Sayfa 294/298 İlkİlk ... 194244284292293294295296 ... SonSon
Arama sonucu : 2383 madde; 2,345 - 2,352 arası.

Konu: Th trendhound ile hasbihal

1.  Alıntı Originally Posted by Mathias Yazıyı Oku
    1 sene önce viop topiğinde borsa 11000 lerde iken çok ucuz full maldayım diyen adam geri dönmüş 9650 kapanış falan teknik laflar içinde. Hayrola ?? bu arada geçen sene eregl için 1 hafta sonra şurada ol burada ol işc den beni bilen bilir edebiyatı yapıyordun sonrasında 1 sene kayboldun ortalardan.
    Ben hep maldayım sıkıntı yapma. Biz sana diyormuyuz ben uyardım FROTO ta 2-3 ay gider yaptın sonra sattın? Çok 3 kağıtçısın Mathias.

İstersen ASELSAN dan bilen bilir edebiyatı yapayım bir de bu sana yeter.... Ha bu arada FROTO da senin kulağına birileri bir şey üfledi. Sen burada bunlarla hava atan birisin çoğu konuştukların kendi analizin bile değil.

İşim yok saçma sapan siyaset yazılarıyla uğraşacaktım. Yazmayıverdim olup bitti. Yine çok buralarda olmayı düşünmüyorum. Feyz almaya bak.

RİC başkanı görürsen benden selam söyleyiver lütfen.

Bir de cidden bir şey soracağım sen teknik analiz cidden biliyor musun? Evet doğru EREGL ucuz diyordum hala da aynısını diyorum. Ne olacak yasak mı?
    "Hayalleriniz için sessiz bir şekilde savaşın. Çünkü onları gerçekleştirirken yaratmış olduğu etki insanların tahammül edemediği bir şeydir."

2.  Alıntı Originally Posted by Zdx&Lunar Soul Yazıyı Oku
    Ben hep maldayım sıkıntı yapma. Biz sana diyormuyuz ben uyardım FROTO ta 2-3 ay gider yaptın sonra sattın? Çok 3 kağıtçısın Mathias.

İstersen ASELSAN dan bilen bilir edebiyatı yapayım bir de bu sana yeter.... Ha bu arada FROTO da senin kulağına birileri bir şey üfledi. Sen burada bunlarla hava atan birisin çoğu konuştukların kendi analizin bile değil.

İşim yok saçma sapan siyaset yazılarıyla uğraşacaktım. Yazmayıverdim olup bitti. Yine çok buralarda olmayı düşünmüyorum. Feyz almaya bak.

RİC başkanı görürsen benden selam söyleyiver lütfen.

Bir de cidden bir şey soracağım sen teknik analiz cidden biliyor musun? Evet doğru EREGL ucuz diyordum hala da aynısını diyorum. Ne olacak yasak mı?
    Her devrin adamısın vesselam. Froto da uyarmış da eregl de her daim ucuz muş da TA biliyor musun bilmiyor musun . Full!! malda imiş de. Neydüğü belirsiz anlamsız bi noktaya varmayan malayani yazılar.
    Bir ara da İŞC de beni bilen bilir diyordun şimdi ASELS mı oluverdi.
    Neyse ben seni EREGL den biliyorum geçen seneden. Altın işini pompalayıp iyi mal yıktınız millete 60 lardan. TH gibi düşünüyorum bende. Aslında aşağı yukarıda hangi aracı kurum olduğunu biliyorum. Altın pompasına mart nisan gibi mal çekip temmuz da 60 lardan millete yükleyenler belli.Hatta o aracı kurum un müdürü de sonrasında oradan ayrıldı. Neyse döndün demek sahalara. Seni de Okuyoruz ama tersten tabi.

Ucuzun da ucuzu var, adı ÇİN ucuzu.

Hangi sektörler ÇİN rekabeti altında ise,
    malesef rahat yüzü göremiyorlar.

TRUMP reizin ülkesi buna bağıra-çağıra tedbirler arıyor.
    Biz de sessiz-sedasız.

Not: Bu ÇİN rekabeti 1985'lerden sonra başladı. Dünyada gümrük duvarları düşüp serbest ticaret yaygınlaştıkça Çin'e yaradı. Asma kilit, pense, kerpeten, tornavida gibi basit üretimlerden şimdi otomotiv, elektronik, her çeşit mamül, yarı mamül, hammaddeye geldi sıra.

