Sayfa 236/238 İlkİlk ... 136186226234235236237238 SonSon
Arama sonucu : 1900 madde; 1,881 - 1,888 arası.

Konu: kuzu ve BABO......HEDEF FEYZA-2

Duhul
    Feb 2017
    İkamet
    Türkiye/İstanbul
    Gönderi
    4,155
     Alıntı Originally Posted by kuzu Yazıyı Oku
    senin graflar TEMMUZ BASI gibiyi gosteriyor....emme hep yaziyorum...OTORITE irahat durmuyor....kendi haline birakmiyor PIYASAYI.
    Aynen öyle piyasada fiyat oluşumları gerçekçi oluşmuyor regülatör devamlı müdahale ediyor....
    Hiç bir şey göründüğü gibi değildir...

2.  Alıntı Originally Posted by kuzu Yazıyı Oku
    bugun cuma....haftalik kapanis yapacak....pazartesi tatil.....

11 000 den caktigim shortlar....gun ici en dusukten kapanacak...KAR CEBE ALINACAK....KAPANISA DOGRU TEKRAR CAKILACAK.

KUZU KURALI....konsolidasyon gunu....BUGUN...viop dunun en dusugune inemez....10 874 yani....dunun en yuksegine cikamaz....11 200 yani....

bu kuralim icabi....birazdan bana yuvarlak 100 puvan kar verecek....KAPIYACAGIM....kapanista yeniden cakacagim...kapanis bugunun en yukseginden olacak.
    10 874 U IHLAL ETTI....gun sonu kapanis.....degeri 100 puvan dustu....

3.  Alıntı Originally Posted by kuzu Yazıyı Oku
    BIST in tarihine bakin....DIP demek....en az 10 onemli sirketin batip el degistirmesi demektir.

BU OLMADAN DIP OLAMAZ....boyle surunuruz...dasima su ile degirmeni donduruyor OTORITE....bu yalnis diyorum...birakiniz batsinlar.
    Sen olması gereken üzerinden mi plan oluşturup hareket ediyorsun yoksa piyasayı okuyarak mı. Mesela 2021 de olması gereken faizleri artırmak idi. Borsa short idi bu duruma. Ama tam tersini yaptılar ekim aralık döneminde bütün shortçuların + tl mevduatçıların içinden geçtiler. Yazıların duygularından arınmış değil o zaman. Çok tehlikeli okuyucuların için. Piyasa ile inatlaşmak demektir ki yukarıdaki örnekdeki gibi olur. Ama sen total sermayenin yüzde 10 u ile viop da sındır yada daha kötüsü sanal pozlarda ahkam kesiyorsundur , Adam seni okur. Yüzde 80 ile viopa girer adam batar sen yola devam edersin. Duygularından arınmış bakmadan kitabı ekonomi kuralları , körü körüne TA , yada işin doğrusu budur demek çok ama çok tehlikeli.
    Son düzenleme : Mathias; Dün saat: 16:45.

4. Gün içi haraketlere göre düşüş eğilimi çok zayıf. Herkes bıktı, herkes yükseliş görmek istiyor. Bu yükseliş bir nevi beslenme niyetinde.

5. sevgili matias....

benim okuyucularim biliyor...VIOP ta sermayenin yuzde 10 u ile oynuyorum....

misal....1 milyon tl verip GARAN alsan....GARAN yuzde 10 ciktimi....karin 100 bin tl....yuzde 10 dustumu zararin 100 bin tl....

BUNUN YERINE....

viop a 100 bin tl sokuyorum....yuzde 10 ciktimi....paran ikiye katliyor....100 bin tl kar....yuzde 10 dustumu...parani komple kaybediyorsun ....100bin tl zarar.....

NEDEN garan degilde....VIOP....

endeks muhendisligi yapiliyor ondan....

VIOP ta....slow trade bu.....

1 milyon tl nin....900 000 i mevduatta para yaparken....100 bin tl ile oynuyorsun...KAZANCIN VE KAYBIN....IKISINDEDE AYNI.

BILIYORUM MALDASIN VE CANIN YANIYOR....az kaldi....temmuz basi veya agustos dip.

6.  Alıntı Originally Posted by CAKIR24 Yazıyı Oku
    Gün içi haraketlere göre düşüş eğilimi çok zayıf. Herkes bıktı, herkes yükseliş görmek istiyor. Bu yükseliş bir nevi beslenme niyetinde.
    YUKSELEMEZ.....

yukseltecek adamin ustune tonla mal gelir....herkes satmak icin firsat ariyor....

yukseltecek adam....YUKSELTTIMI MALI SATACAK ADAM BULUR UMUDUYLA YUKSELTIR....ZARARDAKININ MALINI BASABAS ALIP....MALA BOGULMAYA HICBIR SPEKULATOR YANASMAZ....

7.  Alıntı Originally Posted by kuzu Yazıyı Oku
    bugun cuma....haftalik kapanis yapacak....pazartesi tatil.....

11 000 den caktigim shortlar....gun ici en dusukten kapanacak...KAR CEBE ALINACAK....KAPANISA DOGRU TEKRAR CAKILACAK.

KUZU KURALI....konsolidasyon gunu....BUGUN...viop dunun en dusugune inemez....10 874 yani....dunun en yuksegine cikamaz....11 200 yani....

bu kuralim icabi....birazdan bana yuvarlak 100 puvan kar verecek....KAPIYACAGIM....kapanista yeniden cakacagim...kapanis bugunun en yukseginden olacak.
    DEDIGIMI AYNEN YAPTI.....konsolidasyon gunu idi bugun....gunun en yukseginden kapiyacak....11 200 un 100 puvan altindan....11 100...orada gomecegim.....

Sayfa 236/238 İlkİlk ... 136186226234235236237238 SonSon

Yer İmleri

Yer İmleri

Gönderi Kuralları

• Yeni konu açamazsınız
  • Konulara cevap yazamazsınız
  • Yazılara ek gönderemezsiniz
  • Yazılarınızı değiştiremezsiniz
  •