Sayfa 2220/2222 İlkİlk ... 1220172021202170221022182219222022212222 SonSon
Arama sonucu : 17775 madde; 17,753 - 17,760 arası.

Konu: Nuri ile Ayva Tatlısı: Dikkat çiğ yemeyiniz!

1. ⚡️idil 🇹🇷
    @idil20231
    ·
    4s
    Çakma solcularla, çakma dincilerin kurbanı olduk!
    @erefefik

2. Wikileaks'ın kurucusu Julian Assange, 78. Cannes Film Festivali'ne, İsrail'in Gazze'de öldürdüğü 4 bin 986 çocuğun isminin yer aldığı tişörtle katıldı.
    @erefefik

3. Osman Gökçek, Mansur Yavaş hakkında ‘örgüt kurma, ihaleye fesat karıştırma ve rüşvet’ suçlamalarıyla suç duyurusunda bulundu.
    @erefefik

4. Avrupa Birliği, Suriye'ye yönelik tüm ekonomik yaptırımları kaldırma kararı aldı.
    @erefefik

5. Avrupa Birliği, İsrael ile "Ortaklık Anlaşması"nı gözden geçirme kararı aldı.
    @erefefik

6. https://x.com/ajandahaber/status/1924497846515994916

Ajanda
    @ajandahaber
    Van'da doktorluk yapan Berfin isimli şahıs, Türk hastalara yanlış tedavi uyguladığını açıkladı.
    Linkte fotoğraflar var.
    @erefefik

7. İbo
    @ibocehil
    Aydın Adnan Menderes Tıp Fakültesinde yaşadıklarımızı anlatsam inanamazsınız. 300 kişilik sınıfta asker ve polis çocuğu olanlara yapılan tehditler var. Aydın'da bu işin nerelere gideceğini umarım yakında görmeyiz yaşanmaz bazı şeyler
    İbo
    @ibocehil
    ·
    1 sa
    Sadece kendi üniversitem için demiyorum bunu aynı sorunu yaşayan üniversitedeki bireylerin toplanabileceği ve bu sorunları kamuya iletebilecegi hatta elden bir şey geliyorsa yapabileceği bir topluluk ya da başka bir fikir varsa bir şey yapılmalı
    Arkadaşlar tehditler toplu ve planlı değil. Şu an bildiğim kadarıyla bir kaç kişiye bu şekilde günlük yaşamdaki şeylerden ailelerini kastederek tehdit var. Örneğini vereyim babası havacı arkadaş da havacı ceketi giyiyor ve tehdit alıyor. Burada beni iyi anlayın problem artık +++

Açıkça korkmadan yapıyorlar. Baska bir fakülte tuvaletlerine bjileri yazdılar. Birebir bir tane tipci çocukla ben tartıştım. Fakülte bunlarla dolu. Kampuste.birbirimizi bilelim gerekirse çözüm yolları arayalım. Bunu düşünelim burada bunların adımı atılsın. Büyükler yol göstersin.

Bakın yine söylüyorum benim buraya yazma amacım kampüsler kaybedilmeden bir çatı altında toplanması başka yerlere çekmeyelim. Amacım şuydu onları bilim ve kültürel etkinliklerimizle çoğalarak geride bırakmamız. Lütfen yazarken dikkat edelim. Ben buraya bunu yazarken+++

Çok çok ciddi tehditler var diye yazmadım ki onların boş konuştuğunu biz biliyoruz. Benim tek amacım bunları bilelim ve bizler de bir çatı altında bilim ve kültürel etkinliklerle güçlenerek cevap verelim. Bu kadar
    Serkan
    @yldrmsrkan
    Şaşırmadım ben Uludere'de askerlik yaparken, zamanla çelik yeleğin ağırlığı bel fıtığı oluşturdu. Bir gün nöbetteyken belime fena bi ağrı girdi ve kitlendim kaldım kendimi doğrultamadım, apar topar ambulansla Uludere ilçe hastaneye gönderdiler. Tabi kamuflajlar üzerimde Doktorların hemşirelerin kendi aralarinda Kürtçe konuştuğunu, sanki hastaneye bı asker değilde düşman gelmiş gibi davrandıklarını bizzat iğne yaparlarken, serum bağlarlarken şahit oldum. Hasta halimle ve yanımda 2 tane uzmanla devletin Hastanesi'ne tam teçhizat gitmek aslında neyle karşılaşabileceğimizin en iyi özetiydi.
    Tunc TUNÇ
    @TuncTUN55
    ·
    23s
    Askeri hastaneler kapatılmayacaktı.
    .........................................
    @erefefik

8. Aziz Serin
    @azizserin75
    ·
    11d
    Şirketler artık kendi işlerinden zarar edip finansal yatırımlarından kar ediyor.
    Hayvancılık yapanlar hayvanlarını satıp parasını faize koyuyor.
    Çiftçiler zarar etmemek için toprağını ekmiyor.

O zaman biz nereye gidiyoruz hakikaten?
    Kel Mehemmed'i eşşekler kovalasın...
    @erefefik

Sayfa 2220/2222 İlkİlk ... 1220172021202170221022182219222022212222 SonSon

Yer İmleri

Yer İmleri

Gönderi Kuralları

• Yeni konu açamazsınız
  • Konulara cevap yazamazsınız
  • Yazılara ek gönderemezsiniz
  • Yazılarınızı değiştiremezsiniz
  •