Sayfa 999/999 İlkİlk ... 499899949989997998999
Arama sonucu : 7992 madde; 7,985 - 7,992 arası.

Konu: Viop LXIV

Bugünlerde okuduğum 2 kitap, tavsiye ederim..

2.  Alıntı Originally Posted by KısaVade Yazıyı Oku
    Hala aynı şeyden söz ediyorsak...
    "Eğer" Nasdaq ETF leri gibi olacaksa, basitçe:
    "Teminat gerektirmeyen, vadesi olmayan", endekse oranla belirlenen katsayı kadar kar veya zarar getirecek "senet" olarak düşünebiliriz sanırım.
    Sağ ol bak bunu anladım.

3.  Alıntı Originally Posted by Bear_Bull Yazıyı Oku
    çibörek yemeye çağırmadın, dünya 3.sünden ısmarla bari

yeni işlem stratejimi anlatırım, paraya para demiyon many many getir Borkurt'un kaybettiklerini koy benim heybeye diyon.
    {siz kazanamazsanız kaybettikleriniz Bozkurt'un kasasına gider lafına itafen öyle yazdım}

Hakkat bi gün kokoreç yiyek.

4.  Alıntı Originally Posted by ayhan53 Yazıyı Oku
    Gene yanlış klavuz bulmuşsun
    Ben ona göre işlem yapmadım ama o %1 artı iken borsa %1 artı idi sonra ona da vermişler borsaya da. Ben buskevit yazdım aşağıya geldi gelir gelmez okuttum 20 gündür bugün iki işlem ile emekli yevmiyesi çıktı

5. Her zaman herkesin ortak bir noktası vardı bu ülkede uzun zamandır, ' ülkede iktidar değil muhalefet sorunu var' ,bunun halktaki karşılığı ise ' oy verecek kim var ki '.

Bir ülkede güçlü muhalefet hem iktidarı sınırlar hem de iktidarın halka hizmet çıtasını yükseltir.

Son durum ve anketlere göre anamuhalefetin oyu yükselmiş ve yükselişte.Bu durum bize şunu gösterecek ki anamuhalefetin dile getirdiği ve halkta karşılığı olan şeyleri / vaatleri iktidar gerçekleştirecek. Bunun en somut örneği iki yıl önceki Eyt düzenlemesi .

Son gözlem ve okumalarıma göre şöyle bir olsalıkta mevcut; iktidar halka muhalefetin tüm vaatlerini ben vaat olarak değil icraat olarak yapıyorum/ yapacağım dedikten ve önemli bir kısmını
    yaptıktan sonra buyrun seçim yapalım diyebilir.

günlük grafikler kötü..
    ufak bi haberde çakılma ihtimalimiz yüksek..

GARAN 70-80 TL
    MGROS 300 TL civarı.. BIMAS 350 TL falan olabilir de.. Kötü haberin derecesine bağlı..

2 ay oldu hala bir şey çıkmadı.

reis ibb'de yolsuzluk olmadığını gayet güzel ispatladı

bir avukat evrak çantasıyla 100 silahlı adamdan daha fazla para çalabilir. --don vito corleone-
    audentes Fortuna iuvat

8. İmamoğlu davası başlamadan önce erken seçim kararı alırlar. İkinci üçüncü dava diye 1 yıl süründürürler. Bu sırada kasım veya şubat mart gibi erken seçim yaparlar. Dem parti akp ye iştirak edecekleri için elleri güçlü. Bizim şansımız yok. Tek şansımız, bu sefer karşıtların mutlaka oy kullanması ve yok meral yok babacan diyerek bölmeden bir noktaya yönelmeleri olacak. 5 milyon memur, 5-10 milyon Suriye, 5 milyon dem, 1-2 milyon MHP derken akp nin seçimi propagandası dahi yapmasına gerek olmadan kazanır. Halk buna izin vermemeli. Tek şans var ve iyi kullanılmalı.

Sayfa 999/999 İlkİlk ... 499899949989997998999

Yer İmleri

Yer İmleri

Gönderi Kuralları

• Yeni konu açamazsınız
  • Konulara cevap yazamazsınız
  • Yazılara ek gönderemezsiniz
  • Yazılarınızı değiştiremezsiniz
  •