Son düzenleme : 0101; Dün saat: 16:17.
Türkiye dürüst, kuralları belli, halkın tamamının tasarruflarını değerlendirmek istediği bir borsa ile kalkınır.
"Temelle desteklenmeyen/betonlanmayan teknik kumdan kale gibidir". -0101 sözü-
Bak bu da o tarihte ..yine senden.....
Şimdi de İBANoğlu tahminlerinde bulunuyorsun.....
Not. siyasi gaye ile değil, Aywaaa'nın durumunu tahlil için paylaştım...
Fotoğraflarda reis 42 yaşındaki halini koymuş. Kılısdaroglu da 42 yasındaki halini koyaydı belki de kazanırdı......![]()
Türkiye dürüst, kuralları belli, halkın tamamının tasarruflarını değerlendirmek istediği bir borsa ile kalkınır.
"Temelle desteklenmeyen/betonlanmayan teknik kumdan kale gibidir". -0101 sözü-
Benim hafızama saldırı var şuan...tövbekar abinin aklını alabilirsiniz ama benim aklımı alamazsınız. Benim zaten aklım yok. Hipnodikim ben, suya bakıp görüyom.
Haberleri değiştiriyorlar. 77 yaşında vefat haberi aşağıda:
Bu haberlerde direk rakamlara bakılır. Kılıçdaroğlu haberi asparagas, gerçek bu:Eski Merkez Bankası (TCMB) başkanı ve politikacı Rüşdü Saracoğlu 77 yaşında hayatını kaybetti.
Hadi urdan...İmamoğlu secimi kazanip, Turkiye'nin 13.CB'ni olacak.
Son düzenleme : ayvagobeknuri; Dün saat: 16:49.
@erefefik
Asıl haber bu, 2 gün önce, turpun büyüğü:
Bugün vefat etmiş...
BPT
@bpthaber
Balıkesir'de 12 yaşında bir inşaat işçisi, 2. kattan düşerek ağır yaralandı.
@erefefik
fanatik59'u yine şikayet ettim. Doğru yoldayız, bakınız tutuştular. Bunu yasaklatalım, sırada öbür nickler var.
İmamoğlu'na destek veriyoruz.))))))))))))))
@erefefik
Asıl turpun büyüğü aşağıdaki haber, daha büyük tup olmaz.
https://www.tontv.com.tr/haber/25080...-milyon-olacak
Vah vah vah...Kimden ötürü? Kimden ötürü?Ancak doğurganlık oranı, yani doğurganlık çağında olan bir kadının ortalama kaç çocuk sahibi olduğu 2001 yılında rakam 2,38, 2024 yılı sonunda ise 1,48. Bu yaklaşık yüzde 40’lık bir düşüş anlamına geliyor. Üstelik bu gerilemenin büyük bölümü son 10-12 yılda gerçekleşti. 2001 ile 2011-2012 yılları arasında görece daha dengeli bir seyir varken, 2012’den sonra doğurganlık oranı çok hızlı bir şekilde düştü. Benim Dünya Bankası’nda çalıştığım dönemde bu tür istatistiklere sıkça bakardık. Bu kadar hızlı doğurganlık oranının düştüğü başka bir ülke olduğunu sanmıyorum.
Son düzenleme : ayvagobeknuri; Dün saat: 17:03.
@erefefik
Yer İmleri