Sayfa 2225/2228 İlkİlk ... 1225172521252175221522232224222522262227 ... SonSon
Arama sonucu : 17822 madde; 17,793 - 17,800 arası.

Konu: Nuri ile Ayva Tatlısı: Dikkat çiğ yemeyiniz!

1.  Alıntı Originally Posted by ayvagobeknuri Yazıyı Oku
    fanatik59'u şikayet ediniz. 0101'i şikayet etmeyiniz. )))))))))))))))) Onun fikrini değiştirecez. Yeniden inşa edecez.
    Tekrar tekrar şikayet edilebiliyor. Çok sayıda şikayet alırsa ceza alıyor. Ünleme basıp, ikayet ediniz. Şayet yasaklatabilirseniz, İmamoğlu serbest kalacak, diplomasını geri alacak ve 13.CB olacak demektir.
    Yasaklatamazsanız, Tayyip Ağamla devam. Yasaklatabileceğinizi de hiç sanmıyorum. Çok sayıda katılımcının ünleme basması gerekiyor.
    Katılıma, çoğulculuğa, demokrasiye hiç inanmam.

Ya ayvagöbek ben de beni şikayet etsem olur mu? Bir şikayet bir şikayettir

Alıntı Originally Posted by ayvagobeknuri Yazıyı Oku

Hollywood Sineması’nın; dünya çapındaki ünlü aktörü Sylvester Stallone, 77 hayata veda etti. 26.5.2023, 22:50
    Kilicdaroglu yarin secimi kazanip, Turkiye'nin 13.CB'ni olacak. 27-05-2023, 18:55

Aywaaa....!

İki günde iki yanlış.....

Yazdıklarını unutuyor musun?

N'olucek senin bu hâlin...?
    Son düzenleme : 0101; Dün saat: 16:17.
    Türkiye dürüst, kuralları belli, halkın tamamının tasarruflarını değerlendirmek istediği bir borsa ile kalkınır.
    "Temelle desteklenmeyen/betonlanmayan teknik kumdan kale gibidir". -0101 sözü-

Bu defa bilemedi. O kadar fark olacağını sanmam. Kılıçdaroğlu %50,4, Erdoğan %49,6 falan açıklanır.
    Bak bu da o tarihte ..yine senden.....

Şimdi de İBANoğlu tahminlerinde bulunuyorsun.....

Not. siyasi gaye ile değil, Aywaaa'nın durumunu tahlil için paylaştım...
    Fotoğraflarda reis 42 yaşındaki halini koymuş. Kılısdaroglu da 42 yasındaki halini koyaydı belki de kazanırdı......
    Türkiye dürüst, kuralları belli, halkın tamamının tasarruflarını değerlendirmek istediği bir borsa ile kalkınır.
    "Temelle desteklenmeyen/betonlanmayan teknik kumdan kale gibidir". -0101 sözü-

4. Benim hafızama saldırı var şuan...tövbekar abinin aklını alabilirsiniz ama benim aklımı alamazsınız. Benim zaten aklım yok. Hipnodikim ben, suya bakıp görüyom.

Haberleri değiştiriyorlar. 77 yaşında vefat haberi aşağıda:

Eski Merkez Bankası (TCMB) başkanı ve politikacı Rüşdü Saracoğlu 77 yaşında hayatını kaybetti.
    Bu haberlerde direk rakamlara bakılır. Kılıçdaroğlu haberi asparagas, gerçek bu:

İmamoğlu secimi kazanip, Turkiye'nin 13.CB'ni olacak.
    Hadi urdan...
    Son düzenleme : ayvagobeknuri; Dün saat: 16:49.
    @erefefik

5. Asıl haber bu, 2 gün önce, turpun büyüğü:

BPT
    @bpthaber
    Balıkesir'de 12 yaşında bir inşaat işçisi, 2. kattan düşerek ağır yaralandı.
    Bugün vefat etmiş...
    @erefefik

6. fanatik59'u yine şikayet ettim. Doğru yoldayız, bakınız tutuştular. Bunu yasaklatalım, sırada öbür nickler var.
    İmamoğlu'na destek veriyoruz. ))))))))))))))
    @erefefik

7. Asıl turpun büyüğü aşağıdaki haber, daha büyük tup olmaz.

https://www.tontv.com.tr/haber/25080...-milyon-olacak

Ancak doğurganlık oranı, yani doğurganlık çağında olan bir kadının ortalama kaç çocuk sahibi olduğu 2001 yılında rakam 2,38, 2024 yılı sonunda ise 1,48. Bu yaklaşık yüzde 40’lık bir düşüş anlamına geliyor. Üstelik bu gerilemenin büyük bölümü son 10-12 yılda gerçekleşti. 2001 ile 2011-2012 yılları arasında görece daha dengeli bir seyir varken, 2012’den sonra doğurganlık oranı çok hızlı bir şekilde düştü. Benim Dünya Bankası’nda çalıştığım dönemde bu tür istatistiklere sıkça bakardık. Bu kadar hızlı doğurganlık oranının düştüğü başka bir ülke olduğunu sanmıyorum.
    Vah vah vah...Kimden ötürü? Kimden ötürü?
    Son düzenleme : ayvagobeknuri; Dün saat: 17:03.
    @erefefik

8.  Alıntı Originally Posted by ayvagobeknuri Yazıyı Oku
    Ben ne yazdığımı bilmez olur muyum be ya? ))))))))))))) Hadi urdan...
    @erefefik

Sayfa 2225/2228 İlkİlk ... 1225172521252175221522232224222522262227 ... SonSon

Yer İmleri

Yer İmleri

Gönderi Kuralları

• Yeni konu açamazsınız
  • Konulara cevap yazamazsınız
  • Yazılara ek gönderemezsiniz
  • Yazılarınızı değiştiremezsiniz
  •