlük çok pahalý bir hediyedir ucuz insanlardan beklemeyin

6. ALKIM - Alkim Alkali Kimya A.Åž.

Alkim Kimya alcitasi ocagina ilave Patlatma Paterni ve kirma Eleme Tesisi ilavesi projesi iptal edildi diye haber var investingte. Olumsuz etkisi olur mu?

7. ALKIM - Alkim Alkali Kimya A.Åž.

Foreks - Alkim Kimya nin alcitasi ocagina ilave Patlatma Paterni ve kirma Eleme Tesisi ilavesi projesi iptal edildi. Olumsuz etkisi olur mu ?

8. Palacým teknik açýdan günlükte çoklu dip yaptýrýyor gibi görünüyor, ancak haftalýk grafikte 2-3 ay önce sapladýðý hafta gibi bir bar potansiyeli var(flamanýn sapýný tersten sokmaya niyetli cinsten).. O haftadan bu tarafa kabaca 14.20 - 15.35 bandýnda takýlýyor.. Eee teknik böyle iþte; neresinden tutar çekersen artýk
    Dip yapýyorsa yukarý döneriz, yok saplayacaksa ilave yapma niyeti olanlar paralarý hazýrlamaya baþlasýn

Sayfa 426/427 ÝlkÝlk ... 326376416424425426427 SonSon

Yer Ýmleri

Yer Ýmleri

Gönderi Kurallarý

• Yeni konu açamazsýnýz
  • Konulara cevap yazamazsýnýz
  • Yazýlara ek gönderemezsiniz
  • Yazýlarýnýzý deðiþtiremezsiniz
  •