Türkün havayoluna gene kayıyorar
Türkün havayoluna gene kayıyorar
bir halt olacağı yok.
Başkan ben geçen hafta uyardım bımoş ve kuş için kayacaklar dikkat edin diye hatta 7-8 nisanda açtığım pozisyonlarım vardı kapattım bazı andavallar var hala bana laf sokma derdinde malmı sattırıyorsun yada malsız kaldın diye bilmiyorlarki o mallar olduğu sürece tezgah dönüyorcahil adama birşey anlatmıyorum artık ortaya yazıyorum anlayan anlar anlamayan anlamaz
BORSADA KESİNLİK YOKTUR OLASILIKLAR VARDIR.[
NE MUTLU TÜRKÜM DİYENE
ben gidip kahve molası vereyim 2.43 vurdu yukarı aldı bantlar biraz çalışsın
kolay gelsin
NE MUTLU TÜRKÜM DİYENE
geçen hafta ereğli ve sasa dan ettiğim zararın fazlasını sağolsun dolar short pozisyonum fazlasıyla telafi etti. pozisyonu tutmaya devam edeceğim. bunların dövizi tutma planı tam gaz devam ediyor
Yazdıklarım kesinlikle yatırım tavsiyesi degildir..Sadece kendi kişisel görüşlerimdir...
Odatv
@odatv
·
1 sa
Katar'da Hazine ve Maliye Bakanı Mehmet Şimşek'e İBB Başkanı Ekrem İmamoğlu soruldu: "İmamoğlu’nun gözaltına alınması ardından yatırımcılar da Türkiye’ye dönme konusunda tereddütlü görünüyor. Ne yapacaksınız?"
NE MUTLU TÜRKÜM DİYENE
Bu ülkeyi birazcık seviyorlarsa tutuksuz yargılamayı öne alsınlar , ülkeye normalleşme havasına sokup kendi işlerine yönelsinler bunlar olmadığı sürece ülke daha fazla kutuplaşmaya gidiyor buda insanların geleceklerinin elinden alınıp belli zümreler yaratılıp içerde dönmesini sağlıyor.
NE MUTLU TÜRKÜM DİYENE
Yer İmleri