Sayfa 902/907 İlkİlk ... 402802852892900901902903904 ... SonSon
Arama sonucu : 7249 madde; 7,209 - 7,216 arası.

Konu: Viop LXIV

1. Beyaz Saray:
    Trump, Putin ile telefonda görüşüyor.

2.  Alıntı Originally Posted by nohut Yazıyı Oku
    Uzm. Esra Güneş Kaya
    @UzmEsraGunes

Bekar erkeklerin %75'i artık flört etmekle ilgilenmiyor. Hatta denemiyorlar bile.

https://x.com/UzmEsraGunes/status/1923459106976698699

Ankara. Japonya İçişleri ve İletişim Bakanlığının yayımladığı güncel istatistiklere göre, Ekim 2024 itibarıyla Japon vatandaşlarının sayısında şimdiye kadarki en büyük yıllık düşüş kaydedildi. Buna göre, ülkede Ekim 2024 itibarıyla Japon vatandaşlarının sayısı önceki yıla kıyasla 898 bin azalarak 120,3 milyona düştü.14 Nis 2025
    İnsan hiçbir şeyle gelir. Her şeyin peşine düşer.
    Sonra, her şeyi bırakıp hiçbir şeyle gider. ...Majhul

3.  Alıntı Originally Posted by nohut Yazıyı Oku
    japonya'nın nüfusu azalıyor mu

Ankara. Japonya İçişleri ve İletişim Bakanlığının yayımladığı güncel istatistiklere göre, Ekim 2024 itibarıyla Japon vatandaşlarının sayısında şimdiye kadarki en büyük yıllık düşüş kaydedildi. Buna göre, ülkede Ekim 2024 itibarıyla Japon vatandaşlarının sayısı önceki yıla kıyasla 898 bin azalarak 120,3 milyona düştü.14 Nis 2025
    Diğer ülkelerde olduğu gibi Japonya'da da büyük şehirlerdeki konut fiyatları yüksek seviyededir. Özellikle Tokyo gibi popüler bölgelerde fiyatlar her yıl artmaktadır. Buna karşılık kırsal kesimdeki boş konut sayısının arttığı da belirtilenler arasındadır.¹

https://wise.com/tr/blog/japonya-ev-fiyatlari

4. Kısa Vadede, büyük şehirlerde konut fiyatları etkilenmiyorken...Uzun Vadede nüfus azalması ile konut ve arsa fiyatları düşecektir.
    Tahminim bizim ülkemizde de, uzun vadede Gayrimenkul sektörü benzer olacaktır.
    Hal böyleyken, uzun vadeli arsa-arazi yatırımları pek cazip olmayacaktır.
    Borsa tarafında, uzun vadede Çimento-Seramik vb. inşaat malzemesi üreten şirket hisseleri de cazip olmayabilir.(bence)

YTD

TRUMP, netanyahu ile el sıkıştı. Destek vaadi falan ne varsa vereceğim dedi.
    Dönüyor, SUUD'a gidiyor. Orada Suriye nin şimdiki son adamı Şara ile görüşüyor..
    Ona da yaptırımları kaldırcağım,destek sözü bol vaatler..

Nasıl ayarsız bir adama çarptı,Dünya? 180 derece dönüşlerde yetmemeye başladı..

Alıntı Originally Posted by nohut Yazıyı Oku
    Kısa Vadede, büyük şehirlerde konut fiyatları etkilenmiyorken...Uzun Vadede nüfus azalması ile konut ve arsa fiyatları düşecektir.
    Tahminim bizim ülkemizde de, uzun vadede Gayrimenkul sektörü benzer olacaktır.
    Hal böyleyken, uzun vadeli arsa-arazi yatırımları pek cazip olmayacaktır.
    Borsa tarafında, uzun vadede Çimento-Seramik vb. inşaat malzemesi üreten şirket hisseleri de cazip olmayabilir.(bence)

YTD
    abi bundan böyle bahsetmek hoş değil ama borsacı adam gerçekçi olmalıdır.

deprem riski ve zayıf konut stoğu olan bir ülkede çimento-seramik-boya tarzı sektörler bitmez. kentsel dönüşüm bekleyen milyonlarca konut, işyeri var.

ben anadolunun çok küçük bir beldesinde büyüdüm, orada bile geçen haftalarda toki konut ihalesine çıkmış.

onun dışında mesela uygun fiyattan bobet alanlar ihya olabilir. 1 ayda %50 yaptık. illa alım fırsatı tekrar verecektir diye düşünüyorum.

selamlar.
    audentes Fortuna iuvat

7.  Alıntı Originally Posted by el turco Yazıyı Oku

deprem riski ve zayıf konut stoğu olan bir ülkede çimento-seramik-boya tarzı sektörler bitmez. kentsel dönüşüm bekleyen milyonlarca konut, işyeri var.

ben anadolunun çok küçük bir beldesinde büyüdüm, orada bile geçen haftalarda toki konut ihalesine çıkmış.

onun dışında mesela uygun fiyattan bobet alanlar ihya olabilir. 1 ayda %50 yaptık. illa alım fırsatı tekrar verecektir diye düşünüyorum.

selamlar.
    Ancak Türkiye'de 2021 yılında %1,27 olan nüfus artış hızı, 2022 yılında %0,71'e düşmüştür. 2022 yılı verilerine göre, Türkiye'de toplam nüfus 85.279.553 kişi, nüfus yoğunluğu (km2 başına düşen nüfus) 111 kişi olarak gerçekleşmiştir. Türkiye'de 2021 yılında 33,1 olan ortanca yaş, 2022 yılında 33,5'e yükselmiştir

8.  Alıntı Originally Posted by el turco Yazıyı Oku

selamlar.
    Kısa vadede haklısın ama uzun vadede 50-100 yıl sonrası yazdıklarım.(Japonya örnek)

Sayfa 902/907 İlkİlk ... 402802852892900901902903904 ... SonSon

Yer İmleri

Yer İmleri

Gönderi Kuralları

• Yeni konu açamazsınız
  • Konulara cevap yazamazsınız
  • Yazılara ek gönderemezsiniz
  • Yazılarınızı değiştiremezsiniz
  •