minareyi çalan kılıfını uydurur
ne güzel atasözü ve deyimlerimiz var.
minareyi çalan kılıfını uydurur
ne güzel atasözü ve deyimlerimiz var.
Hakim bizim mağduriyetimizle ilgilineceğini sanmıyorum davaya müdahil olan varmı onlarada benim muhatabım çavuşoğulları demiştir sizinle ilgisi yok deyip göndermiştir.
Spk yı umursamayan bir yönetim zaten işin başında değildir bence blançoları gönderse ne değişir hiç birşey değişmez kota dömek için kotasyon yönetmeliğine uyması gerekiyor.
Yani açıkçası bilanço değil spknın onaylıyacağı izahnameyi kapta yayınlıyacak bist in kotasyon şartlarını yerine getirecek.
Arsa katakülliye ye gelmediği sürece ümidimiz devam ediyor. Ümidinizi yitirmeyin. Davaya müdahil olmak üzere dilekçelerinizi verin. Nasıl olsa mağduruz. Daha başka ne olabilir ki. Bir şey kaybetmezsiniz.
Arsayı katakulleye nasıl getirebilir bilmiyorum genel kurul kararı olmadan arsayı kime devrederse etsin dolaylı ortağı oluruz şirketin kaydından arsa giderse hisse gelir fon gelir her gidişin bir karşılığı vardır. Müdahilliği mahkeme kabul ediyorumu bireyselmi dava açıklacak bu konuda bilgin varmı yanılmıyorsam müdahilliğim kabul edilmedi demiştin hangi sebepten dolayı sorun oldu.
ilgilenmesin zaten bence hakim ne kadar suç duyurusu olduğunu bilmesi iyi olmazmı 2 onur 2
Yer İmleri