Son düzenleme : olimpik forum; 23-05-2025 saat: 13:00.
YORUMLAR TAVSİYE NİTELİĞİ TAŞIMAYIP YATIRIM DANIŞMANLIĞI KAPSAMINDA DEĞİLDİR. YATIRIMCI PROFİLİNİZE UYMAYABİLİR.
Protestoların ardından... En Nesyri'den Fenerbahçe kararı!
Fenerbahçe forması giyen En-Nesyri'nin Eyüpspor maçında protesto edilmesinin ardından ayrılmak istediği ve Faslı futbolcuya 25 milyon Euro'luk teklif geldiği iddia edildi.
Teklif gerçekten doğru ise hemen gönderin.
Bir de ben ne yaptım ki beni protesto ediyorsunuz diyor.,,,,kazmaların Fener de işi olmaz.
Yönetim de yeni transfer ararken kılı kırk yarmalı,,para kolay kazanılmıyor.
Ha,,Ali Koç cebinden karşılar o ayrı.
YORUMLAR TAVSİYE NİTELİĞİ TAŞIMAYIP YATIRIM DANIŞMANLIĞI KAPSAMINDA DEĞİLDİR. YATIRIMCI PROFİLİNİZE UYMAYABİLİR.
Ali Koç un kişisel serveti 900 milyon yuro,,45 tl den 40.5 milyar eder.
Harca kardeşim cebinden 5 milyar,,al en iyi adamları,Feneri bi şampiyon yap,,,,kimsede sana laf söyleyemez.
7 yılda bir kerecik de olsa Feneri şampiyon yaptın da millet sana laf mı söyledi,,,,eleştirilerde herkes haklı.
Bedelli gelecek dediğimde tarih verdim Kardes 3-4 hafta diye bu iş Ağustos Eylül kalmaz dedim.
Transfer öncesi bilerek yukarı sürdüler....
Sen borsadan o kadar anlıyorsun ki nedeniyle %99.99 bedelli gekecek dediğimde fışkıran bilgilerinle onu bile tahmin edemedim çok bilmiş 😀😀
%99.99 ağır kapak olduki sana direk bilmiyor bu işine geçtin
Ya yatırımcıdan özür dileyerek "hakkınızı helal edin" de,,,ya da %45 primi ihtiyaç sahibine dağıt.
Kul hakkı bu,şaka değil,,,,kurtuluşu yok.
Ha,,,inanmam diyorsan o başka,,
Ben dostça uyarayım dedim,yoksa beni ilgilendiren birşey yok.
Ali koc baskanlık secimini eylul yerine haziranda yapmalı.hem fb hemde diğer takımların akıbeti için bir an önce sonuclanmalıdır.
Ali koc baskan olacaksa gs osimheni kredi çekip alacak , her kosulda seneye yine sampiyon olacagı için taksitleri rahatlıkla öder...Ama Aziz yıldırım olursa o zaman fenerin sansı olur ve sampiyon olabilir.Bu da rakiplerinin planını bozar.
Sonuc Aly Koch baskan , gs sampiyon forever....
Aziz yıldırım baskan , efsane starts....
Yer İmleri