4. Mathias cidden büyük atmasyoncusun. benim için 300 USd endekste ucuz bugün 243 USD daha ucuz. Bak bırak aracı kurum bağlantım olmasını ben eskiden çalışırken beni tanıyanlarla bile görüşmüyorum 15 yıla aşkın. Sen bilmezsin ama o vıcık vıcık ilişkileri hiç sevmem.

Aman ne olursun beni sen tersten oku gariban yatırımcı doğru okusa yeter.

Ya hiç mi utanman yok senin 2022 haziran olması lazım oku biraz ASELS topiğini o gündür bugüne bak bakalım ne olmuş.Topic orada.

Bir de FROTO sen sattım yazana kadar bir kaç yazım var hiç mi okumadın onları hiç mi bilmezsin. Ben hep sahadayım benim işim bu senin gibi hobi için yapmıyorum bu işi. Hala aynı kafadasın heskesi bir görüyorsun buralarda farkı bile kavrayamıyorsun. Neyse sen aynen bu kafayla devam et benim için sakıncası yok.
    "Hayalleriniz için sessiz bir şekilde savaşın. Çünkü onları gerçekleştirirken yaratmış olduğu etki insanların tahammül edemediği bir şeydir."

5.  Alıntı Originally Posted by Zdx&Lunar Soul Yazıyı Oku
    ... .. İşlerin rast gitsin. Sana bazı konularda mesleki kızsamda hep kışkırtmalarıma bile efendi davrandın. Tarz olarak pek uyuşamasakta mesleki bilgine saygım var.
    Eyvallah, her ne olursa olsun nezaket kuralları içinde davranmak benim için ön plandadır. Evet sen hemen her zaman muhalif olup eleştiriyorsun ama bunda yadırganacak bir durum yok. Değişik perspektiflerle farklı bakış açılarını gündeme getirmen aslında faydalı oluyor, sayende beyin fırtınası yapıyoruz. 😊
    20 Mart 2025'te 27.80 maliyetle YKBNK aldım (tek kağıt, ful borsadayım). 30.4.2025 vadeli hedge pozisyonum %10 zarar ile kapandı.

6.  Alıntı Originally Posted by Yenice Yazıyı Oku
    https://www.gazetevatan.com/ekonomi/...carpana-897312

2015 yılı haberi 3,8 defter değerinden 1 çarpana düştü diyor... bu rakamlar neye göre belirlenebilir ki.... garan 15 tl den hisse geri alımı yapmıştı...
    Bunu unutmuşum, 3.8 DD üzerinden Banka el değiştirmiş. Gerçi daha sonra ayni banka 1 DD den satıldı diyor haber ama o zaman Yunanistan çok derin bir krizdeydi, ülke moratoryum ilan etmek üzereydi, Banka likidite sorunu yaşıyordu ve çok acil bir satış yapılması gerekiyordu. Yani çk özel bir durum söz konusuydu. Sonuçta da bu satış primsiz ve 1 DD üzerinden gerçekleşti.
    20 Mart 2025'te 27.80 maliyetle YKBNK aldım (tek kağıt, ful borsadayım). 30.4.2025 vadeli hedge pozisyonum %10 zarar ile kapandı.

7.  Alıntı Originally Posted by Yenice Yazıyı Oku
    Kuzu dayı kendi sayfasında yarından itibaren mala yerleşiyorum demiş....
    Kuzu dayına benim YKBNK leri 40 TL den vermeye hazırım. Banka 2.5 DD den satılırsa hisse başına 60 TL ye tekabül eder ve Kuzu dayın %50 kar yazar. Bu kıyağı TH den başkası yapmaz Kuzuya. Onunla 25 yıllık hukukumuz var diye yapıyorum bunu. 1 hafta veriyorum karar vermesi için, aksi halde bu teklifim masadan kalkacak.

8.  Alıntı Originally Posted by Mathias Yazıyı Oku
    1 sene önce viop topiğinde borsa 11000 lerde iken çok ucuz full maldayım diyen adam geri dönmüş 9650 kapanış falan teknik laflar içinde. Hayrola ??.
    Valla Mathias sende fil hafızası varmış hiç bir şeyi unutmuyorsun. Benim hafızam hiç de fena değildir, çok iyi kart sayarım, briç oynarken 52 kağıdı tek tek hafızada not eden biriyim ama sen benden çok daha iyisin galiba.

Sayfa 294/298 İlkİlk ... 194244284292293294295296 ... SonSon

Yer İmleri

Yer İmleri

Gönderi Kuralları

• Yeni konu açamazsınız
  • Konulara cevap yazamazsınız
  • Yazılara ek gönderemezsiniz
  • Yazılarınızı değiştiremezsiniz
  •