Sayfa 628/628 İlkİlk ... 128528578618626627628
Arama sonucu : 5020 madde; 5,017 - 5,020 arası.

Konu: FROTO - Ford Otosan

1.  Alıntı Originally Posted by gürselbb Yazıyı Oku
    eksik olma kardeşim..hamdolsun..biraz yıprandık ama iyi geçti..boyun bölgesinden 3 tane tümör aldılar..patolojiyi bekliyoruz ama hocaların dediğine göre iyi..Datça ya döndüm...nekahat dönemi..herkesten Allah razı olsun..sağlık en önemli şey...yokluğumuzda bofa yı zaptedememişsin Osman
    Sayfaya bakalım dedik gelmişsin.
    Geçmiş olsun.
    Onların da sonuçları iyi gelecektir. Geçmiş olsun. Ford otosan a baktım aynı al ver yapmış iki haftadır.
    Ytd

2.  Alıntı Originally Posted by uzunvade87 Yazıyı Oku
    Sayfaya bakalım dedik gelmişsin.
    Geçmiş olsun.
    Onların da sonuçları iyi gelecektir. Geçmiş olsun. Ford otosan a baktım aynı al ver yapmış iki haftadır.
    Ytd
    eksik olma...eyvallah

3.  Alıntı Originally Posted by gürselbb Yazıyı Oku
    eksik olma kardeşim..hamdolsun..biraz yıprandık ama iyi geçti..boyun bölgesinden 3 tane tümör aldılar..patolojiyi bekliyoruz ama hocaların dediğine göre iyi..Datça ya döndüm...nekahat dönemi..herkesten Allah razı olsun..sağlık en önemli şey...yokluğumuzda bofa yı zaptedememişsin Osman
    Geçmiş olsun. Şifa ile biter inşallah.

Duhul
    Feb 2017
    İkamet
    Adana
    Gönderi
    11,113
     Alıntı Originally Posted by gürselbb Yazıyı Oku
    Geçmiş olsun gürsel hocam... Allah şifa versin..İyi bak kendine..
    Burdaki tüm yorumlarım yatırım tavsiyesi değildir.

Sayfa 628/628 İlkİlk ... 128528578618626627628

Yer İmleri

Yer İmleri

Gönderi Kuralları

• Yeni konu açamazsınız
  • Konulara cevap yazamazsınız
  • Yazılara ek gönderemezsiniz
  • Yazılarınızı değiştiremezsiniz
  •