Sayfa 1061/1062 İlkİlk ... 61561961101110511059106010611062 SonSon
Arama sonucu : 8494 madde; 8,481 - 8,488 arası.

Konu: PRTAS - ÇBS Printaş

1. minareyi çalan kılıfını uydurur
    ne güzel atasözü ve deyimlerimiz var.

2.  Alıntı Originally Posted by akant2017 Yazıyı Oku
    sanırım değiştirir ne kadar çok mağdur olursa hakim en azından ortaklar mutlu mesut demez .
    gerçi spk yı umursamayan bir yönetim pay sahiplerini düşünürmü .düşünse en azından her sene 12 aylık blanço hazırlar.
    Hakim bizim mağduriyetimizle ilgilineceğini sanmıyorum davaya müdahil olan varmı onlarada benim muhatabım çavuşoğulları demiştir sizinle ilgisi yok deyip göndermiştir.
    Spk yı umursamayan bir yönetim zaten işin başında değildir bence blançoları gönderse ne değişir hiç birşey değişmez kota dömek için kotasyon yönetmeliğine uyması gerekiyor.
    Yani açıkçası bilanço değil spknın onaylıyacağı izahnameyi kapta yayınlıyacak bist in kotasyon şartlarını yerine getirecek.

3.  Alıntı Originally Posted by akant2017 Yazıyı Oku
    minareyi çalan kılıfını uydurur
    ne güzel atasözü ve deyimlerimiz var.
    Bana kalırsa minareyi çalan değil çalanlar olması lazım ama imamın eline nasıl olsa düşecekler.

4. Arsa katakülliye ye gelmediği sürece ümidimiz devam ediyor. Ümidinizi yitirmeyin. Davaya müdahil olmak üzere dilekçelerinizi verin. Nasıl olsa mağduruz. Daha başka ne olabilir ki. Bir şey kaybetmezsiniz.

5.  Alıntı Originally Posted by garibanca Yazıyı Oku
    Arsa katakülliye ye gelmediği sürece ümidimiz devam ediyor. Ümidinizi yitirmeyin. Davaya müdahil olmak üzere dilekçelerinizi verin. Nasıl olsa mağduruz. Daha başka ne olabilir ki. Bir şey kaybetmezsiniz.
    Arsayı katakulleye nasıl getirebilir bilmiyorum genel kurul kararı olmadan arsayı kime devrederse etsin dolaylı ortağı oluruz şirketin kaydından arsa giderse hisse gelir fon gelir her gidişin bir karşılığı vardır. Müdahilliği mahkeme kabul ediyorumu bireyselmi dava açıklacak bu konuda bilgin varmı yanılmıyorsam müdahilliğim kabul edilmedi demiştin hangi sebepten dolayı sorun oldu.

6.  Alıntı Originally Posted by 2onur2= Yazıyı Oku
    Hakim bizim mağduriyetimizle ilgilineceğini sanmıyorum davaya müdahil olan varmı onlarada benim muhatabım çavuşoğulları demiştir sizinle ilgisi yok deyip göndermiştir.
    Spk yı umursamayan bir yönetim zaten işin başında değildir bence blançoları gönderse ne değişir hiç birşey değişmez kota dömek için kotasyon yönetmeliğine uyması gerekiyor.
    Yani açıkçası bilanço değil spknın onaylıyacağı izahnameyi kapta yayınlıyacak bist in kotasyon şartlarını yerine getirecek.
    bu saydıklarını yapmaması usulsüzlük olmuyormu hakim amca bizlere acımazmı önceki beyanları vardı hakim amcalara en kısa sürede borsaya dönecekti sözde.

7. ilgilenmesin zaten bence hakim ne kadar suç duyurusu olduğunu bilmesi iyi olmazmı 2 onur 2

8.  Alıntı Originally Posted by garibanca Yazıyı Oku
    Arsa katakülliye ye gelmediği sürece ümidimiz devam ediyor. Ümidinizi yitirmeyin. Davaya müdahil olmak üzere dilekçelerinizi verin. Nasıl olsa mağduruz. Daha başka ne olabilir ki. Bir şey kaybetmezsiniz.
    bence de katılıyorum sana irili ufaklı tüm hissedarlar dediğini yapması gerek.

Sayfa 1061/1062 İlkİlk ... 61561961101110511059106010611062 SonSon

Yer İmleri

Yer İmleri

Gönderi Kuralları

• Yeni konu açamazsınız
  • Konulara cevap yazamazsınız
  • Yazılara ek gönderemezsiniz
  • Yazılarınızı değiştiremezsiniz
  •