Sayfa 7/7 İlkİlk ... 567
Arama sonucu : 51 madde; 49 - 51 arası.

Konu: Oltaya Takılanlar - Tek Bir Gösterge İle Analiz { EMA } Denemeleri

Alıntı Originally Posted by west_77 Yazıyı Oku
    sizden ricam olacak yada soru not dusmusunuz ema stratejisi denem tablo hakkın cok sinyal geliyor sayılar değişiyor pekı 15 tane hisse yazdıgınızda en iyilerinimi tabloya alıyorsunuz ?
    25/04/2025 - 08/05/2025 tarihleri arasında sinyal gelen en iyi (Bana göre iyi ama) senetler listelenmiştir. Son tarihin ardından hiç bir hisse tabloya eklenmemiştir. Ama mesajlarımı düzenli takip ettiyseniz IHGZT örneğini ŞU MESAJIMDA vermiştim. Yani demiştim ki; eğer tabloya ekleme yapma şansım olsa IHGZT'yi de eklerdim demiştim.

Yine de sistemin çalışıp çalışmadığını görebilmem adına taramaları her gün yapıyorum ama tabloya yansıtmıyorum. Tabloya almamak koşulu ile yine beğendiğim senet olursa buraya yazarım.

Herkese bol kazançlar dilerim.
    “Başarısızlık yeniden ve daha zekice başlayabilme fırsatından başka bir şey değildir.” Henry Ford

NOT : BRKSN bölünmüş sanırım, güncelledim eğer doğru ise...
    “Başarısızlık yeniden ve daha zekice başlayabilme fırsatından başka bir şey değildir.” Henry Ford

AVHOL (Haftalık Takip)

Sayfa 7/7 İlkİlk ... 567

Yer İmleri

Yer İmleri

Gönderi Kuralları

• Yeni konu açamazsınız
  • Konulara cevap yazamazsınız
  • Yazılara ek gönderemezsiniz
  • Yazılarınızı değiştiremezsiniz
  •