Sayfa 269/270 İlkİlk ... 169219259267268269270 SonSon
Arama sonucu : 2154 madde; 2,145 - 2,152 arası.

Konu: kuzu ve BABO......HEDEF FEYZA-2

BIR GECE KALSIN BENIMLE....

KIRK YILIM ONUN OLSUN......

OYYYY OY SOUL.....bu iraqi adami ne hale sokuyor....40 yil geriye gittim...benim sucum yok...iraqi ve linet....iki ****** aldi ruhumu....40 yil onceki gaciya goturdu....CANCAGIZIM YANIORRR SOUL.....
    YAZDIKLARIM sadece sohbet icindir...baskasinin gorusu ile borsada islem yapan ayvayi cig yer...parmaklarin tuslarda ise....SENSIN SORUMLU OLAN...AGLAMA DUVARI ISE KUDUSTE...ne ararsan kendinde ara....

GUNEYSUYA....

hubar salin....

kuzu yaniorrr yetis diyin....

BIR BIDON BENZIN ALIP GELIP BENI SONDURSUN....PAPAZ.

okusun....uflesin....RUHUMDAN BU GACIYI ALSIN.....
    YAZDIKLARIM sadece sohbet icindir...baskasinin gorusu ile borsada islem yapan ayvayi cig yer...parmaklarin tuslarda ise....SENSIN SORUMLU OLAN...AGLAMA DUVARI ISE KUDUSTE...ne ararsan kendinde ara....

3. Kuzu baba yapma böyle işler aslan sütüyle şaka olmaz sen dadas torunusun senin deden üç kardeşi şehit torunusun

dadasim tabii....

asik SUMMANI bizim koylu bi gaciya asik oliy....

diir ki.....

SUMMANIYEM YA RAB GONLUM HOSEGLE....

YA SABIR VER....YADA BAGRIM DAS EGLE....

YA BIR CIFT KANAT VER....YADA BENI GUS EYLE....

TEZ ULASAM....YAR BAGINDA TALAN VAR.....

ASIK oldugu kiz.....babaannem....aga kizi....tabii....baska bi aganin ogluna dedeme veriyorlar....

garibim cira gibi yaniorrr....BENDE....HUBAR ALDIM....bana selam gondermis.....hucrelerim ayaklandi.....ISYAN BASLADI.....YANIOOORUM.....ha ha ha....

dusun.....UNUTAMAMIS.

ugur....

dusun....UNUTAMAMIS BENI.....40 YIL.

5. By kuzu
    Atıcılar pardon tahmin yapanlar lokali
    BİST U100 Günlük Kapanış Tahmini KAPANIŞ METRE VIII

KUZU OLMAK ISTIYEN YORUMCULARA.....

okuyucunu eglendireceksin....gelen giden tonla hirpo olur....onlari adam edeceksin....egiteceksin.....kimseye dusman olmayacaksin....

kendine her gun asagidakileri diyeceksin....

GONUL....

calamazsan askin sazini....

ne perdeye dokun....NE TELI INCIT....

eger....

CEKEMEZSEN GULUN NAZINI....ne dikene dokun canim....ne gulu incit....

dikkat edin....

topigime gelen....tum cehaleti....gul kabul ediyorum....ONU SONUNDA....EN GUZEL KOKULARLA SUSLUYORUM....

ADAM EDIYORUM.

Duhul
    Feb 2017
    İkamet
    Türkiye/İstanbul
    Gönderi
    4,201
    Yine parayı aldın kaçtın..yeni vuruşma vioptan ,spotta dönüş mü olucak...yoksa bnk vurup yüzde yirmi aşağıdan arbitaj mı?
    Hiç bir şey göründüğü gibi değildir...

Alıntı Originally Posted by 3520 Yazıyı Oku

By kuzu
    SANA....NASIL TESSEKKUR ETSEM AZDIR.....BIR YILDIR BENI TERCUME ETTIN....otede ve burada.....ne kadar guzel bir insansin sen....keske....dunya.....SENLERLE DOLSA.

BU BUYUKLUKTEKI SEVGIYI.....birde....ayhan53 e duyuyorum.....nedendir bilmem....hislerim.

Sayfa 269/270 İlkİlk ... 169219259267268269270 SonSon

Yer İmleri

Yer İmleri

Gönderi Kuralları

• Yeni konu açamazsınız
  • Konulara cevap yazamazsınız
  • Yazılara ek gönderemezsiniz
  • Yazılarınızı değiştiremezsiniz
  •