Sayfa 715/715 İlkİlk ... 215615665705713714715
Arama sonucu : 5716 madde; 5,713 - 5,716 arası.

Konu: FENER - Fenerbahçe Futbol A.Ş.

Alıntı Originally Posted by olimpik forum Yazıyı Oku
    Takımın bir iskelet kadrosu olur,aksayan yerlere transfer yaparsın,Fenerin iskelet kadrosu yok,var da,Morinhonun direktörlüğünde yok.Giden gidene.Seneye değil ikincilik,ilk 10 da bile kalsa başarı olur.
    İsmail Yüksel ile anlaşma yapılacakmış,,,hani Morinho kadroda düşünmüyordu,,kulübede oturması için mi sözleşmesi uzatılacak.
    Görüldüğü gibi ne bir planlama var,ne dedikleri birbirini tutuyor,ne de ne yaptıkları.
    Salla pata işler,,böyle giderse seneye de bir halt olmaz.Gs ye 10.yıldızı taktıracaklar.
    YORUMLAR TAVSİYE NİTELİĞİ TAŞIMAYIP YATIRIM DANIŞMANLIĞI KAPSAMINDA DEĞİLDİR. YATIRIMCI PROFİLİNİZE UYMAYABİLİR.

Arada 8 puan, avarajla 9 puan fark var,,,başarısızlık Morinho ve yönetime yazıldığı halde,yine de gitmem de gitmem diyorlar.
    Aziz Yıldırım da Ali koç ile anlaştığı için sesi çıkmıyor,muhalefet ise çok cılız kalıyor.
    Bu durumda Fenerbahçe ye bir sahip çıkan gözükmüyor.
    YORUMLAR TAVSİYE NİTELİĞİ TAŞIMAYIP YATIRIM DANIŞMANLIĞI KAPSAMINDA DEĞİLDİR. YATIRIMCI PROFİLİNİZE UYMAYABİLİR.

3. Fenerbahçe'de sıcak saatler yaşanıyor
    Fenerbahçe'de sıcak saatler yaşanıyor. Yönetim Eylül ayı için "Olağanüstü kongre" kararı alabilir. Sarı-lacivertlilerden gün içerisinde açıklama gelmesi bekleniyor

https://www.haberturk.com/son-dakika...r-3791585-spor

Bu haber gerçekse veya gerçekleşirse işte beklediğimiz haber bu diyeceğim. Hadi hayırlısı. Yatırım tavsiyesi değildir.

4. süper Lig'de kötü gidişin ardından Fenerbahçe'de Ali Koç'a yönelik tepkiler artarken, Yönetim Kurulu bugün yaptığı olağanüstü toplantıda seçimli genel kurul kararı aldı. Fenerbahçe'nin olağanüstü seçimli genel kurulunun eylül ayında yapılması planlanıyor. Ali Koç'un yapılacak seçimde yeniden aday olacağı iddia edildi..

mevcut yönetim seçimi kazanmak için mezerdan pele ve maradonayı bile getirir ben size söyleyeyim. cümbüş yeni başlıyor. trene son vagondan binenler bizden değildir yatırım tavsiyesi değildir.

Sayfa 715/715 İlkİlk ... 215615665705713714715

Yer İmleri

Yer İmleri

Gönderi Kuralları

• Yeni konu açamazsınız
  • Konulara cevap yazamazsınız
  • Yazılara ek gönderemezsiniz
  • Yazılarınızı değiştiremezsiniz
  •