Dışarıya sattığı senedi kendisi aldı ve bu para ile bedelliye katıldı. Bence bu parayı tekrar ödeyecek, bir süre sonra, bu yüzden bilançolar iyi gelir ve senet üzerinde fiyatlama yapmak zorunda. Aşırı ucuzlattı.
Dışarıya sattığı senedi kendisi aldı ve bu para ile bedelliye katıldı. Bence bu parayı tekrar ödeyecek, bir süre sonra, bu yüzden bilançolar iyi gelir ve senet üzerinde fiyatlama yapmak zorunda. Aşırı ucuzlattı.
bu arada bedelliye katılmıştım hisselerim geldi bu gün.... hesabada yattı ( iş yatırım )
Söylediklerim kendi fikirlerim olup yatırımcı tavsiyesi kapsamında değildir.
şirketin ilk çeyrek zararı...242 milyon tl...
ilk çeyrekte kredi faiz gideri 267 milyon...
yani kredi faiz gideri ödemeseydik 125 milyon tl kar edecektik..
gelen nakit bu işe yarayacak
Söylediklerim kendi fikirlerim olup yatırımcı tavsiyesi kapsamında değildir.
Bedelli süreci haftaya sona erecek ama hissenin hemen yukarı yönde tepki verme olasılığı yüksek değil. Hisse 1 e 4 oranında sulanmış olduğu için bir süre konsolide olması gerekiyor. Sabırlı olmaları gerekiyor hissede olanların.
20 Mart 2025'te 27.80 maliyetle YKBNK aldım (tek kağıt, ful borsadayım). 30.4.2025 vadeli hedge pozisyonum %10 zarar ile kapandı.
Crescent'in %17.06 lık hisseyi 100 milyon euroluk toplam şirket değeri üzerinden satın aldığı yönünde bilgi edindim ama doğruluğunu teyit edemiyorum. Eğer bu rakam doğru ise 100 milyon lot hisse için 17.06 milyon euro ödemişler ki Aralık ayındaki kur üzerinden 700 milyon tl ediyor. Bedelli için hisse başına 3 tl, toplamda 300 milyon tl para ödeyecekler. Toplam maliyet 1 milyar tl oluyor, karşılığında 400 milyon lot hisseleri olacak. O zaman yeni hisse başına maliyetleri 2.5 tl demektir.
20 Mart 2025'te 27.80 maliyetle YKBNK aldım (tek kağıt, ful borsadayım). 30.4.2025 vadeli hedge pozisyonum %10 zarar ile kapandı.
Yer İmleri