Sayfa 234/238 İlkİlk ... 134184224232233234235236 ... SonSon
Arama sonucu : 1900 madde; 1,865 - 1,872 arası.

Konu: kuzu ve BABO......HEDEF FEYZA-2

1.  Alıntı Originally Posted by kuzu Yazıyı Oku
    11 300 GETTI....10 900 den....400 PUVAN KAR ALINDI....

KUZU USULET VE SUHULET KURALI....tepkide yeniden cak....

ELDEKILER....

10 550...

10 700....

10 800......
    kuzu usulet ve suhulet kurali geregi....tepkide 100 puvan ustten tekrar cak....CAKTIM....11 000 DEN....

SON DURUM.....

CEPTE 400 PUVAN KAR VAR.....

ELDE....

10 550

10700

10 800

11 000 ......4 KADEME MAL VAR....

NOT....yeni okuyucularim ucun yaziyorum....eskiler biliyor....STOP LOSS kullanmayan kuzu....TERSE DUSTUGU BIR POZIZYONDAN KARLA NASIL CIKIYOR....

2. KUZU KURALLARINI......PIYASA YAPICI AYNEN KULLANIYOR....ondada stop loss yok....yerine...YAYILMA VAR.

3.  Alıntı Originally Posted by kuzu Yazıyı Oku
    kuzu olmak istiyen yorumculara....

KURALLAR....

1....DURUST olacaksin....kivirtmiyacaksin...ZARARDA VE TERS bir pozizyondaysan....kacmiyacaksin....daha cok yazacaksin....

2.....her hareketini....ANLIK YAZACAKSIN....karda ovunurken....zarada kendini asagilamayi normal sayacaksin.....

3.....HER pozizyon cikisini yazacaksin....nasil ki...PARAYI IKIYE KATLADIM CIKTIM diyorsan....KOL KESTIM....KODUGUM PARAYI KOMPLE VERDIM CIKTIM DIYECEKSIN....

ISTE BUNLARI YAPTIN MI.....SEN....kuzu oldun demektir...RACON KESEBILIRSIN.
    BU kurallara nasil uydugumu iyi izleyin....KUZU olmak....kolay birbisey degildir.

4. bugun cuma....haftalik kapanis yapacak....pazartesi tatil.....

11 000 den caktigim shortlar....gun ici en dusukten kapanacak...KAR CEBE ALINACAK....KAPANISA DOGRU TEKRAR CAKILACAK.

KUZU KURALI....konsolidasyon gunu....BUGUN...viop dunun en dusugune inemez....10 874 yani....dunun en yuksegine cikamaz....11 200 yani....

bu kuralim icabi....birazdan bana yuvarlak 100 puvan kar verecek....KAPIYACAGIM....kapanista yeniden cakacagim...kapanis bugunun en yukseginden olacak.

5. SEVGILERIMLE.....degerli okuyucularim.....

6.  Alıntı Originally Posted by kuzu Yazıyı Oku
    sen o kus kafaliya soyle....

deki olum....borsada bir mal satilmissa....birileride bu mali almissa....BU NE ALIMDIR....NEDE SATIMDIR...FIX BIRSEYDIR...

DEKI....misal....

SISE yi dipte almiyor....TAVANA cakip....orada tonla mal veriyor....biride o mali aliyor...BU NE ALIMDIR....NEDE SATIMDIR...SERMAYE TRANSFERIDIR.....

DEKI ONA....kuzu ocak ayinda yazdi....2024 de....3500 sirket KONKORDOTO ilan etti....2025 de bu rakkam 7000 olur....ve borsa coker....konkordoto ilan edecek bir sirketin malini almissan....sende konkordoto ilan edersin....ALIK DIYOR.....BU SERMAYE TRANSFERLERI ILE....KONKORDOTO onleniyor....bi dusun SISE konkordoto ilan ederse ne olur.....

bu gaddin cehaleti soymam....NORMAL DEEL MI USAGLAR.....
    VE Borsa çöker diyorsun o zaman başlık hedef feyza değil hedef çöküş olmalı.

7.  Alıntı Originally Posted by kuzu Yazıyı Oku
    kuzu usulet ve suhulet kurali geregi....tepkide 100 puvan ustten tekrar cak....CAKTIM....11 000 DEN....

SON DURUM.....

CEPTE 400 PUVAN KAR VAR.....

ELDE....

10 550

10700

10 800

11 000 ......4 KADEME MAL VAR....

NOT....yeni okuyucularim ucun yaziyorum....eskiler biliyor....STOP LOSS kullanmayan kuzu....TERSE DUSTUGU BIR POZIZYONDAN KARLA NASIL CIKIYOR....
    dunki kapanisa indik....yuvarlak 100 puvan kar....plus 400...esit 500 puvan....

SON DURUM....

CEPTE 500 PUVAN KAR....

ELDE....

10 550....

10 700....

10 800.....

KAPANISI BEKLEYIP YENIDEN CAKACAGIM....

8. Hedef feyza ne zaman bu iktidar gider o zaman hedef feyza olur. Şimdilik bir ileri iki geri.

Sayfa 234/238 İlkİlk ... 134184224232233234235236 ... SonSon

Yer İmleri

Yer İmleri

Gönderi Kuralları

• Yeni konu açamazsınız
  • Konulara cevap yazamazsınız
  • Yazılara ek gönderemezsiniz
  • Yazılarınızı değiştiremezsiniz
  •