Sayfa 2224/2228 İlkİlk ... 1224172421242174221422222223222422252226 ... SonSon
Arama sonucu : 17818 madde; 17,785 - 17,792 arası.

Konu: Nuri ile Ayva Tatlısı: Dikkat çiğ yemeyiniz!

Alıntı Originally Posted by ayvagobeknuri Yazıyı Oku
    Kilicdaroglu yarin secimi kazanip, Turkiye'nin 13.CB'ni olacak.
     Alıntı Originally Posted by fanatik59 Yazıyı Oku
    Plana sadık kal..ayvagöbeklinuri dost.. 27-05-2023, 19:09
    Aywaaaaa...!

Bu plan nedir?
    Açıkla...

Bu trak/pomak/gacal/patriyot/sabatayist v.s. her ne ise yanlış söyleyecek değil be yaaaa..!
    Türkiye dürüst, kuralları belli, halkın tamamının tasarruflarını değerlendirmek istediği bir borsa ile kalkınır.
    "Temelle desteklenmeyen/betonlanmayan teknik kumdan kale gibidir". -0101 sözü-

2.  Alıntı Originally Posted by 0101 Yazıyı Oku
    Aywaaaaa...!

Bu plan nedir?
    Açıkla...

Bu trak/pomak/gacal/patriyot/sabatayist v.s. her ne ise yanlış söyleyecek değil be yaaaa..!

3. Benim mesajımı değiştirip yazma...))))))))))

İmamoğlu seçimi kazanıp, Türkiye'nin 13. CB'nı olacak.
    100 tane nickin var...Türkiye Trol Orduları Başkumandanı mısın? tövbekar abinin de psikolojisini bozdun, adamcağız hep aynı olayı yazıp durupduru. )))))))))))
    @erefefik

4. fanatik59'u şikayet ediniz. 0101'i şikayet etmeyiniz. )))))))))))))))) Onun fikrini değiştirecez. Yeniden inşa edecez.
    Tekrar tekrar şikayet edilebiliyor. Çok sayıda şikayet alırsa ceza alıyor. Ünleme basıp, ikayet ediniz. Şayet yasaklatabilirseniz, İmamoğlu serbest kalacak, diplomasını geri alacak ve 13.CB olacak demektir.
    Yasaklatamazsanız, Tayyip Ağamla devam. Yasaklatabileceğinizi de hiç sanmıyorum. Çok sayıda katılımcının ünleme basması gerekiyor.
    Katılıma, çoğulculuğa, demokrasiye hiç inanmam.
    @erefefik

5. Bakınız, ben mesela 5 dakikada, 5 kere şikayet ettim. Ünleme tıklıyorsunuz, çıkan kutuya, çoklu nick kullanımı yazıyorsunuz, onaylıyorsunuz, işlem tamam. 60 saniye sonra yeniden şikayet edebiliyorsunuz. Önceki sayfada da mesajları var, onları da şikayet ediniz.
    Haydee İmamoğlu'nu Silivri'den çıkarıyoruz.
    @erefefik

6.  Alıntı Originally Posted by ayvagobeknuri Yazıyı Oku
    Bugün çok garip haberler var. Bir tanesini kopyalıyorum.

https://www.samsungazetesi.com/samsu...oogle_vignette

Samsun'da genç subay Hakan Fidan'ın acı sonu: Kahreden detay
    Samsun'un Terme ilçesinde derede boğulma tehlikesi geçiren jandarma astsubay Hakan Fidan kaldırıldığı hastanede hayatını kaybetti.
    Mesaj verilmiş gibi. Böyle haberlerde geçen rakamlar önemlidir.
    #SONDAKİKA

Rus Devlet Haber Ajansı TASS:

"Türkiye Dışişleri Bakanı Hakan Fidan, 26-27 Mayıs tarihlerinde Rusya’yı ziyaret edecek."
    @erefefik

7. Reuters:

"Fransa'nın güneyinde bazı bölgelerde elektrik kesintisi yaşanıyor."
    Bu başlığın açılışında, ilk 10 sayfada elektrik kesintileri olacağını yazmıştım. Daha önceki forumda da var. 10 senedir yazıyorum. Bu kesintilerin süreleri uzamaya başlayacak. Yavaş yavaş alıştıra alıştıra 15 güne kadar çıkaracaklar.
    @erefefik

8. Conflict
    @ConflictTR
    ·
    2s
    🔴 Dünyanın en güçlü böceği olarak bilinen gergedan böceği, Manisa’nın Salihli ilçesinde bir çiftçi tarafından zeytin çapalarken bulundu.
    Garip mesajlar var. Bir şeyler dönüyor.
    @erefefik

Sayfa 2224/2228 İlkİlk ... 1224172421242174221422222223222422252226 ... SonSon

Yer İmleri

Yer İmleri

Gönderi Kuralları

• Yeni konu açamazsınız
  • Konulara cevap yazamazsınız
  • Yazılara ek gönderemezsiniz
  • Yazılarınızı değiştiremezsiniz
  •