Sayfa 956/999 İlkİlk ... 456856906946954955956957958966 ... SonSon
Arama sonucu : 7991 madde; 7,641 - 7,648 arası.

Konu: Viop LXIV

1. Daytradeci olaraktan endekis vobda mutlak kazanmalısınız dayucuğum, yohusa paralar Bozkurt dayuya gider
    Hamdım Piştim Yandım

2. 10704 den jeton attım bakalım
    Yazdıklarım kesinlikle yatırım tavsiyesi degildir..Sadece kendi kişisel görüşlerimdir...

3. nasıl olacak dayucum..günlük kısa vade ile düşünmemek lazım..
    ha birde 9250 lazım zaten şuan
     Alıntı Originally Posted by *Bozkurt Yazıyı Oku
    Endekis çok güclü duruyor, Karaduman dayu senin hedef iptal, kapanışa dooru herif yardıracak gibi
    hiçbir tepe dip çalışması yapabilemez..

4. altına da short jetonu atasım var ama bu deli trump düşürtmüyor bir türlü. yoksa teknik olarak aşağıya gelmeli diye düşünüyorum
    Yazdıklarım kesinlikle yatırım tavsiyesi degildir..Sadece kendi kişisel görüşlerimdir...

5. aşşağı yönde global dalga varsa sen tepe fiyattan taban çalışması yapamazsın..
    bunu imzama da yazdım..yapamazsın..olmaz..rüzgara karşı işeyemezsin..
    işerim ben, hatta çiş bile yaparım dersen üstüne edersin..

6. bir defa bizim teknik bakma hakkımız yok yahu..teknik bakış açısı hapse atılmadı mı..

7. Bofa bu saate kadar merkez bankası toplantısından dolayı frende ayağı satıyor geri alıyor toplantı bitimiyle bakmak gerek .
    BORSADA KESİNLİK YOKTUR OLASILIKLAR VARDIR.[
    NE MUTLU TÜRKÜM DİYENE

8. Burada hepimiz şunu kabul ediyoruz değil mi? Sorun sistem sorunu.

Peki ben sistem değişmeli/ değişecek derken, çoğunluk nasıl oluyor da a partisinden x kişi başkan olursa herşey düzelir diyebiliyor.Bu mevcut sistem ile x,y,z fark etmez,mesele kişisel değil sistemsel.

Yaşadığınız süreç hiç bir anlamda kişisel yada toplumsal bir süreç değil dönüşümsel bir süreç.

Bu sistemi toplum seçmedi , bu nedenle bu sistemi getirenler değiştirecek.Sistemin tıkandığını toplum bilmese de sistemin içindekiler biliyor.

Bu nedenle benim düşüncem de/ senaryomda seçim olur, muhalefet seçimi bu kez kazanır yada tekrar iktidar kazanır aynen devam eder seçenekleri yok.

Daha öncede yazdım siyasette herkesin kaybedeceği bir senaryoda kimse diretmez,herkesin kendince bir şey kazanacağı bir senaryoda anlaşılır.

Sayfa 956/999 İlkİlk ... 456856906946954955956957958966 ... SonSon

Yer İmleri

Yer İmleri

Gönderi Kuralları

• Yeni konu açamazsınız
  • Konulara cevap yazamazsınız
  • Yazılara ek gönderemezsiniz
  • Yazılarınızı değiştiremezsiniz
  •