Sayfa 175/175 İlkİlk ... 75125165173174175
Arama sonucu : 1399 madde; 1,393 - 1,399 arası.

Konu: PENGD - Penguen Gıda

1. Yoksa oda mı pes etti ytd

2.  Alıntı Originally Posted by syvotali Yazıyı Oku
    Selamlar. Hayek birkac ay once twitterda yaziyordu ancak hesap kapanmis.

Yeni twitter hesabini bilen soyleyebilir mi
    Rumuzlu neydi ki?

*PENGD-Penguen Gıda 2025 yılı 3 aylık konsolide net dönem zararı -90.085.151 TL (Önceki -64.915.502 TL)

4.  Alıntı Originally Posted by verygood Yazıyı Oku
    Yoksa oda mı pes etti ytd
    Sn Hayek kolay pes etmez...
    bana yazdığın mesajına istinaden kısa bir teknik analiz yapmaya çalışayım... bende şu an pengd yok.. bir senet portföyde 5 gün kalmışsa buranın ağası benim der durur...bende buranın ağası benim derim ve satarım..

basit bir dille anlatacak olursam roza ve turkuazın bir birine yakın olması olası sert hareketlere daha açık olmasını, kahvenin roza ve turkuazı sonrada otobana çıkacağı mürdümü yukarı kesmesi güzel bir yükselişin resmini çizmesi demektir... roza ve turkuazda mürdüm dışına çıkarsa bu tam bir Van Gogh tablosu olur... roza ve turkuazın aşağı çaprazı, kahvenin bu ikiliyi daha rahat kesmesi adın olumlu bir gösterge... gözümden ameliyet oldum.. tek gözle bu kadar.. yorum için günlük haftalık ve aylık grafik aşağıda .. yorum sizin

Burada yer alan yatırım bilgi,yorum ve grafikler ''Yatırım Danışmanlığı'' kapsamında değildir ve kesinlikle al-sat tavsiyesi içermez.

5. Sayın esozcan! Çok çok geçmiş olsun. İnanın kendimi burda terk edilmiş yanlız hissettim. Çok teşekkür ederim yorumunuz için. Baştacısinız. Sayın Hayek'e de selamlar....

6.  Alıntı Originally Posted by verygood Yazıyı Oku
    Sayın esozcan! Çok çok geçmiş olsun. İnanın kendimi burda terk edilmiş yanlız hissettim. Çok teşekkür ederim yorumunuz için. Baştacısinız. Sayın Hayek'e de selamlar....
    ne demek svg ES ES.. mal taşımasam da ara sıra gelip dükkana bakıyorum.. teknik analiz konusunda buraya bir not bıraksan dahi bir şekilde yorumumuzu bu sayfaya taşırız... kendine iyi bak... kazancın bol ve daim olsun
    Burada yer alan yatırım bilgi,yorum ve grafikler ''Yatırım Danışmanlığı'' kapsamında değildir ve kesinlikle al-sat tavsiyesi içermez.

7. Eyvallah Ess.. Essss ))

Sayfa 175/175 İlkİlk ... 75125165173174175

Yer İmleri

Yer İmleri

Gönderi Kuralları

• Yeni konu açamazsınız
  • Konulara cevap yazamazsınız
  • Yazılara ek gönderemezsiniz
  • Yazılarınızı değiştiremezsiniz
  •