Sayfa 914/924 İlkİlk ... 414814864904912913914915916 ... SonSon
Arama sonucu : 7388 madde; 7,305 - 7,312 arası.

Konu: Viop LXIV

1. Avrupa seni çöp kutusu gibi görüyor geri kabul anlaşması ile 13 milyon ne idüğü belirsiz çer çöpü sende tutuyor...

Buda gitmiş Ab üyesi yapılacak diyor... Hatta ab bizim çatımız altına girecek...

Bu kafanın bir başka örneğide bu resim...Adamların her gün aşağılamsı seni dahada artıyor..

Vize bile vermiyorlar...Bırak ab ye almayı gelip gezemezsin diyor...

Yatırım tavsiyesi değildir.

2. Atıcılar pardon tahmin yapanlar lokali
    BİST U100 Günlük Kapanış Tahmini KAPANIŞ METRE VIII

Teknik olarak batmış ülke vatandaşları.!!!!
    BİST teki şirketlerin çoğunluğu.!!!
    Zombi.!!!!!

Kendime masallar.!!!
    Masallar dünyası.!!!
    Kötümser yalnız tüneli görür, iyimser tünelin sonundaki ışığı görür, gerçekçi tünelle birlikte hem ışığı hem de gelecek treni görür.!!!

Kendime masallar.!!!
    Masallar dünyası.!!!
    Kötümser yalnız tüneli görür, iyimser tünelin sonundaki ışığı görür, gerçekçi tünelle birlikte hem ışığı hem de gelecek treni görür.!!!

5. Bakış açısı herşeyi belirler.Misal bu forum ahalisinin beni yamadığı yerin ben 180derece karşısında bir yerdeyim.Ama onlar görmek istedikleri gibi görüyorlar.Bu benim olduğum yeri değiştirmez ki.

Misal ben çıkıyoruz diyorum, öbürü batıyoruz diyor.(Biliyorsunuz ben somut vaka yazmıyorum,bu nedenle benim söyledim şeyde ki nüansa dikkat edin.)

6. tartışma götürmeyecek bir gerçek durum var,
    İmamoğlu şuan tek umuttu ve sen bunu içeri attın..yani milletin umudunu beklentisini hapse attın, ben size değer vermiyorum dedin..
    bunu yerli ve yabancı gördüğü halde sen nasıl oluyor da ekonomiye ve borsaya yatırımcı bekleyebiliyorsun..
    bunun akıl ile zeka ile açıklaması yok..
    yahu kapat borsayı gerek yok..
    güven ve saygının olmadığı yerde borsa da olmaz..
    hiçbir tepe dip çalışması yapabilemez..

7. trend bitti mi ..teknik olarak bitti..ama bakıyoruz borsa hala 8500 ün üstünde..yani borsadaki şirketler teknik olarak trendin bittiğini onayladığı halde, bist100 3-5 şirketle 8500 ün üstünde kuyruğu dik tutmaya çalışıyor..
    neyi bekliyorsunuz üstünde..güvenin bittiği yerde hırsızlık mı yapacaksın hala..
    yapamazsın..o dönem bitti..

8. İmamoğlu içerde olduğu sürece borsa için 1 tane aklı başında yatırımcı bulamazsınız..
    Niye..çünkü şuan seçim olsa adam alır..ve bu düzen bozulur..bunu dağdaki eşşek de biliyor..
    eşşekler bunu bildiği halde kime mal satacaksın sen

Sayfa 914/924 İlkİlk ... 414814864904912913914915916 ... SonSon

Yer İmleri

Yer İmleri

Gönderi Kuralları

• Yeni konu açamazsınız
  • Konulara cevap yazamazsınız
  • Yazılara ek gönderemezsiniz
  • Yazılarınızı değiştiremezsiniz
  •