Sayfa 273/273 İlkİlk ... 173223263271272273
Arama sonucu : 2183 madde; 2,177 - 2,183 arası.

Konu: TNZTP - Tapdi Oksijen Özel Sağlık ve Eğitim Hizmetleri Sanayi Ticaret

1. şaşırtmadı yine çöp olduğunu, burda ki speklerin anasını avradını

2.  Alıntı Originally Posted by Huzur Yazıyı Oku
    acemşah abi bilanço gelmiş nasıl buldun.........
    Süper bulmuş abin Bak Gedik üstünden nasıl basıyor.

3.  Alıntı Originally Posted by russell Yazıyı Oku
    şaşırtmadı yine çöp olduğunu, burda ki speklerin anasını avradını
    Aynı grup şaşırtmadı şirketde bunları izliyor. Bir avuç çapulsuzun elinde güzelim hisse ne hallere geldi.

4.  Alıntı Originally Posted by Huzur Yazıyı Oku
    acemşah abi bilanço gelmiş nasıl buldun.........
    Bilançoda bir sıkıntı yok gayet güzel bir bilanço...
    Hele böyle ekonomik bir kriz ortamında nadide bir bilanço

Sıkıntı; kurumsallık ve yönetimde;
    33 milyon ceza nedir?
    Üniversite zaten Tınaztepenin ve buraya yapılan harcamalar maalesef gider gözüküyor yıl sonu vergiden düşülse de en zayıf bilanço döneminde 50 milyon bağış biraz ağır olmuş.. zamanlaması yanlış olmuş yıl sonu bilanco döneminde yapılması uygun olurdu.
    Arsanın düşük fiyata satılmış olabileceğini fegerlendirmekle birlikte beden taksitli satıldığını anlayamadım.
    Tüm bu yukarıdakiler olabilir işin doğasında var lakin
    Şirketin hisse geri alımı açıklamış olmasına karşılık 1lot dahi almayıp ilk arzda geri alınan paylardan neden 18 milyon TL lık satış yaptığını .... Söylem ve eylem arasındaki bu 180 derece farkı anlayamadım..
    Üzerine Tınaztepe satılıp yerine Tüpraş ve Petkim alınışını da hiç anlayamadım?

İşin özetinde bilanço iyi ama işte bu yönetimsel ve kurumsallık taki sorunları zaten borsa cezalandırılmış gibi duruyor.
    Söylem ve eylem birliği olmazsa olmaz..umarım bunu düzeltmeyi başarırlar.
    Bu kriz ortamında dahi satışların artması güzel olmuş, giderler mümkün mertebe düşürülmüş.
    Nette borcu yok gibi...

Kasada para var, ortam yeni şirket almalara müsait...
    Otel ve AVM dönüşümü artık hızlanması gerekiyor, ve yurtdışı sağlık turizmi atılımları artık gelmeli ..
    Kısaca eylem ve söylemde sıkıntı var..
    Bilanço olarak pek bir sıkıntı yok aksine iyi sayılabilecek ve önümüzdeki dönemlerde daha da güzelleşecek bir bilanco bence...
    Bol kazançlar dilerim...!
    Néy Nâmé...!
    Solve catenas, esto liber, puer. Quot filum et armillae aureae sunt? Amphora avida non impletur.

5. işin borsa tarafını acemice yönetiyorlar maalesef..........bedelsiz kararı alındı hala spk ya başvuru yapılmıyor........3.5 milyon alım kararı var çek şu tahtadan 500 bin rahatlasın hala izliyorlar.........çok geç karar alınıyor ve uygulanıyor......

bilanço kısmında ise benim gördüğüm bu dönem yeni kredi alınmamış gayet güzel........ticari alacak ticari borcu karşılıyor....kasadaki nakit kısa dönem borçları kapatacak düzeyde....şimdilik borçsuz gözüküyor ama kasada nakit pozisyonu bence az.......

9 milyar piyasa değeri olan firmada kasada en az 1 milyar nakit olmalı.....üstelik haziran ayında balçovadaki yeni hastane inşaatı başlayacak.....

6. bilançoyu esas faaliyetten gider kalemi yemiş resmen........ 33 milyon ceza ve 50 milyon bağış........83 milyon hava parası..........arsa satışındanda beklenen destek gelmedi.........

7.  Alıntı Originally Posted by acemşah Yazıyı Oku
    Bilançoda bir sıkıntı yok gayet güzel bir bilanço...
    Hele böyle ekonomik bir kriz ortamında nadide bir bilanço

Sıkıntı; kurumsallık ve yönetimde;
    33 milyon ceza nedir?
    Üniversite zaten Tınaztepenin ve buraya yapılan harcamalar maalesef gider gözüküyor yıl sonu vergiden düşülse de en zayıf bilanço döneminde 50 milyon bağış biraz ağır olmuş.. zamanlaması yanlış olmuş yıl sonu bilanco döneminde yapılması uygun olurdu.
    Arsanın düşük fiyata satılmış olabileceğini fegerlendirmekle birlikte beden taksitli satıldığını anlayamadım.
    Tüm bu yukarıdakiler olabilir işin doğasında var lakin
    Şirketin hisse geri alımı açıklamış olmasına karşılık 1lot dahi almayıp ilk arzda geri alınan paylardan neden 18 milyon TL lık satış yaptığını .... Söylem ve eylem arasındaki bu 180 derece farkı anlayamadım..
    Üzerine Tınaztepe satılıp yerine Tüpraş ve Petkim alınışını da hiç anlayamadım?

İşin özetinde bilanço iyi ama işte bu yönetimsel ve kurumsallık taki sorunları zaten borsa cezalandırılmış gibi duruyor.
    Söylem ve eylem birliği olmazsa olmaz..umarım bunu düzeltmeyi başarırlar.
    Bu kriz ortamında dahi satışların artması güzel olmuş, giderler mümkün mertebe düşürülmüş.
    Nette borcu yok gibi...

Kasada para var, ortam yeni şirket almalara müsait...
    Otel ve AVM dönüşümü artık hızlanması gerekiyor, ve yurtdışı sağlık turizmi atılımları artık gelmeli ..
    Kısaca eylem ve söylemde sıkıntı var..
    Bilanço olarak pek bir sıkıntı yok aksine iyi sayılabilecek ve önümüzdeki dönemlerde daha da güzelleşecek bir bilanco bence...
    Bol kazançlar dilerim...!
    Yani adamlar geri alım yapmadığı gibi birde eskiden aldıkları lotları satmış ve bu satışı KAP atarak bildirmemiş. Arsa satışına yüksek miktarda değil o yüzden KAP atmadık deyip kılıf uydurmuşlar peki elinde ki hisseyi satarken KAP atmak zorunda değil mi?

Sayfa 273/273 İlkİlk ... 173223263271272273

Yer İmleri

Yer İmleri

Gönderi Kuralları

• Yeni konu açamazsınız
  • Konulara cevap yazamazsınız
  • Yazılara ek gönderemezsiniz
  • Yazılarınızı değiştiremezsiniz
  •