Sayfa 927/942 İlkİlk ... 427827877917925926927928929937 ... SonSon
Arama sonucu : 7530 madde; 7,409 - 7,416 arası.

Konu: Viop LXIV

Türkün havayoluna gene kayıyorar
    bir halt olacağı yok.

2.  Alıntı Originally Posted by ayhan53 Yazıyı Oku
    Türkün havayoluna gene kayıyorar
    Başkan ben geçen hafta uyardım bımoş ve kuş için kayacaklar dikkat edin diye hatta 7-8 nisanda açtığım pozisyonlarım vardı kapattım bazı andavallar var hala bana laf sokma derdinde malmı sattırıyorsun yada malsız kaldın diye bilmiyorlarki o mallar olduğu sürece tezgah dönüyorcahil adama birşey anlatmıyorum artık ortaya yazıyorum anlayan anlar anlamayan anlamaz
    BORSADA KESİNLİK YOKTUR OLASILIKLAR VARDIR.[
    NE MUTLU TÜRKÜM DİYENE

3. ben gidip kahve molası vereyim 2.43 vurdu yukarı aldı bantlar biraz çalışsın
    kolay gelsin
    NE MUTLU TÜRKÜM DİYENE

4.  Alıntı Originally Posted by sindoma53 Yazıyı Oku
    Gönderi

Yeni gönderileri gör
    Sohbet
    Haber Aktif
    @haberaktifcom
    Güzel film!

Külliye’yi de yapan Rönesans Holding’in, inşaatı sürdürdüğü Nakkaş-Başakşehir Otoyolu’nda araç geçiş garantisi 90 binden 150 bine çıkarıldı, işletme süresi 3 yıl 4 ay uzatıldı. Şirketin kazancı 1.7 milyar Euro’dan 3.3 milyar Euro’ya yükseldi. (Ali Can Polat / Sözcü)

https://x.com/haberaktifcom/status/1925072709546873140
    durmak yok geçirmeye devammmmm ..........
    Burada yer alan yatırım bilgi,yorum ve tavsiyeleri yatırım danıŞmanlığı kapsamında değildir yorum ve tavsiyeler, yorum ve tavsiyede bulunanların kiŞisel görüŞlerine dayanmaktadır.

5. geçen hafta ereğli ve sasa dan ettiğim zararın fazlasını sağolsun dolar short pozisyonum fazlasıyla telafi etti. pozisyonu tutmaya devam edeceğim. bunların dövizi tutma planı tam gaz devam ediyor
    Yazdıklarım kesinlikle yatırım tavsiyesi degildir..Sadece kendi kişisel görüşlerimdir...

6. Odatv
    @odatv
    ·
    1 sa
    Katar'da Hazine ve Maliye Bakanı Mehmet Şimşek'e İBB Başkanı Ekrem İmamoğlu soruldu: "İmamoğlu’nun gözaltına alınması ardından yatırımcılar da Türkiye’ye dönme konusunda tereddütlü görünüyor. Ne yapacaksınız?"
    NE MUTLU TÜRKÜM DİYENE

7. Bu ülkeyi birazcık seviyorlarsa tutuksuz yargılamayı öne alsınlar , ülkeye normalleşme havasına sokup kendi işlerine yönelsinler bunlar olmadığı sürece ülke daha fazla kutuplaşmaya gidiyor buda insanların geleceklerinin elinden alınıp belli zümreler yaratılıp içerde dönmesini sağlıyor.
    NE MUTLU TÜRKÜM DİYENE

Alıntı Originally Posted by keremalkm Yazıyı Oku
    boşluğu kapattı.. derdi buysa, tamam..
    Pek kapanmışa benzemiyor!

Sayfa 927/942 İlkİlk ... 427827877917925926927928929937 ... SonSon

Yer İmleri

Yer İmleri

Gönderi Kuralları

• Yeni konu açamazsınız
  • Konulara cevap yazamazsınız
  • Yazılara ek gönderemezsiniz