Sayfa 370/370 İlkİlk ... 270320360368369370
Arama sonucu : 2959 madde; 2,953 - 2,959 arası.

Konu: Sistem Takibi - III

1. EREGL siyah kanal üst bandı 25.40 geçerse 26.46 yine önemli olacak.

2. CEMTS sadece 1000 lot izleme amaçlı bırakmıştım ( keşke onu da bırakmasaydım )

ÇİMSA düşüyordu kanal dibine geldi bunu arttırdım, şimdi bunun arttırdığım kısımlarını sepetleyip diğerlerini alacağım.
    Hisseleri kendi içerisinde çevirebilme dediğim bu.

3. [QUOTE=Dandanakan;7018858]

Ons'un düşüşüne ayak uydurdu kanal dibine geldi arttırılabilir kademeli.

4. SISE kanal dibinden bir hayat öpücüğü geldi, fazla heyecan yapmamak lazım.

5. Hayırlı Günler...

Sağlık ve mutluluk dolu güzel bir gün olmasını diliyorum...

"Yatırım Tavsiyesi Değildir!"... Eğitim ve Bilgi amaçlı paylaşımlar yapıyorum.

6. kanal bant konusunda BAGFS için vaktiniz müsİt olduğunda çizim Alabilirmiyiz gerçi bu aralar bedelli sermaye artırım süreci var bu sıralardasana zahmet....

7.  Alıntı Originally Posted by rosense Yazıyı Oku
    kanal bant konusunda BAGFS için vaktiniz müsİt olduğunda çizim Alabilirmiyiz gerçi bu aralar bedelli sermaye artırım süreci var bu sıralardasana zahmet....

Sizin zaten bilginiz var sanırım ama %1.000 oranında bedelli yapacak olduğunu bilgisi olmayanlar için eklemek isterim, ben bir ara fiyatı biraz düşerse alırım diyordum o esnada bu bedelli muhabbetini görüp vazgeçtim, hisse o fiyatlardan %85 prim yapmış vaziyette, size bol ve bereketli kazançlar dilerim.
    hissE alMAdan ÖNCE; Aylık, HafTalıK, sonra günlüK grafiğe bakın...
    operasyon yemiş yada fiyatı katlamış hissede MaCeRa ararsanız, Paranızdan OlurSUNUz....

Sayfa 370/370 İlkİlk ... 270320360368369370

Yer İmleri

Yer İmleri

Gönderi Kuralları

• Yeni konu açamazsınız
  • Konulara cevap yazamazsınız
  • Yazılara ek gönderemezsiniz
  • Yazılarınızı değiştiremezsiniz
  •