Yazılarımın tamamı şahsi görüşlerim olup, SPK Kanunu ; madde 101, 103, 104, 106, 107, 110 ve diğer ilgili maddeleri kapsamında görüş ve düşüncelerim asla yatırım tavsiyesi olarak değerlendirilmemelidir. Aksi halde zarar edebilirsiniz...
Youtube Teknik Analiz Kanalı -> @hisse.analiz
Bence pala dayı kucaklamayı çok seviyo...
bugün yükseltti fiyatı yarın küçük yatırımcıyı kucaklamaya başlar...
cuma günü numunelik 1 lot almıştım...
rüzgar terse dönerse hiç bakmam satarım... ona göre pala dayı![]()
Görüşlerim yatırım tavsiyesi değildir. Herkesin aklı kendine
PaLa bugün çakma çalışmalarına yine başladı...![]()
Görüşlerim yatırım tavsiyesi değildir. Herkesin aklı kendine
Bu tip fiyat hareketleri şirketin bilgisi dışında olamaz diye düşünüyorum. Spek şirketten icazet almadan, aylardır bu tip hareketleri sürdüremez. Zaten şirketin bu fiyat hareketlerine karşı bir tavrı olsaydı, sembolikte olsa bir hisse geri alım programı uygulardı.
Yazılarımın tamamı şahsi görüşlerim olup, SPK Kanunu ; madde 101, 103, 104, 106, 107, 110 ve diğer ilgili maddeleri kapsamında görüş ve düşüncelerim asla yatırım tavsiyesi olarak değerlendirilmemelidir. Aksi halde zarar edebilirsiniz...
Teyyy teyyyy....aradan nerdeyse iki ay geçmiş uğramayalı...tahta yapıcı ky'ye malı taşıtmaya devam ediyor...Artık 117,5 civarı fiyattan vazgeçtim...düşen trend direnci olan 113 lü fiatları geçer ve üstüne oturursa bir hareket başlayabilir....Aksi durumda andersondan masallara kanmayalım
Sağlıcakla kalın...
Yarınki görüşmelerden bi halt çıkmaz beklentisi mi fiyatlanıyor acaba?
Endeks yeşil kağıçık % 1,5 kırmızı..,,.,..,..!!!
% 2,5 olmuş bu arada..,.,,.,.....
Son düzenleme : emre73373; Bugün saat: 11:43.
Paylaşımlarım kesinlikle YATIRIM TAVSİYESİ veya yönlendirme değildir.
Yer İmleri