Sayfa 938/959 İlkİlk ... 438838888928936937938939940948 ... SonSon
Arama sonucu : 7670 madde; 7,497 - 7,504 arası.

Konu: Viop LXIV

Alıntı Originally Posted by *Bozkurt Yazıyı Oku
    Piyasaya bakış açına hayranım dayucuğum sen yaşlanmazsın
    Bugün de 39 teleden satmayanı dövdüler...
    Boyuna dayak mevcut bu borsa arenasında, alsan dövüyler satsan dövüyler, almasan dövüyler, satmazsan dövüyler.
    tam ayasofya dayunun eline düşmüşsün misali diyon yani... hertürlü gaptırıyor

Alıntı Originally Posted by mert45 Yazıyı Oku
    21.05.25 Çarşamba

Amerika kırmızı ,BTC yeşil ..Borsa istanbul bir bütün olarak kırmızı ;

XU030YVADE , 10707-10875 gördü ..10716(uzlaşma 10713) kapattı. -%1.35

Alemin şorterlerine bir tebrik daha
    kazımı... altun tahtasını yıkmak üçün speküle ediyorlar

Alıntı Originally Posted by çıtak Yazıyı Oku
    günaydın esnaf ayırlı işler

şuan dünyada çok büyük bir finansal savaş var

TRUMP... batık ülkesinin ve şirketlerinin fiyatını manipülasyon ile yükseltmeye çalışırken

diğerlerinin elindeki en kıymetli mallarının (altun )... fiyatını süründürme peşinde

şortçu... malını tekrar gerçek ederine (siyah çizgi ) götürmeye çabalarken ;

TRUMP ve LONGCU elindeki tuvalet kağıtlarının (bitkolin kazım ) rulosunu 108000 dolar dan satıyor
    ben altunculardan yanayım... maçı altuncular kazanacak... kazımcılar batacak

3.  Alıntı Originally Posted by rosense Yazıyı Oku
    hiç kimseye art niyetli değilim utanmaz adam 3-4 bin işci çıkaracakmışneye sıkılıyor acep
    Kulislerde konuşulan dedikodular çok fena,işci çıkartma haberinden ötürü batmış diyenler bile var.
    Ben ihtimal vermiyorum belki şirket küçülmeye gidiyordur, durumu toparlayınca tekrar işci alır. Zaten şirket açıklama yapmış,
    "Şirketimiz stratejik hedefleri doğrultusunda operasyonel verimliliği artırmak, kaynak kullanımını optimize etmek ve sürdürülebilir büyümeyi desteklemek amacıyla sınırlı"
    Demiş
    Piyasa haberin etkisiyle algısal panik yaptı heralde ondan dolayı devre kesti.
    Neyise
    Bu işten çıkartma haberi belki faizleri aşaya çeken bir argümanın başlangıcı olur.
    Hamdım Piştim Yandım

4. o kırmızılı cümleye katılmıyorum şahsen..
    1998-2001-2008 de İmamoğlu dışardaydı çünkü..
    ve şunu İDDİA EDİYORUM;
    5 yılda kağıtlar 30-50-100 kat çıkmasaydı İmamoğlu dışardaydı..( çünkü trend bittiğinde İmamoğlu içeri giriyor, dikkat et)
    ne demek bu ..çok mantıksız değil mi..değil işte..
    borsadaki nerdeyse tüm şirketler 5 yıl önce krizi öngördüler..
    MEVCUT DURUMA SEMBOLİK VERİ, YADA SEMBOLİK KURBAN LAZIM..

Alıntı Originally Posted by sindoma53 Yazıyı Oku
    Teknik olarak beklediğimiz bantlar var , yalnız burada dip den çok bizim hikayemizin olmaması , kademeli bir hikaye çiziliyordu 19 mart imamoğlu davası ile bu hikaye bitti , dün katarda şimşeğe soruyorlar güven olayını yeniden aynı şey yaşanırmı diye o hala geçen haftadan beri döviz girişinden bahsediyor verirsen o faizi alırsın dövizi yatırım geliyormu yok borsaya gelen uzun vade fon varmı yok ne yapılıyor kendileri hikaye yazıp kendileri oynuyor belli kanal aralığında , sabah yazdım biraz bu ülkeyi seviyorlarsa tutuksuz yargılama ile başlamaları gerek piyasalara güven gelir süreç takip edilir elimizde bana göre tek katalizör yoksa kimse yabancı beklemesin güven ve adaletin olmadığı yere para girmez hepimiz görüyoruz.
    teknik olarak 2.10-2.15 bölgesi bu senenin dibi olabilir ( gelecek tutuksuz yargılama olayı piyasada V çıkışı başlatır.)2025 seneryom bu yönde buna göre pozisyonlar açıp kapatıyorum , 2.10-2.15 pıst 100 gelirse güçlü mal alır kenara çekilirim
    hiçbir tepe dip çalışması yapabilemez..

5. İmamoğlu dışarı çıksa bile yabancı gelmez..Yabancının şartı, GÜVEN..bu da erken seçimi gerektirir..
    şimdi 5 yıl önceki durumdan farklı olarak yerli de GÜVEN istiyor, yani erken seçim istiyor..
    yatırımcının şartı bu..başka şart yok..

6.  Alıntı Originally Posted by çıtak Yazıyı Oku
    tam ayasofya dayunun eline düşmüşsün misali diyon yani... hertürlü gaptırıyor
    Gıyabimda beni zikreden kim. Civciv mi. Gözüm görmüyor yaprak topalak demem harcarim.

7. dayucum krize daha çok..geçmiş krizlerde borsa %50-70 düşmüş..
    şuan % 22.7 düşmüş, daha doğrusu 8500 deki düşüş bu..
    daha yolun yarısı değil..
    kağıt bazlısını boşver..bist100 de aynı akıbeti yaşayacak..
    ayrı gayrı olmayacak..

Alıntı Originally Posted by *Bozkurt Yazıyı Oku
    Bu krizdende zengün olamazsak bırakmak lazım bu vobu

8.  Alıntı Originally Posted by KARADUMAN Yazıyı Oku
    İmamoğlu dışarı çıksa bile yabancı gelmez..Yabancının şartı, GÜVEN..bu da erken seçimi gerektirir..
    şimdi 5 yıl önceki durumdan farklı olarak yerli de GÜVEN istiyor, yani erken seçim istiyor..
    yatırımcının şartı bu..başka şart yok..
    Karabulut abi. İmamoğlununu unutun. Ha bire tutukluyorlar maksat tutuklama ile hayat karartmak ve bilen duyan varsa ötsün bilmiyor duymamış ise senaryo yazmaya başlasın. Hayali ya da halüsinasyon ile illa ki bir şey uyacak elbiseler arıyorlar.

Sayfa 938/959 İlkİlk ... 438838888928936937938939940948 ... SonSon

Yer İmleri

Yer İmleri

Gönderi Kuralları

• Yeni konu açamazsınız
  • Konulara cevap yazamazsınız
  • Yazılara ek gönderemezsiniz
  • Yazılarınızı değiştiremezsiniz
  •