Sayfa 246/256 İlkİlk ... 146196236244245246247248 ... SonSon
Arama sonucu : 2041 madde; 1,961 - 1,968 arası.

Konu: kuzu ve BABO......HEDEF FEYZA-2

Alıntı Originally Posted by freedım Yazıyı Oku
    Emmi bu kadar satışa kim alıyor
    HICKIMSE....alici yok tuncer.

aslinda.....saticida yok....BIRILERI BIRILERINE....SERMAYE AKTARIYOR....

ne alici var....nede satici var....

SIRKET SAHAPLARI VE OTORITE....arasinda....al gulum ver gulum var.
    YAZDIKLARIM sadece sohbet icindir...baskasinin gorusu ile borsada islem yapan ayvayi cig yer...parmaklarin tuslarda ise....SENSIN SORUMLU OLAN...AGLAMA DUVARI ISE KUDUSTE...ne ararsan kendinde ara....

ben....KUZU ise.....

bu al gulum ver gulumden.....payima duseni aliyorum.....benden izinsiz bunu yapamazsiniz diyip....AKINLAR DUZENLIYORUM....TALAN UCUN.
    YAZDIKLARIM sadece sohbet icindir...baskasinin gorusu ile borsada islem yapan ayvayi cig yer...parmaklarin tuslarda ise....SENSIN SORUMLU OLAN...AGLAMA DUVARI ISE KUDUSTE...ne ararsan kendinde ara....

Alıntı Originally Posted by kuzu Yazıyı Oku
    DOMINO ETKISI....bir sirketin digerlerini cokertmesi....BORC ERTELEMELERI....kredi geri odemeyi zorlastirma donemine girdik.....bu 3 ay surer....

OTORITE....bunlari kurtarmaya gucu yetmez.....
    NE DIYORUM....gucu yetmez diyorum....buna oynuyorum....SHORTLUYORUM OLUMUNE.....

VIOP....10 740 TA....birazdan 100 puvan daha alacagim....PAYIMI ALIYORUM....

5. o zaman 3 ay daha bistten hayır gelmez

Emmi biz 2 arkadaş engin bilgilerinden feyz almak üçün ; seni amiriki'de ziyaret etmek istiyoruz.
    Bizi misafir kabul edermisin ?

BANKALARA SERMAYE ARTISI SART TUNCER.....mevduat topladilar....kredi verdiler....krediler geri gelmiyor.....mevduattaki para ise....daralan ekonomi nedeni ile....mudiler cekip kullaniyor....

COK GARIP.....hepsi artilar.....uc gundur.

8.  Alıntı Originally Posted by kuzu Yazıyı Oku
    BANKALARA SERMAYE ARTISI SART TUNCER.....mevduat topladilar....kredi verdiler....krediler geri gelmiyor.....mevduattaki para ise....daralan ekonomi nedeni ile....mudiler cekip kullaniyor....

COK GARIP.....hepsi artilar.....uc gundur.
    Eksi olsalar herkes satacak

Sayfa 246/256 İlkİlk ... 146196236244245246247248 ... SonSon

Yer İmleri

Yer İmleri

Gönderi Kuralları

• Yeni konu açamazsınız
  • Konulara cevap yazamazsınız
  • Yazılara ek gönderemezsiniz
  • Yazılarınızı değiştiremezsiniz
  •